מעשה באופניים, שמן ושרשרת ...

timon1

New member
מעשה באופניים, שמן ושרשרת ...

לאחר שניסיתי מספר שמנים לשרשרת בחיי, טרם מצאתי את השמן האידיאלי מבחינתי=טוב, זול יחסית וכמות מספקת לכמה חודשים [בשבילי]. לפני כחודש התחלתי לחפש את השמן האידיאלי מאחר והגעתי לקו האדום במיכל הנוכחי, במהלך החיפושים נתקלתי באתר "שופ@הרים" בקו השמנים של "רוקנ'רול". בלב כבד החלטתי שהמחיר נראה בסדר כמו גם הכמות, השאלה הגדולה והחשובה מכולן "האם השמן הזה שווה משהו בכלל?" [בחייאת ראבאק, רוקנ'רול, שמן??? טוב שלא קראו לו "אלביס פרסלי"... ללא ספק שם יומרני.]. אזרתי אומץ [וסחטתי את טיפות המזומנים האחרונות בארנק] וביצעתי ההזמנה, ימים יגידו הטעיתי או שמא עליתי פה על תגלית מרעישה. לאחר יומיים הגיעה החבילה, פתחתי וחשכו עיניי, השם על האריזה היה נכון אבל הנוזל נראה כמו מיצי עיכול של חיה עם קילקול קיבה [מיצים שראו אור יום אם אתם מבינים את כוונתי...], ציפיותיי ירדו לאפס מוחלט. יום המבחן הגיע: לאחר רכיבת שישי קצרה עם אחי שבה היה נדמה לי ששמעתי משהו מוזר מהשרשרת הגיע יום שבת, 9:00 אני ורונן [TWINNIES] יצאנו מהקיבוץ ופגשנו את מני בצומת, משם יצאנו לחפציבה=תחילת הטיפוס. כבר על הכביש הרגשתי שוב את ההרגשה המוזרה מיום שישי אבל התעלמתי, חיכיתי לטיפוס, מגיעים לחפציבה ומתחילים לטפס, גן יפני>שביל הנחש>גל-עד>מעבר בקר>תחילת ה"סרפנטינות" ו...כלום, חסר לי משהו באוזן שלא יכולתי להגדיר ואז, זה היכה בי, האופניים שקטות כמו דג מת!!! השרשרת לא חורקת במיל!!! השמן פשוט ROCK&ROL [במובן השקט של המילה]!!! כבר כמעט ירדתי מהאופניים לבדוק אם הן שם.. הירידה במתלול אבינדב כבר הייתה סיפור אחר לגמרי, 7 ק"מ+- של ירידה טכנית מצופים עשבים שבסופם גם קינחתי בשלולית עסיסית, משם עוד 3 ק"מ והביתה, סה"כ 25 ק"מ "עבים" כפי שרונן הגדיר המספקים בהחלט קרקע טובה למבחן, השמן במקרה ששכחתי לציין, עבר את המבחן בהצלחה מירבית, אני את החיפושים הפסקתי. איציק, יש מצב שזה יכנס לתחרות סיפור החודש?

עכשיו תורי לחייך חיוך של אחד שיודע

שהוא צודק אבל מודה בזה שזאת טעות לחשוב שטימון יחשוב אי פעם שאני צודק ! ובקיצור ובא לציון גואל וגלמידי לרשל. אם אתה צודק, חכה שהחברה שלך תגיע ותבהיר לך שאתה טועה ! עודד ***************************************************************** כותב הודעה זאת הינו עובד עבור יבואן אופניים ,ציוד אופניים ושמנים טפלוניים סינטטים מתקדמים.

timon1

New member
אני מודה בדבר אחד

אין לי מושג על מה אתה מדבר וכמעט תמיד אני חושב שאתה צודק או לפחות מאמין לדבריך, נא פרשן את דבריך למען תרד מפרצופי הבעת התדהמה המוזרה...

יא ..איזה הורס מסיבות

קצת הומור ...נו יא כבד.... אוהב אותך המון (למרות שטרם נפגשנו קרנק אל קרנק) , הפדלאה, ******* כותב הודעה זאת לא התכוון חלילה וחס לפגוע בכבודו של טימון אלא אך ורק להריץ איתו דאחקות *****************

timon1

New member
אחי, "לא גדר" [נראה אותך מפענח...]

הכל ברוח טובה, מה דעתך על קצת גלבוע וסינגל ככה בקרוב אפרופו קראנק אל קראנק?

my friend as a baigel to me

ניראה אותך מפענח מוישה גרוייס... fence -גדר no offens - אל תיפגע - תעלב חמיצר אני או לא ??? מה אמרת ??? זוביצר ? נו שויין מוישה גרוייס

timon1

New member
ענק, אנחנו פה מתמוגגים לנו ברצפה

"חברי לי כאח=כעך", ענק!!! ואפרופו שנינויות: מהמצב אחשלאבאשלי "סיגריה ארוכה לא ים", נראה אותך.

yasigal

New member
../images/Emo99.gifאיזו אחווה, אני מיואשת מכם

אולי תעשו את זה כבר וזהו?.. כלומר: תרכבו איזה סינגל ותשברו כבר את המתח .. אני חשה ברגשי כבוד הדדי ביריבות אז קדימה "..זו עשויה להיות תחילתה של ידידות מופלאה"

Tweenies

New member
יש סיכוי, צוות השופטים החליט שאתה ה

הזוכה המאושר לחודש זה. לולולו, לולולו, לולולו העם אמר את דברו. מהפך, הצפוני זכה לאחר שבועות ארוכים של התמודדות קשה "מול דביזית מדינה, חמורבי, וכו". אין מילים, אנחנו על המפה, אנחנו הינו על המפה ואנחנו נשארים על המפה. בהצלחה בניצחון הבא.

timon1

New member
די, תמשיך../images/Emo9.gif

גם טעיתי באיות הלועזי של שמך אבל מי סופר?

רמי לשם

New member
בתור אחד שרכב לידך לא מזמן

אין מצב ששמן, שיהיה הטוב ביותר, פתר את כל החריקות מהאופניים שלך נראה לי שהפסקת לשמוע טוב, רוץ מהר לרופא.

timon1

New member
זהו, שגם אני לא האמנתי למראה אוזני

זוכר שאמרתי לך שזה מהכסא או האוכף, אז טעיתי, היה לי מה שנקרא: "אפקט השרשרת המזמרת" עם דגש חזק על "היה!!!!!!!"

rock n' roll

יש לי חבר שגר באמריקה והוא אמר לי שזאת החברה הטובה ביותר שהוא מכיר ושהמון משתמשים בשמנים שלה. חוץ מזה שחברת רוק נ' רול גם מפרסמת את עצמה מדי פעם ב"מופע הרכיבה" בערוץ אקסטרים.

David C

New member
Timon משהו אישי !!! ..לעיונך בלבד..

תשחרר לנו משהו פיקנטי ל - "אחד באפריל" ... ואני מזה בטוח שאף אחד מלבדך לא קורא את ההודעה הזו = הלא כתבתי אישי. והחבר'ה פה בקטע הזה שכתוב אישי , מאוד , מאוד מקפידים . כך שזה יכול לתפוס חזק , לך על משהו משכנע .

timon1

New member
יופי דויד, עכשיו לא יאמינו שאכתוב

שאני מוכר את אופני ועובר לכביש. מחפש אופני כביש בסביבות 5000 ש"ח במידה שמתאימה ל-187 ס"מ חלקים 105 והסביבה ושלדה חלקה. נשבר לי לקפוץ אני עובר למהירויות, בוזי, כמה אמרת שאתה מגיע בירידות של סדום?

David C

New member
אריאל,כולם מכירים ../images/Emo150.gif אותך ../images/Emo39.gif

ומוקירים את אמינותך . אני מאמין לכל מה שתכתוב למרות התאריך, האחד ב - אם אטקין, ניסה רכיבת שטח ובועז ניסה וגם רכש אופניי הרים והם גם לא היחידים במחוזותינו - כבישונים מוצהרים בנשר רמלה, רכשו אופניי הרים וכבר הפכו לעצמאיים ברכיבות הר ומידבר והם גם מתחילים להנות, מהקושי שטמון בשטח . אז גם לך נתונה הזכות, לנסות ולחוות מהמתרס השני וכשזה יקרה .... אני לא אזקוף גבה . מבטיח !
לילה טוב .

למעלה