מעשה אצילי ביותר

מעשה אצילי ביותר

לא פעם תקפתי כאן את מחזות ההתלהמות של פלסטינים שמחפשים רק נקמות ודם היום ריגשה אותי תמונה הפוכה לגמרי בסוף החדשות היום בטלביזיה הופיע אביו של נער פלסטיני שנהרג מירי צה"ל (לפי מה שנמסר בשוגג) היינו מצפים במקרה כזה לזעקות שבר וקריאות לנקמה במקום זה האב הודיע כי המשפחה החליטה לתרום את איבריו לחולים בישראל "למען קירוב השלום בין העמים" ראיתי והתרגשתי כנראה נותרו כמה שפויים בצד הפלסטיני ונקווה כי איסמאעיל חטיב, אביו של הילד אחמד, הוא רק סנונית ראשונה שמסמנת את תחילת השפיות בצמד הפלסטיני

Ragamala

New member
סנונית ראשונה???

זה שעכשיו התעוררת זה לא אומר כלום על הסנוניות שעברו פה כשעניך מלאו דם ושנאה.

../images/Emo140.gifבוקר טוב אליהו

קוראים לו איסמאעיל אפילו בטירוף. שמת לב? למרות הגנים הישמאעליים שלו הוא הצליח לעשות מעשה טוב!
לקצת רצינות, תרומת אברים בארץ הזו חשובה. מי שחשוב לו העניין שיחתום על כרטיס אד"'. זה למטרה טובה.

אצילות נפש בג'נין

אצילות נפש בג'נין הייתי רוצה להביע את השתתפותי מקרב לב באבלה של משפחת אל חטיב שבנה אחמד בן ה12- נהרג בידי חיילי צה"ל בטעות נוראה, וכן להביע את הערכתי העמוקה לאצילות הנפש של בני המשפחה שהחליטו לתרום את אבריו להצלת חיי ילדים אחרים, בין אם יהודים או ערבים. עם יד על הלב כדאי שנשאל את .עצמנו: כמה משפחות ישראליות שחס וחלילה איבדו ילד בפיגוע היו מאפשרות את תרומת אבריו למען הצלת חייהם של פלסטינים, ומקבלות החלטה כזאת ממש באותו יום בו נפלה עליהם הבשורה הנוראה? אגב, בפעם הבאה שבאמצעי התקשורת שוב יקראו לעיר ג'נין בכינויים כמו "בסיס טרור", "קן מרצחים" וכדומה, כדאי שנזכור שגם משפחת אל חטיב הנדיבה ואצילת הנפש נמנית על תושבי העיר הזאת.

5EDEN50

New member
הם לא סנונית ראשונה.

אדם יקר זה באמת אצילי ומרגש התנהגותם של משפחת חטיב הפלסטינאית ויבורכו על כך ! אך הם אינם הסנונית הראשונה לצעדים הומניים . האמן לי כי שפויים יש משני הצדדים כמו שקיצונים יש משני הצדדים.

למעלה