מעשה בכסוי לגלשן, או:

מעשה בכסוי לגלשן, או:

הכיסוי שלא היה לו כיסוי. ומעשה שהיה כך היה: מישהו מאיתנו, שלא אנקוב בשמו, המליץ לי להזמין כיסוי "קרוס קאונטרי" לרגל רכישת הגלשן החדש (מז"ט לי). הוא התחייב "לארגן" את העניין למעני וגם המחיר נשמע מפתה (זהירות...)לשם כך ביקש שאתן לו את הכסוי של הגלשן החדש, בכדי שהמומחה שלו יוכל לקחת מידות. (לא הבנתי למה לא מספיקה המידה שאני מודד, אבל לא רציתי להתווכח עם מומחים ולהתחיל את הפרוייקט ברגל שמאל). צרפתי גם את הכיסוי של הגלשן הקודם לתיקון הרוכסן (ריץ' רץ' - למי שלא הבין). לאחר כשלושה שבועות ושני סופי שבוע שבהם אני טס עם גלשן עתיק שהוצא מהנפטלין, הגיע הרגע ו"מאכער הכיסויים" הגיע, ואיתו: 1. הכיסוי הישן שרוכסנו לא תוקן ב. כיסוי חדש, זהה לזה שרוכסנו לא תוקן, מחוזק בפלסטיקים לרב ג. הכיסוי של הגלשן החדש שבו, לשמחתי, לא נעשה דבר. לשאלתי, איפה כיסוי הקרוס קאונטרי שאל המאכער: "מה, רצית כיסוי קרוס קאונטרי"? למרות שחזרתי הביתה בידיים ריקות, נתתי למאכער 100 ש"ח, שכן הוא רק מתווך לשם שמים... עבר עוד כחודש, ולמרות שלא ביקשתי וכבר לא ציפיתי לכלום, בישר לי המאכער: "הכיסויים מוכנים אצלי" לא הבנתי איזה כיסויים, אך הנ"ל פירט בשמחה: כיסוי הקרוס קאונטרי והכיסוי הנוסף שנתפר בטעות (ושאני לא זקוק לו כלל). לשאלתי, מהיכן נלקחו המידות של כיסוי הקרוס קאונטרי, התברר כי הם נלקחו מאותו כיסוי של הגלשן הישן שלי וכי הוא ארוך ב70 ס"מ מהגלשן החדש שלי. עוד הוסיף המאכער: בסה"כ אתה חייב לי 350 ש"ח עבור שני הכיסויים. אז מה היה לנו: 1. שלושה שבועות ושני גלשנים ללא כיסוי, שאי אפשר להשתמש בהם. 2. שני כיסויים לא מתאימים שאני לא צריך. 3. אתם הרי כולכם (כמעט) אנשים מיושבים , אוהבי אדם ואוביקטיביים. ואני שואל שאלה חשבונאית מסובכת, עם שלושה נעלמים: כמה עוד לשלם למאכער. מה דעתכם? לסיכום הצעה נדיבה: מי רוצה לקנות כיסוי חדש ב -120 ש"ח ? (ברצינות)?

natyh

New member
אכן כותרת יאה :

כיסוי ללא כיסוי וכל המוסיף גורע ....
הצחקת אותי עד למאד . תודה

התנצלות וגלוי נאות

קיבלתי ס.מ.מ מה"מאכער" ואז קראתי שוב את דברי, ואכן פגעתי בו שלא לצורך. אמנם כל הפשלות בייצור הכיסויים הן שלו, אך משתמע ממה שכתבתי כאילו הייתה לו טובת הנאה כלשהי מהעניין ולא היא (!!!) הוא עשה הכל בהתנדבות וכוונותיו היו רק טובות. אם נבחן את העניין ע"פ מבחן התוצאה, הרי שכולו כשלון, אך כבר אמרו חכמים שהכוונה חשובה יותר, ועזבו אותי עכשיו מהדרך לגהינום, אני מרגיש כאילו מקומי שם כבר מובטח, לאחר מה שבמאכער הוטח. ס ל י ח ה ! ! ! אוף, גם אני מתחיל להתכתב עם עצמי בפורום (אבל אולי עוד מישהו קורא, ואולי גם נהנה).

rshneor

New member
happy end ?

I would like to purchase your extra cover, hopefully, this would mean that all of us will have a prime place in Haven, and my hanglider would survive the next trip to the north Miki - if you can give me a call on 0522337903 thanks Ran

natyh

New member
גדול מיקי

מאד נהניתי . שמע הדברים האלה תמיד קורים אלה החיים . יצאת צדיק פעמיים פעם שיעשת אותי ופעם שניה יצאת ענק והתנצלת אפילו . אני מוריד את הכובע בפניך.

חגי

New member
כיסוי ב- 120 שקל ?! - זה נשמע זול

מכדי להיות שווה משהוא. רוכשים פוטנציאלים הזהרו!!! גם מקומי מובטח בשכונה החמה יותר.

תמיד היית כ"כ סקפטי, אבל אם אתה

מתעקש, אתה יכול לשלם יותר. זה גם עלה יותר, אבל צריך גם לדעת להפסיד לפעמים.

למעלה