מעשה בריבת אתרוגים..

kululu2B

New member
מעשה בריבת אתרוגים..

משתפת- אבא שלי האהוב חוגג יומולדת 60 בקרוב ואני מכינה לו איזושהיא מצגת. כחלק מהעניין הצלחתי להגיע למישהי שלמדה איתו ביסודי ונסעתי לצלם אותה בוידאו מעלה זכרונות. קודם כל, פשוט התאהבתי בה. מין אישה כזאת פשוטה וחמה בלי פוזות. הקיצר, היא ישר מזגה תה ולאחר הראיון אמרה לי- את חייבת לטעום את ריבת האתרוגים שהכנתי. סבבה. בעודה במטבח, היא קוראת אליי- אבל את חייבת לקחת בחשבון- כל מי שאכלה מהריבה הזאת ישר נכנסה להריון!
אז אמרתי לה- הלוואי- וסיפרתי לה שאנחנו מנסים ועל הבעיות. היא אמרה לי שהריבה היא מעץ אתרוגים שבורך ע"י רבנים ויש לו סגולות מיוחדות...ואמרה לי שתוך 40 יום אני אתקשר לבשר לה על הריון.. כמובן שהיא דחפה לי עוד צנצנת ריבה לפני שהלכתי משם.. (חמודה!) לא יועיל, לא יזיק ובכל מקרה, משעשע **אגב, בלי קשר, הריבה פשוט טעימההההה

galim29

New member
נחכה בסבלנות../images/Emo8.gif

מה יזיק? לפחות זה טעים מאוד...

talior3

New member
לפעמים

האמונה בניסים יכולה להבטיח תוצאות ולפעמים חלומות מתגשמים, שמעתי כבר סיפור דומה לזה לא מזמן שאישה אחת שמנסה הרבה שנים להיכנס להריון וניסו את כל השיטות מאלף ועד תף עד שהגיעו לאיזה רבנית שאמרה להם שעוד 40 ימים היא תיכנס להריון ממש כמו בסיפורי התנ"ך וזה הצליח לה, אז למה לא כל עוד זה לא תרופות אלא רק מאגיה, אז שיהיה בהצלחה ואם זה באמת יצליח אז האישה הזאת תעשה קופה גדולה עם הריבה על בנות הפורום. אז נחכה בסבלנות איתך 40 יום ונחזיק לך אצבעות מחכים לבשורות טובות. שבת שלום נטולת כאבים לך ולכולן.

איפה המספרים של התור? ../images/Emo8.gif

אני אמנם לא כ"כ מאמינה בדברים האלו (אם אלוהים ירצה להביא לי ילד הוא יעשה את זה בדרך הישירה, לא מאמינה בברכות של עצים ופירות שאני צריכה לאכול... אולי זאת רק אני, אבל אני תופסת את זה כאלילות שאינה במקומה) אבל בוודאי שמחכה לעדכון, סתם בשביל הסקרנות
חוצמזה שלא הייתי מתנגדת לריבת אתרוגים, בלי קשר לסגולות שמיוחסות לה... אני מאד אוהבת את הריבה הזאת!!

זואילי

New member
נמתין ביחד איתך ../images/Emo24.gif

תהני מהריבה ומחגיגות יום ההולדת המשפחתיות

annabell Lee

New member
אוי..ריבת אתרוגים עוד לא עשיתי!

רעיון מעולה! ואם אני אכנס להריון..זה באמת יהיה נס.

kululu2B

New member
תודה לכן חברותיי האהובות על התגובות! ../images/Emo24.gif

מבטיחה לעדכן! **בעלי צוחק עליי כי החודש הביוץ (והסקס מכוון המטרה) היה לפני שפגשתי את הגברת עם הריבה.... הוא שואל אם אכנס להריון החודש, אם אייחס את זה לריבה.....
האמת? לא, לא אייחס את זה לריבה, אבל (!) כמו שאמרתי גם לו- מבחינתי היא מישהי שפגשתי בדרך ובאמת רצתה בטובתי, ובכל פעם שאני אוכלת מהריבה הזאת, אני חושבת עליה ועל הברכה שלה ועל הברכה שבורך העץ... ומה אגיד לכן? זה עושה לי הרגשה טובה. כמו אבקת הקסמים ששולחת כל אחת שנכנסת להריון בפורום... פיזור של אנרגיות חיוביות לכל עבר.. (מקווה שלא נשמעתי לכן ניו אייג'ית מידי
)

kululu2B

New member
המכשושה באה ובגדול

כ"כ קיוויתי החודש מתחילה מעקב זקיקים בשבוע הבא והזרעה בעוד שבועיים, נקווה לטוב (והי, עוד לא איבדתי תקווה בקשר לריבה.... היא אמרה בעוד 40 יום..
אולי עוד אהיה
)

למעלה