מערכת שעות

tamarhp

New member
מערכת שעות

באיזור החופש הגדול אני אמטרך להכין לי מערכת שעות בבר אילן. אשמח לקבל המלצות - איזה קורסים לקחת, איזה מרצים, וכו'... (אני לא ממש מבינה בזה ככה שאני גם לא יודעת מה לבקש...) תודה מראש :)

vinney

Well-known member
אל תשכחי לנדנד עם זה באזור החופש

כי עכשיו זה נראה לי קצת מוקדם מדי

tamarhp

New member
אני פוחדת ש

מרוב שיש כאן כל כך רבה אנשים מבר אילן... יקח לי מלא זמן להשיג תגובות... אז אני מתחילה מעכשיו :)

EsMo

New member
לפי איך שאת מציגה את זה

אני הייתי מפחד.. בגלל שיש כאן כל כך הרבה אנשים מבר אילן אז אולי כולם יגישו את אותה מערכת שעות וזה יגרום להנהלה לדחות חלק ממערכות השעות בגלל חוסר מקום בכיתות הלימוד

shochat1

New member
זה בסדר

מערכת השעות של בר-אילן לתואר ראשון מנוהלת דרך שרת במחשב בדר"כ (ככה זה אצלי לפחות) וקורסים כבדים, כלומר ששווה לעשות לפני, (בהנדסת מחשבים לפחות) הם: אינפי ואלגברה ליניארית.

מערכת שעות בבר אילן

היי, למדתי תואר ראשון בבר אילן, כך שאני די מכירה מרצים. כאמור, קרוב יותר להרשמה תזכירי לי [אפשר במסר אישי] ואעזור לך. בעיקרון קרוב למועד ההרשמה מתפרסמים באינטרנט רשימת הקורסים, השעות בהם הם נלמדים והמרצים המלמדים אותם. במידה ואת אותו קורס מעבירים כמה מרצים, אפשר לבחור ביניהם (בתנאי שיש מקום בקורס). לפעמים מקצים מרצה מסויים למסלול מסויים (למשל למשני מרצה אחד, למורחב מרצה אחר), ואז אין הרבה מה לעשות. בעיקרון בשנה א' במדעי המחשב יש קורסי חובה. ברמה התיאורטית ניתן לפצל אותם לשנתיים, אבל לדעתי עדיף שלא. כאמור, עכשיו זה עוד מוקדם מידי, כי עוד לא פירסמו איזה מרצה מלמד כל קורס...

tamarhp

New member
אוקי, תודה רבה../images/Emo70.gif

מקווה להיות איתך בקשר בהמשך :)

למעלה