מעשה מגונה

danielson

New member
מעשה מגונה

יש אירוע, בעברי הרחוק שמשום מה מטריד אותי כ- 20 שנה לאחר שהתרחש. הייתי בערך בן 16 ועשיתי בייביסיטר ל - 4 ילדים. באחד הפעמים שעשיתי בייביסיטר עשיתי מעשה מגונה לאחת הילדות שהייתה בת שנתיים-שלוש , התפשטתי והצמדתי את איבר מיני לאיבר מינה. ברצוני להדגיש שלא החדרתי , ואני משוכנע שהיא אפילו לא הייתה מודעת למעשיי. אני מנסה לשכנע את עצמי שמכיוון שעברו כ- 20 שנה , מכיוון שאני מתחרט מאד על מה שעשיתי ומכיוון שהייתי רק ילד ולא גרמתי שום נזק - עלי להפסיק להחמיר עם עצמי ולחדול לחשוב על כך כל הזמן. רק בחודשים האחרונים אני מרגיש חרא עם האירוע הזה שהיה, ולא מצליח להוציא את זה מהראש למרות שבמשך כל השנים עד השנה האחרונה הנושא לא הטריד אותי כלל. לא יודע למה זה פתאום התעורר. (מה שהכי מוזר זה שאני בכלל הומו ולא נמשך לבחורות) אשמח לשמוע מה דעתכם בענין ואיך אוכל אם בכלל להוציא את הנושא המטריד הזה מראשי. תודה.

כמעט25

New member
אוקיי..לא קל..

אני הייתי ממליצה לך בחום לקבל עזרה, וכשאני מדברת על עזרה אני מתכוונת לפסיכולוג שיעזור לך להבהיר לעצמך דברים, לפתור הטרדה נפשית והכי חשוב להבין קצת את עברך... קשה לי להבין את מצבך ולהזדהות איתך בגלל המקרה המיוחד הזה- אבל הייתי חייבת להתייחס ולענות לך ברק כנות. בהצלחה נתי.

די דנסר

New member
תגובה: מעשה מגונה

אולי התבגרת ואתה רוצה להקים משפחה, והנושא הזה עולה בהקשר של ילדים? אולי אתה מבין שקיים סיכוי שהיא זוכרת משהו, או שהדבר גרם לה נזק כלשהו? מציעה שתפנה לפסיכולוג ותספר לו על כך, ואני חושבת שהוא יוכל לעזור לך.

למעלה