מעשה מהפנימיה.......

The Only Me

New member
מעשה מהפנימיה.......

לפני מס´ שנים, עבדתי כמדריך נוער, בפנימיה לנוער עולה מברה"מ לשעבר, אי שם בצפונה של הארץ, במקום קסום על חוף הים. תארו לעצמכם, אותי, שנראה לא הכי הכי אבל גם לא גרוע בחור באמצע שנות ה -20 לחייו, שמשרדו ה"חינוכי" ממוקם בביתן של 20 בנות עשרה מבשילות, שצניעות היא מהן והלאה.... באחד מלילות האביב, הרבה אחרי שעת כיבוי האורות, בעודי שוקד על ניירת במשרדי, נשמעה דפיקה חרישית בדלת. לינה, אחת הבנות בקבוצתי, שהייתה מדהימה ביופייה, רזה עם שדיים בינוניות, ושיער קארה בצבע דבש, עם עיניים ירוקות בורקות, עמדה בפתח משרדי, כשהיא לבושה בגופיית גבר ומכנסי טייץ צמודים, שלא הותירו ספק לגביי מבנה איבריה של לינה, עמדה בפתח וביקשה לשוחח איתי ב - 4 עיניים. מזל ששולחן המשרד הסתיר את זיקפתי האדירה (ומבוכתי, כאיש חינוך) מפניה של לינה. סמוק כולי הזמנתי את לינה להיכנס לחדרי, ובניגוד לכל חוקי המשחק, ביקשתי ממנה לסגור את הדלת. לינה נענתה, לשימחתה, ובאה והתקרבה אליי, מתבוננת היטב אל הנעשה מתחת לשולחן המשרדי - זה שכל כך ניסיתי להסתיר. אין זה סוד, שכבחור רווק בשנות ה - 20 לחייו, לינה עלתה אי אילו מס´ פעמים בחלומותיו הרטובים, כאשר הפנטזיה נותנת דרור למחשבותיו, על מה הוא יעשה לה? איך הוא ילקק לה? איך הוא יטעם את צוף ערוותה? איך היא תלקק לו את שרביט המלוכה? איך היא תשב עליו עם ערוותה הבתולית? וכן הלאה והלאה. חיוך שטני וקטן עלה על שפתותיה של לינה, ואני, ראיתי בדמיוני, איך אני מושיב את לינה, הקטנה והחמודה על רגליי, מתחיל לחכך את זיקפתי בערוותה, מרגיש את הרטיבות הבתולית של צופה מרטיב את מכנסיי.... ואז..................... רוצים המשך? תגיבו.......!

לא מוסרי - אבל תמשיך.

מה אני אחראי על המוסר פה?? תמשיך..איזו שאלה. דרך אגב אם ההמשך טוב כמו ההתחלה , אז מובטח פה סיפור יפה.

The Only Me

New member
המשכו של סיפור הפנימיה...

ואז....... הרגשתי את לשונה החמה והרטובה של לינה מלקקת את אוזני, ולחש מגרה מפיה שלוחש לי: "אני רוצה לשכב איתך פה ועכשיו!". מייד לאחר מכן לקחה לינה את ידיי והניחה אותם על שדיה, מעל לחולצתה, מניחה לי למשש ולבדוק את אוצרות שדיה המתפתחות ופיטמותיה המזדקרות. ידעתי כי אני חוטא אל האסור, ונזכרתי באימרה האומרת "שכהזין עומד - השכל בתחת". הנחתי ללינה להמשיך ולנשק את שפתיי, תוך שאני פושט באטיות את חולצתה, חושף את שדיה לעיניי. ואז........ (הפרק האחרון והמפתיע - תלוי בתגובתיכם). The only Me

כמובן להמשיך

איזו שאלה........

The Only Me

New member
סיפור הפנימיה - פרק אחרון..

בעודי מלקק בלשוני את פיטמותיה של לינה, הנחתי את ידי על פיה, על מנת שאנקותיה לא ישמעו בכל הביתן, שהריי המעשה הוא בגדר אסור. לאחר שטיפלתי היטב בפיטמתה הימנית, ונתתי טיפול משובח בלשוני גם לפיטמה השמאלית, התחלתי לגלגל את הלשון במורד ביטנה של לינה, מתעכב באזור הטבור, ובעזרת שיניי, התחלתי להסיר במעט את מכנסיי הטייץ, ומופתע לראות כי מתחתם, אין לינה לובשת תחתונים בכלל. ראיתי כי שערות ערוותה מטופלות ונקיות, ולשוני - חדרה כמו אינסטיקט, לכיוון חריץ ערוותה המתוק של לינה, מתחיל לטעום מן הטעם המיוחד של מיציה. הרגשתי כיצד לינה מחפשת להסיר את מכנסיה, ולתת לי מרחב מחייה גדול יותר לעינוגה, ולכן עזרתי לה להסיר את המכנסיים, ואז.... ראיתי את הגוף האלוהי בפעם הראשונה בעירום מלא. לינה התכופפה ופתחה את רוכסם מכנסיי התפוחות ושלפה מתוך תחתוניי את הכלי שאיים להתפוצץ במהירות. לפני שהצלחתי לצייץ, הכניסה לינה את הכלי התפוח לתוך פיה המתוק, והחלה למצוץ אותו בקולניות, כאילו שהיא מוצצת מנה גדולה של גלידה, מדי פעם מורחת רוק על ראשו של הקטן ובולעת את כולו. הרגשתי, כיצד אני עומד להתפוצץ, וניסיתי להוציא את ראשה של לינה מלמטה, על מנת שלא אגמור בתוך פיה, אולם היא סרבה בכח, ואני שפכתי את מלוא העוצמה לתוך פיה המתוק. לינה לא החמיצה ולו טיפה אחת קטנה, ובלעה את זרעי כאילו היה כוס מיץ מרווה של אחה"צ בקבוצה. לינה התרוממה, והחליטה שעכשיו היא מתיישבת על זיקפתי, ומכניסה אותה לתוכה. בשלב הזה, כשהרגשתי את רטיבותה על זיקפתי, ואת תחילת החום המדהים של הכוס, עצרתי אותה, הוצאתי אותה וביקשתי ממנה להתלבש. לינה, אמרתי לה, גם אני אוהב אותך, אבל, מה שעשינו, אסור היה שייעשה, בואי נשאיר את זה ביננו כזיכרון מתוק ונעים. בעוד שנה וקצת, כשתהיי בת 18........ יודעים איך חגגה לינה את יום הולדתה ה - 18? יום רטוב ונעים. The Only Me

למעלה