מעשה בשקולד

hotman10

New member
מעשה בשקולד ../images/Emo185.gif

נפגשנו בכניסה, עלינו לחדר. קצת נבוכים, מתבוננים אחד בעיני השני. נכנסנו, נשקתי לה על שפתיה, לחשתי לאוזנה- את מתוקה לי, אבל- רוצה מתוק עוד יותר. התחבקנו בריקוד חרישי, לאט- לאט פותחים אחד לשני את החולצה, נושק לצוארה, מוצץ ומלקק. אוחז בכיפות.. מלקק- מנשק במשולש הצואר, ואט אט משחרר את הגבעות. והיא ידה למטה.. בודקת- ממששת את בליטתי, פותחת שם. אט- אט מוסרים רוב הבגדים, ואני רגע מתנתק, ניגש לתיק, מוציא את צנצנת הנוטלה, פותח, מוצא על קצה אצבעי ןמורח את שפתייך. וטועם. ואת- חוקחת גם כן, מורחת על שפתי, על צוארי וטועמת, יונקת, מוצצת- מנקה. ואני- נוטל בכפית, מרחיק אותך קצת ומקשט את גבעותייך, את העמק שבינהן ולא יכול שלא לטעום, לינוק ללקק. אחחחחחחחחחח כמה נהדר להרגיש את הפטמות מזדקרות. אולי יהיה המשך. ובינתיים- מוקדש ל....

ferdinand

New member
באגי יש לך עבודה!!!

לשרשר אותנו לשירשור אוכל אבל למה נוטלה למה??? לא שאני לא אוהב, אבל לא עדיף איזה גוש שוקולד בלגי שנמס לו לאט עם בלוק חמאה... והציפייה שזה יתקרר... ואיך שהנוזל החום, הסמיך והחם הזה, מצייר שבילים על הגוף... מממ...

hotman10

New member
בהחלט עדיף..../images/Emo8.gif

שוקולד בלגי. צריך לבדוק.. בחדר.. אם יש אפשרויות חימום/ בישול (ולא רק מחום הגוף..)

מזכיר לי שבמסיבת רווקות של חברה

חוץ מאשר כל השטויות הרגילות שבנות מקבלות ביום כזה היא קיבלה גם חבילת שוקולד עם מברשת צבעים , כדי שבעלה ימרח אותה וילקק אותה . אני מעדיפה מקס ברנר

ferdinand

New member
מממ... כמובן הכי טובים!!!

אפרופו מסיבת רווקות... תיכף אשוב!!!

ferdinand

New member
מסיבת רווקות

"את חייבת ללכת, היא החברה הכי טובה שלך..." "וחצמיזה, מגיע לך קצת לצאת להתאוורר. אל תהיי כבדה כזאת, את עלולה עוד להינות שם!..." (איזה נשמה אני בפנטזיות! חחח. סתם - לא רק!) החלטתי לא להילחם עם האפרוחים, לתת להם לטפס עלי (תרתי משמע) כמה שהם רוצים (if can't beat them...) עד שסופסוף הם התעייפו והלכו לישון - וגם אני. לא זוכר מה חלמתי, אבל כשהתעוררתי, הוא עמד לי בשיא תפארתו. רק אחרי כמה שניות קלטתי שאני לא לבד. הרגשתי את החום והניחוח של הגוף שלה מחבק אותי מאחור, היד שלה בתוך הפיג'מה שלי, הלשון שלה על האוזן שלי, לוחשת מילות זימה, מדיפות ניחוח אלכוהול. הייתי בטוח שאני עדיין חולם! דבר כזה עוד לא היה למרות העשור שלנו יחד! הסתובבתי אל צידי השני. הגוף שלה ערום ורותח. הפה שלה נצמד אל שלי, משכר אותי באדים כבדים, ואני נשאב, לא יכול ולא רוצה להינתק. שולח יד לגשש את הגוף, פני שוקעות בצווארה, קולט ניחוח לא מוכר. היד זורמת מאליה למטה, למטה, משחקת בערוותה, חודרת פנימה, חם כל-כך ורטוב כל-כך. עטופה בזרועותי, היא מסתובבת אל צידה השני, עגביה נצמדים אל חלצי. הבטן והחזה שלי, צמודים אל הגב שלה, היד שלה אוחזת אותו מכוונת אל תוכה. מחליק בקלות פנימה. היא מבליטה את אחוריה, ואני סוער ומתפתל בתוכה. הנשימות שלה הולכות וכבידות, גניחות נפלטות מפיה. היד שלה נשלחת אחורה, ציפורניה ננעצות במותני (אאוץ', כן, אני כבר יודע שאני לא חולם!!!) רעד עובר בכל הגוף שלה, אבל הטוסיק שלה נשאר בולט אלי, נצמד, דורש עוד. יד אחת שלי, תחתיה, עוטפת את שדיה. יד שנייה בין רגליה, מצמידות אותה בכוח אלי, אצבעותי, רטובות מאהבתה, נעות על הבליטה הקטנה שלה, ועל השרביט שלי שנע בטירוף פנימה והחוצה. ונצמד חזק פנימה, ומתפרץ שם. ערפל כבד ומתוק מכסה עלינו. שמש הבוקר מלטפת אותנו, עדיין מחובקים ערומים באותה תנוחה, הסדין מתחתינו עדיין לח, מעיד על החלום שהיה. היא לא סיפרה, ולא שאלתי, איך היתה המסיבה.

hotman10

New member
הבנתי כבר..

את ההעדפות. יש להם גם טייק- אווי ושירות משלוחים..

bugbuster

New member
סליחה פרדיננד? לשרשר? אני חוזר,

סליחה? לא שמעתי טוב. אני כנאה בעל אותה שמיעה המכונה סלקטיבית. כי אם ביקשת לא לשרשר, ולהשאיר את השירשור כפי שהוא ליד שירשורי אוכל רבים ונוספים שייפתחו ויתפתחו לצידו, אזי אני מסכים איתך בכל מילה, וטוב שאתה אומר את זה, ובאמת האוזניים האלה שלי, איך לא שמעתי שרצוי שייפתחו כאלה מה יותר ויותר, והרבה והרבה מאוד שירשורים על שירשורים בנושאי אוכל ומין, סקס ואוכל, מזון וזיונים, ארוחות תנוחות ומישגלים, אחחחחחחץץ אחחחחחחחחחחחח!
יאמממממממממממממ

fun maker

New member
שוקולד וספטגטי הולך ביחד.

סתם לידע כללי, שתדע. כמו מים לשוקולד.

hotman10

New member
../images/Emo8.gifצריך לרשום.. את העדפותייך

ואני מעדיף...... נשיקה!

hotman10

New member
זה היה.. משקה בשוקולד לשניים

משקה חם, עם חיוכים ונינוחות כייפית, אני עוד מקווה שתחזור, גם אם אמתין לה.

hotman10

New member
"קדם" למעשה.. אולי..../images/Emo9.gif

לראות אותך שם יושבת על ספת העור, נמתחת, מחייכת. פשוט בא לי ללטף את שערך, לנשק לשפתייך (שנינו אחרי משקה שוקולד), לחבק אותך! גרמת לי הרבה חיוכים, בעיקר בלב פנימה, חיוכים ומחשבות שנמשכות עד עתה. יש בך קסם, (ולאו דווקא קסמי קלפים); זה היה קסום, אמנם קצר, אבל משאיר טעם של עוד ושוב. כישפת אותי..

למעלה