מעשה בנורמה ג'ין

Samorait

New member
מעשה בנורמה ג'ין

ביום חמישי שעבר אני וחבר שלי יצאנו לאכול המבורגר ולשתות מרטסו כאוות נפשנו.
היה טעים, ההמבורגר החדש שלהם אדיר . קיבלנו אותו עם טבעות בצל טריות ופריכות וצ'יפס שלא נופל מהן, ההמבורגר עצמו הגיע עם גבינה ובייקון ומה יכול להיות רע !?

שתינו והיה נחמד והמלצריות גם היו ממש נחמדות וזרמו עם השטיות שלנו.
באיזשהו שלב בערב, אחת המלצריות פשוט הופיעה עם שלושה צ'ייסרים -שאנחנו נתנגד ?!- אז עשינו לחיים ושתינו.

בשלב יותר מאוחר, היא הגיעה ושאלה.... אז בא לכם צ'ייסר ? אמרנו שכן. רק אני והיא שתינו.

ולמעשה עצמו :
בחשבון, חייבו אותנו על שלושה צ'ייסרים (שניים ראשונים שלי ושל החבר, ועוד אחד רק שלי כששתיתי איתה).
עכשיו ..... האם זה הוגן לחייב אותנו על הצ'ייסרים הראשונים למרות שלא ביקשנו בכלל ?!
מה אתם אומרים ?

Gargeran

New member
ברור שלא...

אני מקווה שמדובר בטעות של המקום ולא בדרך פעולה קבועה...
עוד אני מקווה שהתלוננתם על חיוב שני הצ'ייסרים הראשונים, למרות שמההתנסחות משתמע שכנראה שילמתם עליהם ממיטב כספכם

salo22

New member
חוצפה גדולה

מקווה שזו לו נורמה אצלם
סורי, הייתי חייב..

bruno01

New member
מאוד מעצבן, אבל אולי זה נעשה בטעות?

שאלתם על זה משהו?
טעויות לפעמים קורות, בין אם בחשבון עצמו או בהבנה של אנשי הצוות לגבי מה היה על חשבון הבית.

דרך אגב, לא רק על הראשונים לא היו אמורים לחייב. גם בפעם השניה, אם מלצרית שואלת אותי אם "בא לי צ'ייסר", אני אמור להבין שזה על חשבונם, במיוחד אם גם היא מצטרפת.

מה שאני אומר

זה שמה שנראה לי שקרה, עפ"י תיאורך של הדברים, זה שפשוט שכחו לעשות OTH על שלושת הצ'ייסרים.
די פדיחה, אבל יכול לקרות. מנסיון.

veredvered

New member
נשמע כמו טעות

לדעתי היא הדפיסה את זה על חשבון השולחן כדי שהברמנית תוציא לה את הצייסרים וכניראה שכחה לבטל אותם בסוף..
טעויות קורות.
למה לא שאלתם את המלצרית?

bruno01

New member
גם אני מהמתפדחים, אבל במקרה הזה

אני חושב שדי ברור שזה נעשה בטעות, במיוחד עם הסיבוב הראשון שהגיע מעצמו.

זו לא מנה שהגיעה ואז זה באמת יכול להיות קצת מפדח. צ'ייסרים הפכו להיות ה"חינם" שנותנים בכל מקום כמעט, וזה מאוד שונה.

אני לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה בה שילמתי על צ'ייסר (לא כולל כאלה שבאים במחיר מוזל עם בירה, אלא ממש על כוסית סתם ככה).

veredvered

New member
בסופר אתה גם מתפדח?

גילית שחייבו אותך פעמיים על חלב אחד שקנית, גם תתפדח ולא תעיר?

בחברות כן?

bruno01

New member
זה בדיוק מה שאני אומר.

יש דברים שמפדחים, או שיש סיכוי שלא הבנתי משהו כמו שצריך אז אני מעדיף לשתוק,
ויש מקרים שבהם ברור שנעשתה טעות, ואז זו לא פדיחה. למשל טעות בחשבון בסופר, או חיוב במסעדה על מנה שבכלל לא הזמנתי, או חיוב על צ'ייסרים שברור שהיו על חשבון הבית.

veredvered

New member
מי שמתבייש מתייבש לא?

לדעתי להתלונן לפני שמבררים משהו (שממש נשמע כמו טעות) זה לא לעניין.
לא חייבים בצעקות ולא חייבים להגיד בבוטות.
אפשר לשאול בשקט למה חוייבנו על הצייסרים או להעיר, חשבתי שזה פינוק..

אולי לא המלצרית ששירתה אותם הוציאה את החשבון בסוף ולכן לא ידעה שצריך לבטל שם משהו? אולי היא סתם שכחה?
טעויות קורות. כולנו בני אדם.

Samorait

New member
החבר ממש התעצבן על זה,

אבל הייתה אווירה טובה, אני הייתי קצת אאוט מכל האלכוהול ולא רציתי לקלקל עם השאלה הזאת ובכלל אמרתי יאללה כבר לא משנה שיהיה להם לבריאות .

מעבר לכך, הייתי בטוחה שזו לא טעות ולא רציתי להתווכח .

bruno01

New member
לפי מה היית בטוחה?

כל הסימנים מצביעים על כך שזו טעות קלאסית של הקלדה בקופה.

Samorait

New member
דווקא לא .

בחשבון היה ככה : 3 צ'ייסרים מינוס 1 צ'ייסר (של המלצרית) + 2 צ'ייסרים מינוס 1 צ'ייסר (שוב של המלצרית) - כך שהיה ברור שהיא חייבה רק את מה ששתיתי .

bruno01

New member
עדיין נראה לי כמו טעות.

אף פעם לא קרה לי שהמלצרית שתתה איתנו צ'ייסר, ואז הצ'ייסר שלה הופיע בחשבון, גם כשלא שילמנו על שלנו.
אני חושב שהם התבלבלו במספרים של החיובים והזיכויים.

salo22

New member
נו אם ככה

טוב שהיא לא חייבה אתכם גם על הצ'ייסרים שלה.

גם מרדכי ואנונו חשב שהבלונדה מזמינה אותו OTH

מלצרית נורמה ג'ין בדמות נערת פיתוי שמסכנת את הכבד של עצמה על מנת להוציא עוד הזמנות צ'ייסר? כנראה שכל הכוחות האיכותיים התנקזו לנורמה - ולכן המוסד נראה כמו שהוא נראה היום

אני מקווה שמדובר בטעות...

למעלה