מעשה מרכבה

HUhybrid

New member
מעשה מרכבה

אני מנסה לפענח את הצופן הגיאומטרי של "מעשה מרכבה", כלומר פתיחת שער למימדים אחרים. מה דעתכם על הניסיון הבא? (מצורף כתמונה). אכלול הסבר בהמשך, גיל.

HUhybrid

New member
הסבר כללי על גיאומטרית המרכבה

מהי? למי שלא ידע, "מרכבה" זהו מונח שמסמל כלי למסע בזמן ובמרחב, בספר יחזקאל הוא למשל נזכר בתור החללית שבה נסעו מלאכי ה´ (חוצנים מניבירו), וזה כולל אף תיאור פיזי של ממש. כמו כן בדת הנוצרית יש תיאור נרחב של פתיחת שער ע"י 144 שליחיו של ישו. בסיס השיטה ליישום כלי זה הוא הקמה פיזית של גיאומטריית הכלי. מובן שהיא צריכה להיות מתואמת למיד שבו זה מתבצע, כלומר במימד שלנו זה 3 מימדים, אך בציור, למען הנוחיות, זה מוצג בדו-מימד. מה גיאומטריית המרכבה צריכה לכלול? - ארבעת האלמנטים הארציים, כלומר: אש, רוח, מים ואדמה. - האלמנט המרכזי, ספרת האור - חיבור של כל הגופים המורכבים מארבעת אלמנטים אלו - גבולות לאלמנטים אלו, כולל החמישי. כלומר- קצוות. - איזון וסימטריה, משום שכל פעילותן צריכה להיות הדדית. לכן גם חייב להיות מעגל במרכבה, ומסביבו מתחברים כל האלמנטים.

HUhybrid

New member
שרטוט נוסף שחשבתי עליו--

כאן יותר הדגשתי את שילוב גוף האדם כך שיתאים למרכבה (כלומר- צ´אקרות הגוף מסודרות אנכית, כשהמרכזית נמצאת בדיוק במקום שבו נוצר האיקס), בעוד שבשרטוט הראשון זוהי האתמה כללית. ייתכן והמרכבה האמיתית היא מעין שילוב של שני שרטוטים אלו. מישהו בקיא יותר בנושא? גיל.

HUhybrid

New member
אויש, שכחתי הצטלבות שלישית, הדרושה

אויש, שכחתי הצטלבות שלישית הדרושה לאיזון. הנה תיקון:

simba00

New member
משום מה הראשון...

פשוט הקסים אותי... במשך חצי דקה בהיתי בו... אני בעד הראשון...

לא פיה

New member
לא בטוחה שאני רוצה תשובה, אבל...

למה, בדיוק, אתה מעוניין לפצח את הצופן?

HUhybrid

New member
אז ככה.. ../images/Emo13.gif

מדוע אני חפץ בכך? אולי משום הסיבה הפשוטה שזה מרתק, אך תשובה שכזו לבטח אינה מספקת דיה. מה שכ"כ מרתק בזה- זה שזה הבסיס עליו הושתת העולם שלנו, כפי שמתואר במעשה הבריאה, בפרשת "בראשית". .אולי כיום, לאחר מעשה מרכבה האולטימטיבי, אין זה יכול להעניק לנו כוח או יכולת מסויימים, אבל זה כן יכול לפתח את כישורינו הקיימים ולעדן את המעטפת האנרגטית שלנו, ובכלל- לתת תחושת רוגע ורוחניות עצומה למי שחווה "מעשה מרכבה". עכשיו הסבר קטן- אם תפתחו את ספר בראשית ותחנו היטב את הפסוקים הראשוני- אתם תגלו שם תיאור ממש ריאלי של בניית המרכבה, הכנתה ותפעולה!! אם קשה לכם להבחין בסמלים הנחבאים, היעזרו בפרשנים כמו הספורנו, שמתעמק על כך ומסביר בפרוטרוט. אם נכנעתם, אני אגלה לכם..
שבוע טוב ונפלא לכולנו.

למעלה