מעשה רמון סימן לקצב????????????????

aviev1

New member
סביר להניח שחרש.....

שהפוליטקיאים יתחילו לחשוש קצת ושיצאו מהתפיסה שתפקידה של המדינה לשרת אותם אלא דוקא להיפך.......

טוני20

New member
רמון לא בולגרי ולא פטוקלאס

הוא אכן יפואי, אך משפחתו יוצאת העיר ויז'ניץ שבאוקראינה. ע''פ ויקיפדיה הוא שם משפחת הוריו הוא וישניא (???!!???)...

טוני20

New member
אני אישית חושבת שה' גרמה לעוול גדול

לנשים בישראל. ה' נערה שעדיין לא סיימה את התבגרותה השכלית וחושבת שהיא יצאה מהסיפור מנצחת, רמון לא ילך לכלא וימשיך לחיות טוב מאוד, ופרשיית המין הזאת תזכר כניפוח אחד גדול ונערה אחת שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה. לעומת זאת, ה' תצטרך להמשיך להוכיח את חפותה וצדקתה, כדי לא לצאת מהפרשה איזה מתלוננת סדרתית, ואני בטוחה שמהיום יהיה לה ולעוד נשים רבות בארץ קשי למצוא עבודה. כי אף אחד לא רוצה מתלוננת סדרתית בעסק, גם לא נשים.

aviev1

New member
נכון מאד טוני...נשים צריכות לקבל

את העובדה שנשיקה עם הלשון זהו אקט של ידידות וחיבה ותו לא. ואיך היא שכבר חיילת ולא ילדה עליה היה לדעת היטב שברצונה להצטלם מחובקת עם שר מביעה בזאת את הסכמתה הסמויה ללכת איתו אפילו למיטה אז על מה בכלל התלונה ? על נשיקה רטובה? ביג דיל ואם מקדמת דנא לקצינים מותר אז לשר על אחת וכמה. אבל למה רק נשים...יש לפעמים ארועים בו גם גברים עם גברים מתחבקים סתם או לתמונה.. ומה אז.................?. איך אומרים.?.החיים והמוות ביד הלשון.. ****************************************** וכעת נחזור לפרשת הנשיא המכובד... מה בסך הכל עשה?. אנס זונה .. ולא שילם אז מה? בשביל זה עושים כזה סקנדל.?

tsiporganeden

New member
אבי אתה רציני? נראה לי מאוד אירוני

מה שאתה אומר פה, חיים רמון ניסה להתחיל עם החיילת, לא רוצה לא צריך, היא בעצמה אומרת שאם היה מתנצל היא לא היתה עושה מזה ענין, אבל חיים רמון בחר בדרך אחרת, לגבי קצב, סליחה אבל לא כל אשה שמנהלת רומן עם גבר נשוי היא זונה, לגבי אלף היא באמת מנובלת, כי זה התחיל מזה שהיא ניהלה איתו רומן, כשהם היו בסדר זה היה בסדר? פתאום היא נשארה ללא עבודה, למה לא לסחוט את הנשיא? היא הלכה למשפט רק אחרי שהיא לא קיבלה את 280 אלף הדולרים שהיא ביקשה ממנו, זה כבר נבלות, כי לנהל רומן זה בסדר והתוצאה שאחרי זה זה לא בסדר? לדעתי מאוד מאוד מוקצן שמאשימים את הנשיא באונס? ניהול יחסים בכפיה? ריבונו של עולם היא הסכימה לנהל עמו יחסים, מה זה הסיפור הזה פחדתי להפסיד את עבודתי? הלו גיברת מי שלא רוצה להיות זונה נשארת בלי עבודה, חסרות עבודות אחרות? ומי שרוצה לעבוד ולא מוצאת עבודה, יש המון עבודה במשק בית, העיקר להשאר הגונה. והתקשורת מנפחת את העניין ללא כל פרופורציה, איך שחיים רמון אכל אותה ככה הנשיא יאכל אותה, האיש לא אנס אף אחת, היא פתחה לו רגליים בשמחה גדולה. באמת כבר עושים את הנשיא אנס סידרתי כמו סלע, וזה מעצבן ומקומם.

aviev1

New member
ציפור גן עדן שבת שלום

אותי לא מדאיגים לא רמון ולא קצב אלא הצביעות של האנשים במדינה שלנו. מצד אחד צועקים שההכל פה מושחת שלא נשארה כבר חלקה אחרת נקיה ומאידך כשיוצא משהו החוצה ונתקלתי בזה יותר מידי פעמים אז מאשימים את הקורבן מאשימים את המשטרה מאשימים את הפרקליטות ואת היועץ השפטי לממשלה והכי הכי אשמה זו התקשורת.. ואילו המושחת הוא המסכן הוא הקורבן. והקורבן הוא לא רק אשם אלא הוא גם חלאת אדם. אצל רמון היתה חלאה אחת ואילו אצל קצב 14 נשים חלאות. לא אמנה שמות ומקרים שזה ככה מתנהל כל העת אבל יש עשרות מקרים כאלה בשנים האחרונות. אם כך את חושבת ציפור גן עדן ולא רק את....אולי באמת החוק של הטרדה מינית הוא חוק מיותר וצריך לבטלו לפחות לגבי אישים רמי מעלה שעושים כל כך הרבה למען המדינה.

tsiporganeden

New member
אבי קרידו, מי שלא רוצה שהנשיקה

תהיה אירוטית סוגרת את הפה, מחזקת את השיניים, כך הלשון לא יכולה להכנס, שלא לדבר על להדוף אותו, מי שנותנת שהלשון תיכנס לתוך פיה, על מה תלין? הרי היא נתנה לו להבין שהוא רצוי, היא חיבקה אותו, אם משהו לא היה מוצא חן בעיניה, תאמין לי שהיא היתה מסרבת בתוקף, רמון עשה שטות שלא התנצל אמר סליחה הבנתי לא נכון מתנצל, זה לא יקרה שנית, הוא לא היה נשפט. לגבי הטרדה מינית זה כבר סיפור אחר לגמרי, אל תשכח שהרבה בנות מגיעות לעבודה עם לבוש פרובוקטיבי, מה שאומר בוא תתחיל איתי, וזה מפחיד אותי שיותר ויותר ירצו לבחור מזכיר ולא מזכירה, למה להסתכן? אז אלה הזונות שניהלו רומנים בגללן הרבה נשים לא תמצאנה עבודה, זה בסדר?

רותי ב.

New member
אני ממש לא מסכימה איתך

לגבי מה שכתבת על הנשיא קצב - נראה לך שהיה לו רומן עם ה-14 נשים?? כן, גם אלו מן העבר שכבר "פג תוקף" לגבי המשפט? זה רק מעיד על טרדן מיני סידרתי...... ובטח לא מתאים לנשיא מדינה .

aviev1

New member
כל אחד ואמונתו רותי..אני הרי היצעתי

לבטל את חוק הטרדה מינית לגבי אישים רמי מעלה.

רותי ב.

New member
"זאת ועוד"....... קומו דיזין לוס

"אב'וקאטוס" אין לה פרוגראמה "ארץ נהדרת"

למעלה