מעשה בקעקוע

דיאבלו

New member
מעשה בקעקוע

אתמול בצהריים נסעתי לת´א עם חבר לעשות קעקוע. לא אני כמובן (חס וחלילה), אלה הוא. כמובן שהתברברנו לא מעט (כיאה לירושלמים טיפוסיים)עד שהגענו למקום, עשינו שיפוצים אחרונים על הסקיצה ויאאלה לעבודה. הבחורה שמציירת החלה לשקוד על עבודתה בעוד אנו מתקשקשים, מנסים להסיב את צומת ליבו מהכאב. שלושתינו העברנו שלוש שעות של צחוקים ודחקאות (קעקוע גדול דורש הרבה זמן) ובאיזשהו שלב עשינו הפסקה למנוחה, הבחורה רצתה לצאת לאכול ומכיוון שגם אני הייתי רעב, הלכנו לאכול יחד, משאירים את חברי כואב ודואב על שולחן הניתוחים. חזרנו לאחר חצי שעה של כיף ואוכל וישר לעבודה!!! כשהסתיים הסיפור סוף סוף, הזמנו את הבחורה לשתות איתנו משהו ,יצאנו שלושתינו מהחנות, ושמנו פעמינו לפאב קטן. ירדנו על כמה בירות והעברנו שיחה נעימה. לאחר מכן כשכמעט נפרדנו ממנה, העלתי את הרעיון שהיא תבוא לביקור בעיר הבירה. היא הסכימה ולאחר עצירה קצרה בביתה עשינו דרכנו בעליות לי-ם. חבר שלי הוריד את שנינו בביתי והלך, נשארנו לבד סוף סוף , וממש בשנייה שהוא סגר את הדלת מאחוריו, התנפלנו אחד על השני כמו זוג מורעבים. לילה לבן..........

קיעקעה אותך.......!!!

הכוונה, "סימנה" אותך.....

דיאבלו

New member
דייי באמת??

מי כבר תסמן אחד כמוני?? אפילו באברבנל קיבלתי פטור משהייה. ולמה לסמן? מה , נגמר הביטוי " על הכוונת"?? היחידים שסימנו אותי עד היום היו היחידה להבטחת חיסול אישים. יודעת מה זה אומר???

היחידה להבטחת חיסול גברים.....

זה מה שאני מכירה..... ולפי הסיפור שלך....אותה בחורה משתייכת באופן בלתי מעורער ליחידה הזו...

דיאבלו

New member
לא, היא בכלל

מה "יחידה להבאת גברים לקצה גבול יכולת האורגזמות שלהם בזמן קצר" חחחחחחחחחחח זאת יחידה קטנה וחשאית שעובדת בשירות הממשלה פפפחחחח

gali&

New member
האחד על השני?../images/Emo8.gif

ועוד כמו זוג מורעבים???????????

דיאבלו

New member
תרגעי גלי

כבר דשנו פה בפורום בשאלת המיניות שלי והובאו פה הוכחות מעבר לכל ספק שאני סטרייט חחחחחחחחחחחחח

gali&

New member
זה בסדר די,../images/Emo6.gif

רואים לך את הביצים........עד לכאן והברווזון........מה זה מכוער...............!

gali&

New member
מכוער...ונשאר מכוער............./images/Emo6.gif

וואוווווווו........איזה חתיך(ועוד כושי חבל"ז)

האנס כריאסטיאנסן אנדרסן היה מת...

...מהגילוי האמיתי לגביו... מהיכן הסקופ הזה? הרי הוא כתב על הזיין שלו, כשהוא לא עומד, הוא מכוער... אבל כשהכלי שלו היה נעמד, זה היה כל כך יפה, שירת הברבור(שזה לפני הסוף)...
נ.ב. מתי תקבלי את פרס ה"פוליצר" לעיתונות חוקרת?

דיאבולו!!! אתה כלי כלי, גם לא קועקת

...וגם זיינת... איזה כישרון והחבר שלך גם שילם ת´כסף... גדולללללללללל....... היכן החנות הזו? לא, לא בשבילי, זה בשביל ה"חבר"...
נ.ב. יש לך מזל, החבר שכב וכאב לא יכל לזיין בכלל ואתה הייתה כשיר...10!!!

דיאבלו

New member
אומרים ככ´א´ש ממב´ז סתם לידע כללי

שזה אומר " כלי כלי אחו שרמוטה, משהו משהו בן זונה" ככה זה בי-ם חחחחחחחחחחחחח

ומעשה בקעקוע גם שלי../images/Emo13.gif

אז גם אני לפני שנים ספורות ניגשתי לעשות עוד קעקוע... הקעקוע שבחרתי היה גדול וגם אני וגם המקעקע עשינו הפסקה הפסקה מאודדדדד מעניינת.... הרי גם ככה הייתי בלי חולצה..... אז הורדתי לו גם את החולצה כדי שהוא יזדהה איתי..... והמשכנו והמשכנו, ואת האמת עשינו הפסקה יותר מידי ארוכה אבל אל תדאגו הוא בסוף השלים את הקעקוע:
חוקרת

למעלה