מעשה שהיה כך היה...

STIVENZ 426

New member
מעשה שהיה כך היה...

היום , בבוקרו של יום שטוף שמש, קם לו הסטיב, בסבבה... התארגן, התלבש, אכל, שתה , שנם, ויאללה... לוקח את ג´וני הצלמן שטח המסור, תופסים טרמפ לצומת אשקלון, ומשם על קו 300 לת"א.. סבבה עד כה.. מגיעים לתל אביב לתחנה המרכזית החדשה.. ג´וני מחליט שהוא חייב למצוא איזה חנות שמוכרת טבק לנרגילה שלו, (שרוט הבנא´דם) , מסתובבים בתחנה המרכזית, כמו איזה שני אופנוענים עזובים.. הולכים חוזרים.. בסוף ה"חנות" שלו הסתכמה באיזה בוטק´ה קטן שהיה סגור עקב פשיטת רגל או משהו.. קיללתי אותו, הוא קילל אותי חזרה.. אחוות חברים.. יצאנו ברגל לכיוון סלמה.. בסלמה טיילנו לנו (מי שמכיר את סלמה- גם שם יש איזה חנות גדולה לנרגילות..) נכנסנו.. היה לו יקר לג´וני, אז המשכנו.. מגיעים לשוקן פינת סלמה, פרפר, יעקוב (ההוא שחורט צילינדרים אחרי שאני הרס אותם..) וכו´ וכו´.. עולים בשוקן, עוברים את "משפחת דה-יונג" באבנוע, מגיעים לשחר.. בוקר טוב לשחר. איילת בחמסן מאחורה, ראיתי ב"פול-גז" שיש לכם קסדת שטח במחיר סביר... -יש, בטח יש.. הנה, קח תמדוד.. לקחתי למדוד.. אני חושב נהייתי פעמון.. קסדה מידה XL.. אני צריך M או S... שחר הולך ומחפש וחוזר. אין קסדה. ב-ע-ס-ה.! מתי יגיע? -עוד 10 ימים... -10 ימים?!אהה.. טוב.. בינתיים שחר מביא לי את ידית הקלאץ´ החלופית שביקשתי.. תכננתי גם על צמיג קדמי של קנדה, אבל אין. כלומר- יש, אבל הם במחסן... אז בפעם הבאה כבר... בקיצור- שורה תחתונה ומסקנות: באנו על הבוקר, עוד לפני שפתחו שם את העיניים.. ואני רוצה לומר לכם- מעולם לא נתקלתי ביחס אוהד, מכובד, ומסביר פנים בשום מוסך\חנות חלפים כמו היחס שאני זוכה לו כל פעם מחדש ב"שחר אופנועים". "זה כדאי"! (ולא, אני לא משוחד וממש לא מכירים אותי שם..) תזכורות לעצמי: 1. להתקשר קודם ולשאול אם יש (תקף לגבי כל חלק שרוצים לקנות..) 2. בעקבות סעיף .1.- האם זה כדאי לשלם 20 שקל על אוטובוס רק בשביל 25 ש"ח של ידית קלאץ?
3. להביא סנדוויצ´ים. 4. או לחילופין, לזכור שאין שווארמה בשעה 10 בבוקר, גם אם תבקש יפה..

למעלה