מעשה שהיה כך היה...

מעשה שהיה כך היה...

יום שישי לפני שבוע-בית ריק, כמה חברה, הרבה אלכוהול. כולם שיכורים ואוהבים. X החליטה להתהולל קצת...נו, בסדר.מותר. העניין הוא ששלושום שמעתי שההוא שהיא הייתה איתו (היא אמרה לי שהם לא שכבו) אמר לא רק שהם שכבו אלא שבכלל הייתה שם אורגיה.. מי משקר?...אני ,שכביכול לא יודעת מהעניין, (הדברים שהוא אמר) מנועה מלשאול את החברה אם זה באמת מה שהיה. חברה נוספת שלי גם שמעה על הדברים שהוא אמר והלכה לשאול את X לפשר השמועה.. X אמרה שזה לא נכון ושהיא מרגישה ממש נורא שהוא אמר כזה דבר. אני מאמינה לX.אני מוחייבת להאמין לה. אנחנו בסט פרינד. עד כאן..הכל בסדר. העניין הוא שאתמול אחד מהשניים שהיא השתתפה איתם באורגיה(נניח..)התקשר אלי ושאל אם בא לנו לבוא לשבת אצלו. (שניהם אנשים שאנחנו מכירות יותר מחמש שנים..). אמרנו בסדר. חיכיתי שהיא תגיד לי כבר משהו אבל היא שמרה על זכות השתיקה. בהתחלה היא אמרה שהיא לא רוצה ואמרתי לה שנשאר לקצת והיא הסכימה. הגענו והם אמרו לנו שהם רוצים לשתות. אחרי שהייתי תמימה לחלוטין בנוגע לכוונות שלהם, נפל לי האסימון. כמה לא צפוי שהם יקראו לנו כי הם רוצים לשתות. מעליב בהחלט. (אני לא יודעת למה הם בקשו שגם אני אבוא כי אני אפ'עם לא הראיתי שום עניין בהם). אמרתי להם שאין לי ולX שום כוונה לשתות התווכחתי איתם על זה קצת והם וויתרו על השתייה. בסופו שלדבר היה נחמד, ישבנו כל היללה ודיברנו והעברנו את הזמן. אבל העיקר כאן הוא הכוונה התחילית שלהם. אני רוצה לשאול את X מה באמת היה אבל אני לא יודעת אם לעשות זאת כי אני לא אמורה לדעת מהסיפור שהוא המציא.. ולכן אני מבקשת את עזרתכם..מה לעשות?

Pure SilenCe

New member
זה מה זה פ@וט :)

היא שמעה.. הוא שמע.. יש לייחס לשמועות ערך מזערי, אם בכלל. יש לך ספק? דברי איתה. אם "רצות" עליה שמועות, זכותה לדעת מכך. גם את היית רוצה שיידעו אותך אם מישהו מרכל עליך נכון? ספרי לה בעדינות כי "כך וכך נאמר" ושהיית רוצה לשאול אותה מה אמת מתוך זה ושאת כחברה שלה רוצה לעדכן אותה על ריכולים ששמעת. אל תעשי זאת בצורה מאשימה, אלא הציגי את הדברים כאילו את בודקת ולא מאמינה ישר לשמועות. אני בטוחה שאם היא ברת דעת, היא תבין שאת לא מטיחה בה האשמות אלא מתנהגת כחברה טובה. ואת יודעת מה? זה אפילו לא משנה אם אתן חברת טובות או סתם מכירות.
יום מקסים

sh53

New member
חברה שלך כבר ילדה גדולה

והיא מסוגלת לנהל את ענייניה לבד, מה גם שהיא צריכה לקחת אחריות על מה שהיא עושה ועל חייה. בא לה להשתכר עד שהיא מאבדת את ההכרה? זכותה. בא לה להיות עם מיליון בחורים יחד? זכותה. בא לה ללכת להתהולל, להשתלולל ולהכנס לקשר של סטוצ'ים? זכותה. אני בטוחה שהיא יודעת את המינוסים והפלוסים של המצב, והיא החליטה לנהל כך את חייה. אם היא לא יודעת את התוצאות וההשלכות של פעולותיה על חייה, אז את לא צריכה לקחת אחריות עליה - וכמו שאומרים בעיה שלה. אני בטוחה שיש לך מיליון דברים על הראש שלך ואת לא צריכה לדאוג לרכילות שחגה סביבה, כן היתה איתו, לא היתה איתו - למה את צריכה את זה בכלל?

למעלה