מערכת שעות?

מערכת שעות?

אפילו שזה לגמרי מפגר למישהו יש מערכת שעות של איך פגשתי את אמא שלך חיפשתי ולא מצאתי

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif כמה שעות?

מצאתי אחת והיא של שבע, ככה שאני לא בטוחה שזה מספיק חחחחחחחח אני יודעת שלי זה לא XD והייייייי אני דורשת שתצאו לעולם, סמויים שכמותכם.

היי XD

שבע זה סבבה הכי הרבה שיש לי זה שמונה וגם זה עתיד להשתנות חח את יכולה לתת לי קישור לדף של התמונה? תודה:)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אני אשתדל

להעלות בקרוב, זה שמור במחשב אחר שלי יחד עם עוד אחד שאני עשיתי (זה ידוע שאין לי חיים ושיש לי דרכים מוזרות לפרוק עצבים, נו) ואני אעלה את זה כשתהיה לי גישה. בינתיים את מוזמנת לספר לנו על עצמך (אתה? אי אפשר לדעת בימינו), דמויות - עונות - זוגות - פרקים - חתולים אהובים מהסדרה ועוד כל מיני חפירות לא קשורות, הידד
\ אגב, אני מעין ואני פסיכית, היי D:

חח אני בת:)

השם שלי הוא קרן אור אבל קרן הולך מצויין חח אני בת 14 אני בכיתה ט התחלתי לראות את איך פגשתי את אמא שלך לפני שנתיים הזוג האהוב עלי הבחלט בארני ורובין (!!) הפרק האהוב עלי זה הפלייבוק בלי ספק ההתמכרויות האחרות שלי הן האוס ודוקטור הו ג'סטין ביבר את לא תמצאי באייפוד שלי אבל simple plan הם הלהקה האהובה עלי וניקלבק טרי דייס גרייס ואבריל לאבין הולכים מצוין ועוד כמה שירים אחרים ורנדומליים אני תולעת ספרים מהסוג הגרועה ביותר ואני כותבת סיפורים קצרים וזהו בעיקרון אחרי כל החפירה הענקית הזאת נעים להכיר :)

ברוכה הבאה

אני עמית, בן 16... רק הייתי חייב לשאול: את לא שמה לב שאצל ניקלבק כל השירים הולכים עם אותה פתיחה בערך ואותו קצב בכללי? גם אני אהבתי אותם פעם אבל עכשיו הם נראים לי די מעאפנים.. השירים נהיו מעצבנים :S

האמת היא

ניקלבק הם נחמדים כאלו ויש להם שירים נחמדים אבל אני באמת אהבתי רק 7-8 שירים וכן שמתי לב שיש שירים שהפתיחה שלהם דומה או אפילו אותו דבר אבל אני בעיקר שומעת סימפל פלאן (שזו להקה נהדרת דרך הגב) ואצלם אין את הקטע הזה אולי יש שירים דומים אבל יש להם 4 אלבומים ואם אתה שומע את האלבום הראשון ואת האלבום האחרון אתה לא חושב שזו אותה להקה

למעלה