מעשה במר גמיש....

*יערית

New member
מעשה במר גמיש....

קונים אותו.. מקבלים אותו.... ולי יש סבל ממנו
לגברים שביננו..מר גמיש הוא חתיכת גומי דמוי בלון מלא בקמח ועליו מודבק עיניים ושיערות..(כמו מר שדא) מישום מה הילדים שלי מקבלי דברים כאלו לימי הולדת...ואני שמחה כי זה משפר את המוטוריקה שלהם כאשר משחקים עם זה בידיים כל הזמן, אבל.... הנסיכה שלי מחליטה בכל פעם לעשות אמבטיה מזה..לפני כשעה היא כבר אחרי אמבטיה וארוחת ערב..משחקת בחדר משחקים מול טלויזייה... שקט.. שקט.... מה קורה אני שואלת מעבר לכתפי? שקט.. שקט... חייבת לבדוק.... אמאל´ה...חשכו עיניי....כולה כולה שילגייה(לבנה)כל מה שמסביבה.. ותבינו אני בכלל לא "נקייה"..אני בכלל"לא חולה על ניקיון" הצילוווווווווווווווווו שאבתי אותה
כן כן היא נהנתה מהעיניין..ומיד לאמבטיה שוב.... ולי נשאר כמובן לנקות(כי פיטרתי את המנקה
) מה מנקה? אני המנקה בבית הזה....................לא לוקחת את המר גמיש הזה הביתה יותר נקודה!!!!!!!!!!!!!סימן קריאה

spidi2

New member
יעריתי... קרעת אותי מצחוק...

זה קרה לנו לפני יומיים, רק למזלי... זה קרה לנו באוטובוס.... אז חוץ מזה שהורדתי בובת שלג מהאוטובוס.... הלכלוך נשאר אחרינו! ואצלנו מקבלים כל דבר כפול שניים... הנסיך הקטן פוצץ את הראשון... כשהגענו הבייתה.... המר גמיש השני...אפילו לא הספיק להגיד "היי" לפשושון... ומצא את דרכו היישר לפח אשפה... אני בעד סיכונים... אבל לא סיכונים טפשיים! מר גמיש כבר לא גר כאן יותר!!!

חחחחחחחחחחחח

לא אמרו לך שהילדים בשקט צריך להיזהר מוכר המקרה מאז אין בבית מר גמישי

אביר33

New member
מר גמיש??!!

לגברים שביננו..מר גמיש הוא חתיכת גומי דמוי בלון מלא בקמח ועליו מודבק עיניים ושיערות.. בסיטואציות אחרות זה היה עוד יותר מצחיק.....

אריק 34

New member
אבירי אם....

הבנתי אותך נכון אז איפה יוצאות העיניים בדיוק?????????????????????

*יערית

New member
אתם הגברים.....

ריקמה אנושית אחת חיה
אוהבת לאן אתם מפליגים בדימיון..... תיזהרו שלא יתפילו אתכם

אביר33

New member
מעניין אם בתי עוזיאל גם הכינה מר ג

גמיש......."במקרה הכינותי מראש"

אביר33

New member
אלא שהיא הוסיפה 30 קילו וגידלה

שפם??!! אההה....ללאאא....זה רפי גינת...סתם ת´בלבלתי

מצוטטת

New member
יערורה

את יודעת......... במחשבה שנייה עכשיו כשאני חושבת אולי....... בכל זאת יש מקום לעשות הסבה מקצועית פסטטטטטטטטט אל תקפצי עלי........ רק חומר למחשבה

*יערית

New member
אני אכן קופצת עלייך.....

מה זה הסבה?למה? למנקה? בואי רגע תתקרבי.... אני תמיד מנקה תמיד ניקיתי ומקווה לא לנקות יותר כשאסתדר
עכשיו, את יודעת קרן אור שלי...... כמה ת´געגתי אליך?את נעלמת.......

מצוטטת

New member
../images/Emo2.gif

זה כנראה ה-
המרלו איזו התפרעות של דימיון אופו ראית מנקה???????????. אופוווווווו תחשבי עוד קצת

*יערית

New member
הלו??????????

טוק טוק בראש...... אין שום דבר..נאדה...... כלום..ריק.... לא שותה מרלו מתוקה...הכוונה לא עכשיו..
רק כוס נס קפה...ממממממממ מגרדת את ראשי..... ספרי ליייייייייייייייייייייייייייי למה התכוונה המשוררת?

למעלה