"מעשה בבת מלך" (שם מדויק?!) של רבי נחמן. מישהו יכול להביא את הסיפור?- ויהיה נחמד לפתוח עליו דיון...
N nogit. New member 10/10/01 #1 "מעשה בבת מלך" (שם מדויק?!) של רבי נחמן. מישהו יכול להביא את הסיפור?- ויהיה נחמד לפתוח עליו דיון...
ה הישוב-הישן New member 10/10/01 #4 אני עכשיו לא מהמחשב ככה שאני מנוע מלבוא לעזרתך, אבל בכל אופן שיהיה חיפוס נעים... יגעת ומצאת-האמין!
א אריאל1 New member 10/10/01 #5 השם המדויק זה "מאבדת בת מלך" לצערי זה ארוך מידי בשבילי כדי להעתיק. אבל אני בטוח שיש אתר של ברסלב איפשהו.
השם המדויק זה "מאבדת בת מלך" לצערי זה ארוך מידי בשבילי כדי להעתיק. אבל אני בטוח שיש אתר של ברסלב איפשהו.
מ משה הלוי New member 10/10/01 #6 היי נוגית מה שלומך באחד ההודעות שבימים עברו קראתי את הודעתך וזה עורר בי סקרנות את יודעת על מה אני מדבר ?
היי נוגית מה שלומך באחד ההודעות שבימים עברו קראתי את הודעתך וזה עורר בי סקרנות את יודעת על מה אני מדבר ?
נ נולי New member 10/10/01 #9 בעצם... הוא קצת ארוך ואני מתעצלת לסרוק, כמדומני את ממבשרת, רוצה שאני אשאיר לך אותו במכולת של רחוב האורן? אם לא, תשאירי הודעה, ואני אאזור כוח ואסרוק אותו.
בעצם... הוא קצת ארוך ואני מתעצלת לסרוק, כמדומני את ממבשרת, רוצה שאני אשאיר לך אותו במכולת של רחוב האורן? אם לא, תשאירי הודעה, ואני אאזור כוח ואסרוק אותו.
ס סיהרא New member 11/10/01 #11 הנה הטקסט המלא של הסיפור מצורף קובץ עם הטקסט המלא של הסיפור. ניתן להשיג קלטות עם הסברים וביאורים ב"להבה" 025710513
הנה הטקסט המלא של הסיפור מצורף קובץ עם הטקסט המלא של הסיפור. ניתן להשיג קלטות עם הסברים וביאורים ב"להבה" 025710513
N nogit. New member 11/10/01 #14 קודם כל .... תודה לכולם יצא לי ללמוד את זה עם חברה (שלמדה את זה במדרשה- אבל פספסה את הסוף של השיעור) אז הענקים בסוף (ולמה מצוין -גדר- בסוגריים שם?) מה הם מסמלים? והאם בחיות->עופות->רוחות יש עניין של דרגות (עליה)? יום טוב לכולללללללללם)
קודם כל .... תודה לכולם יצא לי ללמוד את זה עם חברה (שלמדה את זה במדרשה- אבל פספסה את הסוף של השיעור) אז הענקים בסוף (ולמה מצוין -גדר- בסוגריים שם?) מה הם מסמלים? והאם בחיות->עופות->רוחות יש עניין של דרגות (עליה)? יום טוב לכולללללללללם)