מערכת שעות

• פותח הנושא DEANC
  • פורסם בתאריך

DEANC

New member
מערכת שעות

קיבלתם כבר מערכת? כתבו אותה כאן! שלי בקובץ המצורף

אתה לומד את כל מה שיש שם?:O../images/Emo110.gif

סתומרת נגיד ערבית וביולוגיה וסוציולוגיה וכימיה ואלו.. זה מגמות שאמורים להיות ב1 או 2 מהם לא?

DEANC

New member
אלו לא מגמות

בית הספר שלי החליט שבכיתה י' נלמד את הכל ואז נחליט מה להגביר. סוציולוגיה זז 'מדעי החברה' במערכת, זה כולל גם כלכלה ופסיכולוגיה, כשנתחיל ללמוד אותם אערוך את המערכת
דרך אגב: כרגע כשאין לנו מגמות לקחתי את מגמת הספורט שבה מתחילים מכתה י', מעניין כמה שעות זה יוסיף לי.

אני אשים אולי אח"כ כי זה חופר ומסובך טילים

אם יצא לי לסרוק או לצלם אני אשים

Y a i r 1 9 9 2

New member
סיוט!

אני בכתה חצי ביוטכנולוגיה חצי עינוי (אני בביו, לא לומד יידיש וערבית כמו העיוני שזה 5 שעות חופשיות
) סה"כ: 36 שעות. יום ראשון מתחיל ברבע לשמונה: לשון(כפול(עם המורה שהיתה של אבא שלי.
(הבי"ס קיים 68 שנים לפני קום המדינה))), אנגלית(כפול) ואז יש שעתיים ערבית שאני לא לומד זתומרת מסיים ב13:10 יום שני, שוב, רבע לשמונה: כימי(כפול), מעבדה-ביולוגיה,כימיה,פיסיקה(כפול),פיסיקה, ספורט, ביולוגיה. מסיים ב14:05 יום שלישי,נחשו! שוב רבע לשמונה: תנ"ך, יידיש(שיעור חופשי), ביולוגיה(כפול), פיסיקה, אנגלית(כפול). מסיים ב14:05 יום רביעי, זה כבר לא מצחיק, רבע לשמונה והיום הכי סיוט שיש: מתמטיקה(כפול, לפחות מתמטיקה זה קצת ממתיק את היום), לשון, תנ"ך, היסטוריה(כפול, אמאלהההההההההההההההההה), כימיה, מעבדת כימיה. מסיים. ב14:50! חמישי, רבע לשמונה: ספרות(כפול), היסטוריה ואז תנ"ך(משום שם כל שנה יש לי כאלו שעתיים חח), מתמטיקה(כפול,טוב נו..
), חינוך. מסיים ב14:05 שישי,היום הכי כיף!!! שעתיים ראשונות יידיש שאני לא לומד, מתחיל ב9וחצי שיעור ספורט עד 10:20, ואז לשון 10:30 עד 11:15 והביתה !! חח
אבל עדין! סיוט!

מזה אתם מתחילים מוקדם מליון ימים.

קקי. לי יש שני ימים כאלו, ואני לא לומדת שעתיים ראשונות באחד מהם (מחר) בגלל מגמות, אז יש לי אחד וכל השאר ב8 וחצי. קיצר נדפקת XD חוץ משישי שזה כלום!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחח שיהיה.

ראשון- מתמטיקה.מתמטיקה.מחשבת ישראל.גאוגרפיה.מחשבת ישראל. שני- ערבית. אנגלית. אנגלית. הסטוריה. לשון. ספורט. מתמטיקה. שלישי- לשון. ספורט. ערבית. ביולוגיה. גאוגרפיה. חינוך. אנגלית. רביעי- מתמטיקה. מתמטיקה. ביולוגיה. לשון. כימיה. פיזיקה. חמישי- לשון. הסטוריה. ערבית. אנגלית. מחשבת ישראל. הסטוריה. שישי- פיזיקה. פיזיקה. הסטוריה. כימיה. יאללה כמה מקצועות של מדעים ולשון

ממ../images/Emo110.gif

ראשון- ביולוגיה, ביולוגיה, לשון, לשון, חינוך- זהות יהודית, מתמטיקה, של"ח 14:35 שני- לשון, לשון, מתמטיקה, מתמטיקה, הסטוריה, הסטוריה, אנגלית אנגלית 15:20 [יום מגעיל ביותר:S וזה עוד מחר
] שלישי- שעת 0 ערבית, תנך, תנך, הסטוריה, מתמטיקה, חינוך- רגיל, זהירות בדרכים 13:40 [אבל מתחילים בשעת אפס
] רביעי- מתמטיקה, מתמטיקה, לשון, ספורט, אנגלית, ערבית, ערבית 14:35 חמישי- תנך, ספורט, אנגלית, אנגלית, ביולוגיה, ביולוגיה, ביולוגיה, ביולוגיה [כע, 4 פעמים] 15:20

Meitarii

New member
4 שעות רצוף ביולוגיהה ../images/Emo2.gif הייתי מתחרפנתתת

Ogakor

New member
שעת אפס זה לא מחוץ לחוק?

כיף לך את לא לומדת בשישי.. אחח..

chronophobia

New member
אצלי דווקא בסדר ס.ס ../images/Emo175.gif

ראשון: הסטוריה, ספרות, טכנולוגיה, לשון, 2 אנגלית ו-2 תקשות ועריכה. שני: (מ-10) לשון, תנ"ך, לשון ו-2 תקשורת. שלישי: 2 לשון, 2 מתמט' ו-2 תקשורת. רביעי: 2 אנגלית, 2 הסטוריה, 2 צילום ועריכה, חינוך וספורט (X_X). חמישי: ספורט (X_X), חינוך, 2 מתמט', 2 תקשורת וצילום, ספרות והסטוריה. שישי: תנ"ך ו-2 טכנולוגיה.

DEANC

New member
עידכון השעות במערכת

(השגתי את הזמנים של שיעור 8+9)

למעלה