מעשה ב-

amitshein

New member
מעשה ב-../images/Emo56.gif

לפני שלושה שבועות נסעה לצפון. שכחה את ה-
שלה. לא נורא, קורה. ביקשה את שלי לכמה ימים. ביקשה יפה. הילדים...אתה יודע. בדיוק קיבלתי -
מהעבודה, אז נתתי לה את שלי. עברו כמה ימים, שאלתי מה קורה עם ה-
שלי. אמרה: לא עכשיו, אני ממהרת". עוד כמה ימים עברו (כבר שבוע), שאלתי מה קורה עם -
שלי. אמרה: שכחתי אותו איפהשהו, אחזיר אותו, אל תדאג. אמרתי אבל תשלמי חלק יחסי בחיוב החודשי. לא ענתה. עבר עוד שבוע, ועוד שבוע. שלשום אמרה לי, אה... אתה מבלה עם זאת, וזאת וזאת אני יודעת. מאיפה יודעת? כנראה חיטטה בקרביים של ה-
, הוציאה שמות ומספרים. הרגשתי כאילו הכניסה לי סכין בגב. ביקשה יפה, הסכמתי. לא חשבתי שתנצל את זה כדי לחטט בחיי האישיים. אתמול אמרה לי שאינה יודעת איפה הוא. כנראה שהוא אבד. היום התקשרתי לחברת ה-
לחסום את המכשיר. שאלתי "מתי עשו בו שימוש לאחרונה?" ענו לי: הבוקר, התקשרו לבדוק הודעות בתא הקולי. "וכמה עוד השתמשו בו?" שאלתי. "לאחרונה, מעט מאוד" ענו לי "בעיקר לתא הקולי".

ליאהה

New member
כמה ../images/Emo56.gif בהודעה אחת..

נשמע לי מוזר.... מי נותן פלאפון לאקס.????

vered 37

New member
מעשה שפל

האקסית שלך חצופה חטטנית וכפויית טובה. מה שתמוהה בעיניי...כיצד היא הצליחה לשמוע הודעות בתא הקולי..בשביל זה צריך לדעת את הסיסמא על מנת להכנס לתא הקולי לא ?

amitshein

New member
יש אפשרות....

למי ששונא סיסמאות ואין לו ממש מה להסתיר יוצר קיצור כולל סיסמא בסלולרי ושומע את כל ההודעות בלחיצת כפתור......

amitshein

New member
ובמקרה שלך../images/Emo35.gif

זה היה ב-
(רוטט) או שהסתפקת ב-
של בזק? כוונתי לשרשור שלך כמובן

אתה מצחיק

לאללה או תמים האקסית שלי לקחה את הנייד פרצה את הקוד התקשרה לכל הנשים שם קיללה גידפה ועוד תחי התמימות

הכי חשוב להתייחס לזה

בסלחנות, על אף שזה מרגיז. לפעמים אנשים עושים דברים מתוך מקום של מצוקה בלי לחשוב. חבל , נכון, מרגיז, נכון, שפל עוד יותר נכון לא צריך להתקטנן, להמשיך הלאה ולהבין שאם הגיעה למצב כזה כנראה שיש שם עוד רגשות.

מה זה ייתן עם תכעס

בפעם הבאה תדע להישמר ולא להזדרז להאמין מה שנקרא כבדהו וחשדהו. כרגע אין טעם להיכנס איתה לעימות, זה לא שווה. נסה להבין שאולי זה הגיע ממקום של קנאה, של רגש שעדיין קיים, של בדידות שהיא חשה, של התמודדות חדשה אחרי הגירושין. לא מקבלת התנהגות כזו בכלל, אבל עדיין חושבת שעבור הימים הטובים שהיו לכם יחד, עבור הילדים ועבור הכבוד שחייב להישמר תשמור אתה על בגרות ואל תכנס\ לקטנות שממש, אבל ממש לא קריטיות. יודעת זה מרגיז אבל שמור על

תמימות כנה

מחייכת לאור השורות ומספרי הסיפורים. ולך עמית, כל כך טהור ואמיתי. ללא שובלי כעס. תמימות ילדותית ראשונית....שאין כמוה בטוחה שעולמך יפה יותר... השאר אותו כך!

L o v e M e1

New member
את הנעשה אין להשיב ולכן

תלמד לקח ובפעם הבאה שתבקש משהו שהינו בגדר טובה, תהיה קורקטי ותסרב בנימוס. תום לב לא היה בהתנהגות שלה וחדירה לפרטיות היא מעשה בוטה בעיני גם בחיי שיתוף בין בני זוג.

שאלה לי אליך

נכנסה לפרטיות- צודק זה מרגיז אל תסמוך עליה יותר- צודק זה חכם עכשיו מה איכפת לך שהיא הוציאה טלפונים של בחורות אתם כבר גרושים אתה כבר לא חייב דו"ח לאף אחד- תפנים!

תמי דקל

New member
עמית היקר,

הטוב לב שלך נשפך לך. גם אני הייתי כזאת, אני עדיין כזאת, אבל כבר לא למי שעשה לי רע. הניסיון הרע מלמד אותנו להיות כאלה. צריכים להתחיל לסנן. להחזיר טוב למי שטוב אלינו, ומי שלא - להראות לו את הדלת.... בהצלחה מכל הלב. תמי

למעלה