מעשה שהיה כך היה....

divecon

New member
מעשה שהיה כך היה....

אתמול בצהרים אני מקבל טלפון מבת דודה שלי, היי שי מה קורה? אם יש לך תכנונים להערב תבטל אתה לא תצטער. אז חוץ מלראות טלביזיה לא היה כלום. וגם אם כן אני בהחלט לא הייתי מצטער. אספתי אותה ונסענו לקיסריה מסתבר שחברה שלה קנתה 2 כרטיסים אבל החברה מאושפזת בבית עם וירוס. ההגעה לקיסריה היתה מהירה בת דודה שלי לא הבינה איך בקור הזה אני עם חולצה קצרה. הסברתי לה שבפנים יהיה חם, טעיתי קצת. כי היה לוהט!! התחילה ההופעה הקהל האדיש עשה טובה שמחא כפיים, רחוב האגס אחד עבר צורה מדהימה האפקטים של האורות והנרות במסך מאחורי הלהקה הענקית הזו רק הוסיפו לאוירה. אבל הקהל נשאר אדיש. לאחר כמה שירים הקהל הרגיש את החום ונורתה היריה לבלאגן. איגי היה מדהים בחיים לא ראיתי אותו כל כך אנרגטי, תיפף, בכמה שירים היה עוזר מתופף (הוא והמתופף של אהוד ניגנו יחד על התופים) כליי הקשה, תופיי טם טם ועזר עם הגיטרה כשהיה צריך. יובל כרגיל התבלבל במילים, הפעם בשיר עתיד מתוק. היתה אוירה מדהימה 3 שעות של שיכרון חושים, הקטע הכי מרגש שלדעתי יובל ואהוד אפילו הזילו דמעה (ישבתי רחוק לא יכולתי לוודא) היתה כשהם שרו את שיר של יוסי בנאי ז"ל פרצוף צועני. היה כל כך כיף לראות את משינה ממש כאילו חזרו 20 שנה אחורה גם בגיל, שלומי קיפץ מייקל אבנר ויובל פצחו בריקוד מוזר אבל מתואם
בשיר טיפ טיפה, איגי היה היפר אקטיבי קפץ השתולל והיה תוספת חזקה עם כליי ההקשה בשיר עתיד מתוק. ההופעה הזו לא היתה בתכנון (כלומר היו לי כרטיסים וביטלתי כי השגתי למוצא"ש לאורקסטרה) ואני לא מצטער שהלכתי להופעה הזו בתור חימום להופעה מחר. שורה תחתונה: מומלץ בחום מי שלא שם, לא קיים

roee15

New member
אין ספק, היה מדהים

אחת ההופעות הטובות שראיתי בחיי. נראה לי שזאת הפעם הראשונה שראיתי את אהוד מקפץ ככה על הבמה. היו הרים של אנרגיות, הקהל תוך רגע נכנס לאווירה, ואיגי...אחחחח איגי. הוא היה זה שהכי נהנה מכולם, כך נראה לי. פשוט הופעה מדהימה. ומה שהכי אהבתי זה שהפלייליסט לא הכיל רק שירי מיינסטרים (כלבים משוגעים, כולם אומרים לי תיזהר, עמותה, לילה בעיר)...פשוט תענוג. היה שווה כל אגורה מ - 170 השקלים ששילמתי על הכרטיס.

MarkDeen

New member
צודק

בהחלט היה מדהים. וגם אני אהבתי שהפלייליסט הורכב מכמה "נדירים". לראות אותם כ''כ נהנים על הבמה ואת הכימיה והתיאום בינהם אי אפשר שלא להנות. גם האווירה במקום הזה הייתה מדהימה, ועם הקהל ששיתף פעולה והפירוטכניקה וההשקעה בהופעה, הכל יצא מושלם.

למעלה