מערכת שעות

• פותח הנושא DEANC
  • פורסם בתאריך

Princess Galush

New member
כולכם סתם מתלוננים!

יש לי מערכת זוועה.. ועדיין לא הכניסו בה את התאטרון מעשי
אה, ואין לי חלונות! ואני לומדת דברים שאני לא צריכה! אגב, בתחילת כל יום יש לנו מפגש.. אנחנו לא מתחילים ללמוד ישר (משהו כמו 40 דקות..) בכל יום מתחילים ב8. ראשון: ביולוגיה, של"ח(למה אני לומדת את זה?!?!?), לשון, ספרות, שעתיים מתמטיקה, ספרות- מסיימים ב14:30 שני: חינוך, חנ"ג, היסטוריה, תנ"ך, שעתיים אנגלית- מסיימים ב13:40 שלישי: שעתיים כימיה(למה אני לומדת את זה?!?!?), ביולוגיה, שעתיים לשון, תרבות ישראל- מסיימים ב13:40 רביעי: כימיה, תרבות ישראל, שעתיים אנגלית, ביולוגיה, חנ"ג, אזרחות- מסיימים ב14:30 חמישי: תרבות ישראל, אזרחות, שעתיים מתמטיקה, שעתיים היסטוריה, שעתיים תולדות התאטרון- מסיימים ב15:30 שישי- שעתיים תנ"ך- מסיימים ב10:30 מישהו מוכן להסביר לי למה החליטו להכניס לנו כימיה למערכת למרות שלא היה אמור להיות ושום כיתה לא למדה את זה עד עכשיו?!!? ולמה לעזאזל אנחנו עדיין לומדים של"ח?!?!

Princess Galush

New member
לפי מה שאני יודעת

אמורים ללמוד את זה בח' ובט'.. אבל בגלל שאנחנו התחלנו בט' אז ממשיכים גם לי'..

Princess Galush

New member
אה והוסיפו לי עכשיו

ביום שני שעתיים של התאטרון מעשי, אז אני מסיימת ב15:30... אוף, למה קיצרו את ההפסקות והאריכו את השיעורים?

Behind BlueEyes

New member
אין לי כוח לכתוב תמערכת חחח

34 שעות בשבוע.. כל יום מתחילה ב7 וחצי מסיימת ב1 וחצי חוץ מיום אחד ב12! אה ויום אחד ב3 וחצי..ומתחילים בו ב8 ורבע יום שישי אין לאפחד בביצפר שלי :):)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני לא מבין חצי מהמערכת שלי

ברגע שאבין אכתוב על המערכת בפורום
בנתיים הדבר היחידי שהבנתי זה שאני מתחיל כל יום ב8:05, חוץ מימי שלישי ב8:55!

מערכת סבבה../images/Emo12.gif

נראה לי שמשהו בה לא בסדר
לכולם יש שעות אפס, ולכתה שלי אין אחת אפילו
אני אבדוק את זה כשאחזור לבית ספר. נקווה לטוב

אכן משהו בה לא בסדר../images/Emo122.gif

המחנכת שלנו מפגרת. היא הסבירה אותה לא טוב.. ואת כל השעות היא העבירה קדימה... אז יש לי 3 שעות אפס

Ogakor

New member
היי שבתי מסינגפור.. הנה שלי../images/Emo26.gif

ראשון: 1. ספורט 2. מתמטיקה 3. גיאוגרפיה (בחירה ב') 4. גיאוגרפיה 5. אנגלית 6. מתמטיקה 7. היסטוריה שני: 1. לשון 2. חלון (שיעור חופשי) 3. תקשורת (בחירה א') 4. תקשורת 5. אנגלית 6. מתמטיקה 7. מתמטיקה שלישי: 1. לשון 2. תנ"ך 3. תנ"ך 4. חינוך תעבורתי (זהירות בדרכים.. כמו של כיתה א'
) 5. גיאוגרפיה 6. גיאוגרפיה 7. גיאוגרפיה רביעי: 1. חלון 2. חינוך 3. תקשורת 4. תקשורת 5. מתמטיקה 6. חלון חמישי: 1. גיאוגרפיה 2. גיאוגרפיה 3. ספורט 4. אנגלית 5. אנגלית 6. תקשורת 7. תקשורת שישי: 1. חלון 2. היסטוריה 3. של"ח 4. היסטוריה 5. לשון 6. תנ"ך סה"כ 40 שעות ובלי חלונות 36.

Stootz

New member
יההה../images/Emo9.gif ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

איך היההה?:] ואיזה מבאס שיום שישי אתה מסיים שישיתת]:

beromiri

New member
חכו חכו

לי יש 12 שעות מתמטיקה בשבוע וזה לא כולל תגבורים.. ויש לי לשון 8 שעות בשבוע ובא לי למות אעאעאעאעאעאע.. אוסטרובסקי זה חרא!

למעלה