תגובה למשמיצים ב"מעשה שהיה,כך היה"
אני זו שהתחפשה ל"מכורה לריקודי עם" – ברצוני להגיב ל"נשמות הטובות" התוקפות אותי ואת התנהגותי בהרקדה באלונים. 1.ממש לא נכון לומר שרצתי מיד בתום התחרות למרקיד ל"הקים שערוריה". זה שקר גס, תאור מגמתי והכפשה לשמה. לא רק שלא התנפלתי, אלא ההיפך הוא הנכון. בהתחלה הקהל הרעיש עולמות במחאה על החלטת השופטים (ממש צעקו "בוז!"). זאב ניסה להחליק את העניין והמשיך בהרקדה. אני זזתי אחורה והתיישבתי בצד, המומה, נפגעת וחפויית ראש. ואז עשרות רוקדים נהרו לזאב ואלי למחות על השיפוט השגוי. כתוצאה מכך זאב פנה ברמקול ל"מכורה לריקודי עם" לבוא לבמה. רק אז, לאחר קריאות חוזרות ונשנות של זאב, התרציתי ובאתי. הוצע לי פרס ניחומים. לא הסכמתי לקבלו ואמרתי: "או שזכיתי או שלא". על מה פרס "תנחומים"? אני מסכנה? זקוקה לרחמים? 2.אני מתחפשת כל שנה (ולא כל הרקדה) למשהו אחר. בארצנו נהוג שמתחפשים פעם בשנה ולא פעם בהרקדה. אפנה לממשלה שתקום בהצעה לשינוי הנוהג (חה חה חה). מה גם שאני משקיעה את הנשמה בתחפושת השנתית (הרבה מחשבה ומאמץ). זו לא תחפושת טרויואלית כמו ליצן, מיקי מאוס, שודד ים, אינדיאני.... ועוד: תחפושת כזו היא חד פעמית ואי אפשר לחזור עליה שוב, בגלל הייחוד שבה. 3.היה ברור שהתחפושת שלי הייתה ברמה אחרת, מושקעת, ובעיקר - קשורה לריקודי עם. 4.הסיבה שלא זכיתי: טיעון השופטים שהיא כבר זכתה בהרקדה אחרת. אתם "הנשמות הטובות" דורשים כקריטריון מרכזי "תחפושת שלא הייתה השנה בהרקדה אחרת". אך מובן מאליו שהשופטים לא בדקו בכל ההרקדות השנה ולא התייחסו לשנים קודמות. לדוגמא: בשנה שעברה מישהי כבר התחפשה ל"תנובה" אצל אבי אמסלם!!! אני מבינה את רצון השופטים להגן על "החלשים" - אך האם התחפושות שזכו באלונים הן מקוריות/חד פעמיות? בלעדיות ושלא השתמשו בהן קודם? חוץ מזה אין כאן "חלשים": יש משקיעים - ומשקיעים יותר. ככל שתעלה הדרישה – כך תעלה הרמה. ואני מאלה שמשקיעים! 5.לדרישתכם שבסעיף 4 דעו לכם שלדעת המרקידים (לפחות 4 מרקידים ידועים אמרו לי זאת אישית) כל הרקדה עומדת בפני עצמה והתחרות מתחילה כל פעם מחדש, בתחרות פתוחה והוגנת (אני לא משחדת אף אחד- רק משקיעה!). לסיכום: מי שרוצה לשפוט במו עיניו אם התחפושת מוצלחת, מוזמן הערב - יום ה' 16.3 לחגיגת פורים ב"אילן" - קרית חיים להרקדה של אוהד אטיה, להצגה חוזרת ואחרונה בהחלט. בלי בושה!!!