מעשה שהיה, כך היה.

גוגו11

New member
מעשה שהיה, כך היה.

הערב, באלונים אצל ניסים זאב, היתה מסיבת פורים. כמובן שמסיבה זו, כללה גם תחרות תחפושות.(לא מבין לשם מה). כמובן שהיו גם שופטים. רק מה. היתה שם מישהי שהתחפשה ל"מכורה לריקודי עם" שקיבלה דרוג נמוך יותר ממקום ראשון. הרקדנית הנ"ל, עשתה שערוריה גדולה על כך שלא קיבלה מקום ראשון ולא עזבה את הנושא עד שזאב הכריז שהוא יתן לה מקום ראשון. זאת, למרות שהיא כבר זכתה בהרקדה אחרת ביום שני במקום שני על אותה התחפושת. מה דעת משתתפי הפורום על הענין הזה?

virgo1978

New member
שמחה שאתה שותף לדעתי

שמחה שאתה שותף לדעתי נכון שהיא הגזימה ושלא הגיעה לה כלום??? לא הספיק לה לזכות במיר"ב??? היא צריכה חיזוקים מהעולם כולו??

איריס0904

New member
אכן בחורה חצופה ומרגיזה

בהרקדה שנערכה ביום שני במיר"ב הוזמנתי ע"י ירון כרמל לשפוט בתחרות התחפושות, היו מספר רעיונות נחמדים ומקוריים של תתפושות ושל השקעות בתחפושת. וכמו כן השתתפה בתחרות זו הגברת הנ"ל שהתחפשה ל"מכורה לריקודי-עם".ואנחנו השופטים התלבטנו מאוד והחלטנו לזכות אותה במקום שלישי רק בגלל המקוריות, על-כך שזו לנו פעם ראשונה שצפינו ברעיון זה, ובנוסף להצגה שלה, שהוסיף מעט הומור לתחפושת. אך אם אותה בחורה היגיעה להרקדות נוספות והציגה את אותה תחפושת אז היכן המקוריות? לדעתי צריך לקבוע שתחפושת ראויה להשתתף בתחרות רק כשלא נראתה בעבר בתחרויות שנערכו בהרקדות אחרות , אחרת מה הטעם? אם היא רצתה להשתתף בתחרות היתה מכינה תחפושת אחרת. כמו בתחרויות זמר משתתפים שירים חדשים שלא הושמעו בעבר. אין ספק שהתנהגות בזויה זו של הגברת אינה במקומה, וזאב ניסים לא היה צריך להיכנע לה, הרי לשם-כך יש שופטים שבחנו הכל מכל הזויות, וקיבלו החלטה , וצריך לכבד את החלטתם ובצדק. מקווה שלשנה הבאה יקבעו את הכללים הללו.

גוגו11

New member
אכן, כן

היא הגזימה לחלוטין. נראה לי שהיא עושה מזה עסק מסחרי וההתנפלות על המרקיד היא חלק מהעסק.

virgo1978

New member
החוויות שלי מאלונים (העתקתי לשרשור)

היי אני חייבת לספר לכם מה קרה אתמול באלונים אבל לפני הכל תרשו לי לומר שזאב נסים ארגן מסיבת פורים מקסימה , המקום היה מקושט להפליא , היה בר שופע של אוכל ושכמו כן היה בר אקטיבי - כפי שכבר אמרתי ממש מושקע.... הוא גם השקיע ושם את כל סוגי הריקודים - מעגלים זוגות שורות ושנות השישים .... ממש הרקדה להפליא.... הבעייה התחילה בתחרות התחפושות -בה השתתפו שלל תחפושות ממש מושקעות ויפות ובינהן - לא תאמינו - שוב התקרצצה לה התחפושת עם ההצגה המייגעת של מטורפת על ריקודי עם(או איך שלא קראו לה - נו- זו ששעה מורידה בגדים עד שהיא נשארת בבקיני - נו- זו עם הקול המעצבן). הקיצר - השופטים נתנו את הפרסים לכולם ורחמנא ליצלן- לא חילקו לה שום פרס(השם ישמור).... לפי מה שהבנתי .... השופטים - כמו כולנו - ראו אותה כבר בהרקדות אחרות והחליטו שעל אף שהרעיון נחמד ... התחפושת לא מושקעת מספיק כדי לזכות שוב ושוב ושוב בפרסים..........מה גם שזה קורה על חשבונם של רוקדים אחרים שהשקיעו המון (ממש לא פייר) הגברת הנכבדה פשוט לבשה כמה בגדים והחליטה לעבור כל יום להרקדה אחרת- להתפשט ולקטוף את הפרסים הראשונים.......ממש חצופה.... אבל עזבו - זה לא הכל- ברגע שהיא קלטה שהיא לא זכתה... קפצו עיניה ממקומם(כמו בסרט מצוייר)והיא התחילה להמריד את כל הקהל ולהכריח אותם לצעוק בוווווווווווווזזזזזזזזז(התנהגות בלתי הולמת לכל הדיעות) אני חייבת לציין לשבח את זאב שמיד נתן פרסים לכל המשתתפים שלא זכו כדי שלא יצאו בידיים ריקות - אבל הגברת עליה אנו מדברים הגיעה לכיוון הבמה והתחילה לצעוק על השופטים ועל זאב ודרשה שמיד יבטל את ההצבעה ויתן לה את הפרס הראשון(אני לא צוחקת).....אז זאב נתן לה חודשיים כניסה חינם ....טוב אני לא ישגע אתכם בכל הפרטים - אבל היא לא עזבה את העניין ....היא התחילה לעבור רוקד רוקד ופשוט לצעוק שהיא הייתה צריחה לזכות ...ולא נתנה לרוקדים להנות - ממש חצופה .... זאב התנצל במיקרופון והסביר שזה מה שהשופטים החליטו .... היא עדיין לא עזבה אותו ועד סוף ההרקדה היא באה אליו שוב ושוב וצעקה עליו שהוא אשם ושהוא צריך לבטל את החלטת השופטים ולתת לה את הפרס הראשון_שוב- אני לא צוחקת- זה קרה) בסופו של דבר - אחרי ממש אונס מצדה - לזאב לא היה נעים- הוא התנצל שוב במיקרופון וביקש שאנשים שחושבים שהיא צריכה לקבל פרס ימחאו לה כפיים (ברור שאנשים יעשו את זה מנימוס)והגברת (מאונס)קיבלה עוד פרס אני רוצה לומר שהיא ממש חצופה - אין לה רוח ספורטיבית- אנשים רבים התחפשו לשם החג ולא בשביל לקבל פרסים.....הבושות שהיא עשתה...... אנשים כבר דיברו עליה מאחורי הגב והתפללו שתלך כבר הביתה(היא לא שפויה) אנשים דיברו על זה שבטח הבית שלה מלא דיוידי , מערכות קולנוע ביתיות ועוד שלל פרסים שהיא מקבלת מההרקדות.......... חוצפה

קודם כל אני חושב שזאב לא היה

צריך להכנע לה, ואם היא הפריעה למהלך המסיבה, היה אפילו אפשרות לבקש אותךה לעזוב,

hanin

New member
שופטים משוחדים באלונים

הכל פוליטיקה כמו במדינה שלנו. השופטים החליטו חבר בוחר חבר למעשה היה מגיע מקום ראשון לתמי לפני רעמי הצחוק ומחיאות הכפיים אבל היא לא נכנסה אפילו לדרוג הנמוך .

virgo1978

New member
דיי לדבר שטויות

חברה שלי הייתה מבין השופטים ולא היה לה מושג מי היה בתוך החלב (התחפושת שזכתה)..........מה זה קשור??. למה לדבר שטויות"חבר בוחר חבר".....איזה בולשיט....

REUTooT

New member
וואו כמה שאת צודקת

הייתי וגם ראיתי =) (בשתי ההרקדות)

dvirtami

New member
תגובה למשמיצים ב"מעשה שהיה,כך היה"

אני זו שהתחפשה ל"מכורה לריקודי עם" – ברצוני להגיב ל"נשמות הטובות" התוקפות אותי ואת התנהגותי בהרקדה באלונים. 1.ממש לא נכון לומר שרצתי מיד בתום התחרות למרקיד ל"הקים שערוריה". זה שקר גס, תאור מגמתי והכפשה לשמה. לא רק שלא התנפלתי, אלא ההיפך הוא הנכון. בהתחלה הקהל הרעיש עולמות במחאה על החלטת השופטים (ממש צעקו "בוז!"). זאב ניסה להחליק את העניין והמשיך בהרקדה. אני זזתי אחורה והתיישבתי בצד, המומה, נפגעת וחפויית ראש. ואז עשרות רוקדים נהרו לזאב ואלי למחות על השיפוט השגוי. כתוצאה מכך זאב פנה ברמקול ל"מכורה לריקודי עם" לבוא לבמה. רק אז, לאחר קריאות חוזרות ונשנות של זאב, התרציתי ובאתי. הוצע לי פרס ניחומים. לא הסכמתי לקבלו ואמרתי: "או שזכיתי או שלא". על מה פרס "תנחומים"? אני מסכנה? זקוקה לרחמים? 2.אני מתחפשת כל שנה (ולא כל הרקדה) למשהו אחר. בארצנו נהוג שמתחפשים פעם בשנה ולא פעם בהרקדה. אפנה לממשלה שתקום בהצעה לשינוי הנוהג (חה חה חה). מה גם שאני משקיעה את הנשמה בתחפושת השנתית (הרבה מחשבה ומאמץ). זו לא תחפושת טרויואלית כמו ליצן, מיקי מאוס, שודד ים, אינדיאני.... ועוד: תחפושת כזו היא חד פעמית ואי אפשר לחזור עליה שוב, בגלל הייחוד שבה. 3.היה ברור שהתחפושת שלי הייתה ברמה אחרת, מושקעת, ובעיקר - קשורה לריקודי עם. 4.הסיבה שלא זכיתי: טיעון השופטים שהיא כבר זכתה בהרקדה אחרת. אתם "הנשמות הטובות" דורשים כקריטריון מרכזי "תחפושת שלא הייתה השנה בהרקדה אחרת". אך מובן מאליו שהשופטים לא בדקו בכל ההרקדות השנה ולא התייחסו לשנים קודמות. לדוגמא: בשנה שעברה מישהי כבר התחפשה ל"תנובה" אצל אבי אמסלם!!! אני מבינה את רצון השופטים להגן על "החלשים" - אך האם התחפושות שזכו באלונים הן מקוריות/חד פעמיות? בלעדיות ושלא השתמשו בהן קודם? חוץ מזה אין כאן "חלשים": יש משקיעים - ומשקיעים יותר. ככל שתעלה הדרישה – כך תעלה הרמה. ואני מאלה שמשקיעים! 5.לדרישתכם שבסעיף 4 דעו לכם שלדעת המרקידים (לפחות 4 מרקידים ידועים אמרו לי זאת אישית) כל הרקדה עומדת בפני עצמה והתחרות מתחילה כל פעם מחדש, בתחרות פתוחה והוגנת (אני לא משחדת אף אחד- רק משקיעה!). לסיכום: מי שרוצה לשפוט במו עיניו אם התחפושת מוצלחת, מוזמן הערב - יום ה' 16.3 לחגיגת פורים ב"אילן" - קרית חיים להרקדה של אוהד אטיה, להצגה חוזרת ואחרונה בהחלט. בלי בושה!!!

לא הייתי במקום, אך מנקודת מבטי:

אני מבין את כאבך ותסכולך אך יחד עם זאת ברצוני להזכיר משהו מאד חשוב: כאשר מישהו מתמנה לשופט (בספורט או בכל תחרות אחרת), או מתמנה לשבת בחבר מושבעים, או כבורר במחלוקת כלשהו - בכל מה שלא יהיה - הוא לקח על עצמו את המנוי ואנו יוצאים מתוך נקודת הנחה שהוא יעשה את תפקידו ביושר. נכון, כולנו בני אדם, כולנו יכולים לטעות ולכולנו קשה להיות אובייקטיביים, אבל כאשר קיבלנו מינוי, חזקה עלינו שנשתדל מאד! אין אפשרות לחיות בחברה מתוקנת כאשר לא מקבלים את הכרעת השיפוט. זה נכון בכל תחום ובטח ובטח בתתום הקליל והבידורי הזה שהינו תחרות תחפושות. לעשות מזה עניין כזה... זה לא לעניין!

danielia1

New member
תמי יקרה לדעתי תחשבי פעם נוספת

יש עוד 2000 מכורים כמוך באיזור הצפון וכפי שאת רואה כאן בפורום יש אפילו כמה כאלה שנודדים מהרקדה אחת לשניה. אני במקומך, הייתי הולך ומצטרף לחבר השופטים. רק כדי להכניס לפרה, (שאותה לא ראיתי)......

ספיקטו

New member
בזבוז זמן מהרקדה

עושים מהתחפושות יותר ממה שבאמת. מי שרוצה להתחפש שיבושם לו, ומי שלא שיהיה בריא. מה קורה למי שבא לרקוד , ומתבזבזת לו שעה שלמה של "הופעה"
ההופעות האלו מיותרות
אני לא מכיר אותך, אבל כנראה שנולדת במזל "מגיע לי"
יש שופטים והם היחידים להחליט, למרות שזה לא לרוחך

danielia1

New member
הגזמת. פורים יש פעם בשנה

הרקדות יש 363 ימים בשנה. שעה אחת פחות ? לא מוצא חן בעיניך? אל תבוא להרקדה שאתה יודע מראש שיש תחרות. או זמר אורח או הופעה או רעש מחריש אזניים.

הייתי באלונים-ותמי את מסלפת את העוב

תמי יקרה, גם אני הייתי באלונים, ושערוריה שכזו מזמן לא ראיתי. אין כאן שום הכפשה אלה עובדות נכונות. זיהיתי אחוז גבוה מהרוקדים שהיגיעו לאלונים שהם גם היו במיר"ב ובעוד הרקדות נוספות שאת היית והיצגת את התחפושת שלך. בתום קריאת התוצאות צעקו בוז חברייך, וכאלו שראו את התחפושת לראשונה שהיוו מיעוט בקהל הרוקדים. כל ייתר הרוקדים לא חשבו כך. חישבי לבד תמי ותביני את שיקולם של השופטים, אין זה הוגן להתחרות באותה תחפושת מספר פעמים ועוד שלמעלה מ-70% כבר ראו את התחפושת וגם השופטים שראו אותה מספר פעמים, והחליטו שגם לאחרים מגיע לקבל פרס. ובהמשך תמי דיברת עם רוקדים ועשית מהומות, וזאב ניסים אמר לך שאין לו יד בתוצאות אלו וזו החלטת השופטים ושתקבלי זאת, ועוד הוסיף שייתן לך פרס משלו, ואת הגבת בכעס ואיימת שאם לא ייתנו לך את הפרס הראשון "אני קמה והולכת", וזאב ניסים שהיה צריך להמשיך לנהל את ההרקדה,שלא רצה לאבד אותך נאלץ להכנע לסחטנותך ואז פנה לקהל להצביע, והרוקדים הגיבו כך מאחר ולא היה להם נעים ממך ובמיוחד שאת צופה בהם,ורצו כבר לחזור לרקוד. העיקר הצלחת לסחוט מזאב די.וי.די. תמי אני מוכרחה לומר לך שאני הרגשתי לא נוח בשבילך לנוכח התנהגותך. לא לשכוח שזה רק ספורט

השרשור הזה מוכיח שוב

את מה שנכתב באחד השרשורים בעמוד זה. האוכל, הפרסים המרוץ המטורף אחרי חידושים וגירויים שאינם שייכים לרחבת ריקודי העם - כל אלה יצרו לנו תרבות עדרית עם מכנה משותף נמוך המושך כלפי מטה עוד ועוד...

אני בא במיוחד לקרית חיים - לראות

את התחפושת של המכורה לריקודי עם. מענין אותי , איזה ביקיני יש לה..... כמה הערות לויכוח שפרץ: מי שמתחפש בתחפושת פורים , ומשקיע מאמץ, יכול "לטיל" עם התחפושת לכל מקום, בכל ימי החג. הוא לא חייב לשנות תחפושת בכל יום. לא כל הרוקדים במירב באים לאלונים, ולהיפך. יש להעריך ( נאמר לשופטים) את התחפושות ביחס למה שרואים באותו יום באולם. ולא לטעון - "ראינו את זה אתמול" , זאת לא סיבה בשיקול. לירון ידידי, מותר לעשות פעילויות מיוחדות בחגים ולשבור את השיגרה. מצער מאוד , שהרקדה מושקעת מכל הלב "נהרסת" , בגלל שיקולים מוטעים. ולמתחפשת המוכשרת, אני אבוא לראותך, כדי לשמוח ולהנות יחד אתך בפורים. רק בקשתי אליך. גם כשהשיפוט לא לרוחך, שבי בשקט , אל תגיבי. אל תדברי ותתריסי , כנגד אף אחד. הקהל - יעריך אותך - יותר. פורים שמח להתראות יענקלה לוי

למעלה