מעשה קדימה

sagia1

New member
זהו דווקא מהלך נכון

לליכוד אין דרך מדינית אם אומרים יתנו ויקבלו אבל איזה יתנו ויקבלו עם החמאס וכבר אין ארץ ישראל השלמה כך שהליכוד נהיה אבן שאין לא הופכין וגם מפלגה די מושחתת שאני מאד שונא שאני מעוניין שתיעלם מהמפה הפוליטית לכן מהלך של איחוד יביא לתוכנית מדינית רלבנטית חדשה ובאשר לסילבן ולגורמים היותר מתונים בליכוד הם גם יתקפלו כמו מופז ויגידו לא אני הישתניתי המציאות הישתנתה ויצטרפו לקדימה השאלה אם קדימה תירצה לקבל אותם זו שאלה אחרת ובאשר אליי אני די חדש פה קוראים לי ארז ואני בן 17 פשוט אני מישתמש ביוזר של אבא שלי כי אין לי כוח ליפתוח יוזר חדש

אם עדיין לא מאוחר מידי ברוך הבא

ארז ברוך הבא לפורום. באשר לשיחתנו. הליכוד מפלגה מושחתת אך היא לא המפלגה היחידה שמושחתת בכל מפלגה פרט לשינוי היו מקרה שחיתויות באיחוד הלאומי ליברמן מושחת הוא היכה ילדים קטנים וברח כשששרון רצה לפטר אותו על אירוע כזה הייתי מתקשר למשטרה זה שר שנעלם. הליכוד מזמן לא דוגל בארץ ישראל השלמה. הליכוד היא מפלגה ימנית מתונה אך אני לא אסתיר שאשמח להעלמותה

sagia1

New member
הא אתה מיתכוון לתאריך שרשום?

כן גם אני חשתי אתמול תיסכול לנוכח העובדה שהייתי רשום הרבה זמן ותמיד רצתי להישתתף בדיוני הפורום אבל אף פעם לא יצא לי לההיכנס שהייתי מחובר. לא נורא מוטב מאוחר מלעולם...

אם כך מדוע לא עשית לעצמך משתמש?

נכון זה לא אחד הדברים שאהבתי לעשות ביוחד. אולם כעת אני נהנה מהתוצאה. כמו שרשמת טוב מאוחר משאר אף פעם. אני יכול לנחם אותך שצרת רבים חצי נחמה, אני הצטרפתי לדיונים רק ממ2004 (היוזר הנוכחי חדש מאחר ששכחתי את הסיסמא של הראשון). אבל לא בגלל זה מאוחר הסיבה העיקרית שלא ידעתי על קיומם של הפורומים שינוי ונוער שינוי, מ2001 כשהייתי בכתה ח' החלטתי להיות פעיל בפורום אך הייתי צעיר ומצאתי בוואלה פורום חילונים דתיים. גם לאחר הצטרפותי לשינוי לא ידעתי ישר על הפורום עד שאמרו לי שיש פורום בתפוז עזבתי את וואלה לטובת תפוז ואני מאושר מההחלטה שעשיתי כאן מכבדים אותי. נכון שהיו כאן אנשים לא סימפטים כגון טרומן וכמוהו יש כמה אבל רוב הכותבים הם אנשים טובים ואני אומר זאת בלב שלם

sagia1

New member
אם אחוז החסימה יועלה ל-4 אחוז..

אני מעריך שמרצ והעבודה יתחברו ובלי קשר אני מייחל לאיחוד בין ישראל ביתנו לליכוד שתהווה מעין שלוחה של המפלגה הרפובליקאית בישראל ותקבל לגיטימציה בינ"ל לרעיון של חילופי שטחים ואוכלוסיות

לאבי שלום

על הפער בין הליכוד וישראל ביתנו כבר רשמתי יש ביניהם פערים גדולים. כך גם בין העבודה למר"צ גם שם יש חילוקי דעות על אותו נו' הכניסה לממשלה העבודה וישראל ביתנו קרובות יותר לכניסה לממשלה מאשר הליכוד ומר"צ דבר זה מעלה את חילוקי הדעות. בקשר לליכוד וישראל ביתנו רשמתי בהודעות קודמות. בקשר לעבודה ומר"צ גם קיימים חילוקי דעות רן כהן ובנימין בין אליעזר לא צפויים לעתיד מזהיר עם ישבו באותה מפלגה. אני מאוד מקווה שרעיון החלפת השטחים לא יקבל לגיטימציה אני מקווה שנחזור לקווי 67

למעלה