מעשה בנורמה ג'ין

rasmus girl1

New member
כן ולא,

על הצ'ייסרים שהיא הופיעה איתם והביאה לכם לא היה צריך לחייב, אבל אח"כ היא שאלה אם אתם רוצים צ'ייסר זה כבר מובן מאליו שזה בתשלום, זה כמו לשאול בסוף ארוחה 'רוצים קינוח?' או מזכיר לי פעם שמלצרית שאלה אותי ואת חבר שלי איך שהתיישבנו בשולחן אם אנחנו רוצים יין, ואז חבר שלי לחש לי באוזן 'היא מתכוונת בחינם?', אמרתי לו שממש לא ורק כדי להסיר לו את הספק שאלתי אותה איזה יש וכמה עולה.. וכמובן שזה עלה.

Clockwork Peach

New member
כך נהוג

על הסיבוב ראשון מובן שלא הייתה צריכה לחייב, ואני מאוד מקווה שזו אכן טעות (אם כי לפי פירוט החשבון, לא בטוח בכלל).

incognito1980

New member
לי זה נראה כמו שיטה לגרום לאנשים לשתות ולשלם

באה מלצרית, חמודה, צחוקים, שטויות. ואז לא נעים, וזה בטח על חשבון הבית, ואם נסרב זה ייראה חנוני...ואם מישהו באמת ישאל, אז ירימו גבה ויגידו שבטח, ומה חשבתם, אלכוהול זה בתשלום.
מקווה שאני טועה, אבל נראה לי שזה הסיפור.

הפחד מלהעליב=הפחד מפדיחה

גדול וחזק מאד אצל רב בני האדם.

[מי שראה שאת הסרט "נערה עם קעקוע דרקון", יש שם סצינה שמדברת ממש על זה - להבדיל אלפי הבדלות!]

איקוגניטו - לדעתי תיאר את זה פיקס(37).

נשמע כמו אקסטנשיין של טריק המלצריות הידוע (בעיקר בארה"ב)
Lean And Squeeze (כדאי לקרוא עד הסוף
)

Gרר

New member
אני מאלה שמאד מאד "מתקמצנים" בתלונות

ומוכן "לעבור" אל לא מעט דברים לא נכונים כדי לא להרוס בילוי אבל בבמקרה כזה - אפילו בלי לחשוב פעמיים הייתי קורא למלצרית ואומר לה שחייבו אותנו בטעות על ציי'סרים שלא הזמנו.

אני גם די בטוח שזו טעות.

Gרר

New member
ואגב

את ההערה על החשבון חשוב לעשות עם חיוך ובנועם. ברוב המקרים זה עובד הרבה יותר טוב מאשר לקרוא בכעס למלצרית ולהתקיף אותה בצעקות. על אחת כמה וכמה שבאמת יכול להיות שמדובר בטעות.

למעלה