מערכת ראשונה

dogik1

New member
מערכת ראשונה

אני לומד תופים בערך 4 וחצי חודשים ואני רוצה לקנות מערכת משלי ואני צריך המלצות למערכת ככה עד 2700 נורמלית חשבתי על pearl traveler מה אתם אומרים על המערכת הזאת ותנו המלצות אחרות תודה מראש לכל העוזרים

g d r

New member
לא!

זה מערכת שלוקחים רק אם יש לך מחסור במקום ואתה לא יכול לעשות רעש.. אם אין לך את שתי אלה אתה יכול למצוא ביד שניה מערכות די טובות בסביבות ה3000 שקל כמו: Pearl Export Premier Caberia Mapex Mars Pro Tama RockStar מערכת חמודה שאתה יכול לקנות אולי אפילו יד ראשונה היא Tama SwingStar

dogik1

New member
אז

אין מערכות יד ראשונה נורמליות (אני לא מדבר על מערכות מדהימות כאלה) בסביבות 2007? ובאיזה חנויות כדי לי להסתכל

dogik1

New member
וגם

מה אתם אומרים על המערכות הזאת? http://www.musical-instruments.co.il/catalog/product_info.php/cPath/25_40/products_id/1209

א ו ר כ

New member
וואלה אחי בדיוק אני מוכר מארס פרו ב 2600 D:

מערכת במצב מצוין חוץ מקצת סריטות איפה שהטום השממאלי נוגע בבאס. אני מוכר אותה עם הכל כולל הכל שזה 5 תופים קראש, קראש רייד והייהט של זילדג'יאן. סטנדים להכל חוץ מכסא. אם אתה רוצה תמונות או עוד פרטים דבר איתי בפרטי או בפלאפון אחי. אור 0524474609 נצל"ש בזמן שכתבתי את הפוסט הייתה רעידת אדמה של איזה שתי שניות פה (בית שמש), עוד מישהו הרגיש את זה?

MrBurns

New member
רעידת אדמה בגדרה,משהו מטורף

בדיוק ישבתי עם חברים בקומה רביעית פתוחה

א ו ר כ

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo212.gifיש לי יומולדת ../images/Emo163.gif../images/Emo212.gif

Sweet 15.

nitayram

New member
מזל טוב אחי!!!!

עד 120 :):):)

kfirshap

New member
ממליץ לבדוק כמה

עולה סונור 1007 [ולא 507!! לא מומלץ בכלל רק סדרות מעל 1000] כמו כן אני מאווווווווווווד ממליץ לך לבדוק את שתי המערכות הבאות: mapex venus בכלי זמר mapex mars בכלי זמר pearl forum בחלילית יש גם משהו של ludwig בבודגוב אבל אני לא מכיר אישית.

אחי, קנה pearl export siries

מערכת לפנים, יש לו אותה כבר איזה 3 שנים, קניתי חדשה, והיא בת זונה

pitamarliz

New member
אז למה אתה מקובע על יד ראשונה

במיוחד שאין לך תקציב גדול במיוחד.. אתה יכול באותו תקציב שיש לך לקנות מערכת יד ראשונה לא משהו בכלל או לקנות מערכת סבירה+, שתשרת אותך הרבה זמן, יד שניה... אני מציע לך לשקול מחדש..

that is why

New member
יש כאן לא מעט בעלי ניסיון...

כדאי לך לקחת זמן ולחשוב .....העיקר לא למהר.... היות שאתה מתופף חדש אני ממליץ לך לקנות ביד שניה מערכת בתקציב של עד 1500 ש"ח בתקציב זה תוכל למצוא מערכת מתחילים טובה ....עם הזמן כשתתמיד ותשתפר תוכל לקנות לך מערכת מקצועית יותר בתקציב גדול יותר . בהצלחה אם כבר פנית לפורום הזה, זה אומר שבאת לקבל דיעה מקצועית יותר ואנחנו כאן בשבילך, לא ממליץ לקנות מערכת מתחילים יד ראשונה. שבוע טוב !

למעלה