מעשה מגונה

גנגי

New member
אז את אומרת

שהיא רק קראה את השפתיים שלו, מקרוב, כי לא היו לה משקפיים?

aaa123

Member
מהיכן הבטחון שהיא ביקשה רשות?

אני זוכר שקראתי שרמון אמר משהו בנוסח שכמו שהיא לא ביקשה ממנו רשות לחיבוק הוא לא ביקש ממנה רשות לנשיקה. חוץ מזה את דעתי בנושא רמון אפשר לקרוא בלינק המצורף.

אלי ו.

New member
למיטב זכרוני כך נכתב בהכרעת הדין

אבל אתה צודק שהבקשה לא היתה מפורשת "אפשר להתחבק אתך" אלא יותר בכוון "להצטלם אתך".

אם על כל בקשה לצילום עם פוליטיקאי

שנגמרת בחיבוק היה נפתח משפט, רוב בעלי המסעדות המזרחיות בארץ היו בכלא

eliUSA

New member
אפילו אולמרט היה בכלא

בגלל שנישק בכפיה את אבו מאזן
שוב שתיתי ארנב!

אטיוד5

Active member
כבר אמרו לך לפניי

שהיא לא ביקשה רשות. חוצמזה, יש פה עוד ענין. כמו נשים רבות אחרות, לדעתי הבלתי מבוססת לחלוטין הבחורה ניסתה לגייס את הנשיות שלה בבחינת שלח לחמך. כדי להגיע רחוק את מתחבקת עם כבוד השר בצורה שלא היית אפילו מחבקת את אבא שלך. ולא רק זה, גם רודפת אחריו בחדר כדי שיצטלם איתך שלש פעמים רצופות. זה מה שמגונה. את רוצה תמונה עם רמון? טוב, סביר. תעמדי לידו, מכסימום תחבקי אותו בצורה סחבקית. לא כמו שעשית, גברת. ותלמדי לקח, אם את עושה כל מה שעשית אז תדעי לך שאת עלולה למצוא לשון בפה שלך. ואם זה לא מוצא חן בעינייך אז תעיפי לו סטירה בפעם הבאה. או ישר באותו מעמד. על זה לא הולכים למשטרה. והיא באמת לא הלכה עד שהגיעה הפושעת הגדולה של הסאגה הזאת, לדעתי - מירי גולן. והפושע היותר קטן שהגיש את התיק לבית המשפט. לא ייתכן שעל עבירה שכזאת תיגנז כל הקריירה שלו. המערכת המשפטית יצאה מדעתה. חוסר האיזון זועק: על נשיקה, שאמנם לא היתה אמורה להתקיים, בן אדם לא יהיהה שר בממשלה. על מליוני שקלים שוחד, עיסקאות מפוקפקות, טובות הנאה, פוילשטיקים, שחיתויות בלי סוף אנשי ציבור חוטאים רבים אפילו לא עומדים למשפט.

masorti

New member
ממתי מפריע לך חוסר איזון?

הרי לא הפריע לך שגברת גלאס-ברקוביץ' ניסתה לחסל סלקטיבית את אריק שרון, והסברת שמבחינתך חשוב להעניש מושחתים בלי קשר לשיקולי איזון. אז מה אכפת לך שמישהו אחר לא מועמד לדין בגלל שחיתויות במליונים? חיים רמון נישק עם לשון וביצע בכך מעשה מגונה... אז אתה אמור לשמוח ולחגוג שהפושע נענש במלוא חומרת הדין.

../images/Emo31.gif

תסתכל בכרטיס האישי שלו- הוא רק בן 102 ולכן לא יכול היה לעוות שום דבר לפני 1905.

אלי ו.

New member
בסה"כ אני די מסכים

אני לא יודע עד כמה אפשר להאשים את ה' אבל אני מסכים שמקרה כזה לא היה צריך להגיע לביהמ"ש. רמון עשה טעות ויצא אידיוט אבל זו טעות שאינה צורכת עירוב הדין הפלילי. כתבתי ע"כ כאן בעבר והשוויתי את הנשיקה ל"צ'פחה" חזקה בין גברים. טכנית מדובר בעבירה פלילית של תקיפה. מעשית אם מישהו נתן לך צ'פחה בגב ותלך להגיש תלונה במשטרה זה לא יגיע לביהמ"ש.

להאשים את ה'? גוועלד!

דוס תוהה בפומבי כמה אפשר להאשים את ה'? לסדום היינו לעמורה דמינו! וקצת יותר ברצינות: אמר רבי יוחנן: לא חרבה ירושלים אלא על שדנו בה דין תורה. ואילו פסוק 9 בקהלת א אומר מה שהיה הוא שיהיה ומה שנעשה הוא שיעשה ואין כל חדש תחת השמש.

יוסי ר1

Active member
../images/Emo45.gifאתה יכול לשים את הודעתך

במקום הערך "אי צדק" בכל מילון שהוא!

יחבא

New member
אני מצפה לראות את רמון בעבודות

שירות למען הקהילה, מה יש?! אף'חד לא אמר שנשיקה היא מעשה מגונה, אבל נשיקה בה הלשון של X נדחפת לשקדים של Y ללא הסכמה = חדירה, וחדירה כפויה = XXXX וד"ל

למעלה