מערכת יחסים...

hilato

New member
מערכת יחסים...

הסיפור שלי מתחיל בכך שאני בת 16 והכרתי מישהו בן 18. כאשר אני אומרת את זה אני בטוחה שכבר הרבה אנשים יודעים על מה אני הולכת לדבר. הבעיה שלי היא שאני בתולה ו"חברי" לא, ונוצר במערכת היחסים (שנמשכת פחות מחצי שנה) בעיה מאוד רצינית. כאשר הוא מגיע ל"שלב" אני לא מוכנה. עכשיו דבר זה מכניס אותנו למריבות רבות. אני לא יודעת מה לעשות האם להסכים לקים איתו יחסים או פשוט לעזוב (ושלא תבינו לא נכון הוא לא לוחץ עלי בשום דרך הבעיה היא בעקבות המריבות הרבות אולי הגענו לנקודה שצריך לעזוב...) אני אוהבת אותו והוא אוהב אותי אז חשבתי לפנות אליכם... אולי אתם עברתם את אותה החוויה ואולי תגידו לי מה לעשות בנידון...

vered4

New member
חבל שאת לא יכולה להתיעץ עם מישהו

קרוב, אחות או אמא. בהחלט יכול להיות שהיחסים שלכם לא מתאימים לשניכם. קורה שיש צרכים שונים מקשר והקשר הופך ללא מתאים. אם את לא מוכנה והוא לא מעונין לחכות, לא יהיה לכם טוב יחד. לשכב עם מישהו זה לא דבר שצריך לעשות בשביל מישהו אחר, זה חייב להיות הדדי. את אומרת שהוא לא לוחץ עלייך, אבל התמונה שאת מציגה כן מכילה לחץ, אולי לא גלוי ואגרסיבי, אבל קיים. למרות שלא עשיתי את זה אף פעם, ההצעה שלי היא על הפסקה במערכת היחסים, לצורך בחינה שלה שלא מתוך הקשר.

man in heaven

New member
גם אם הוא לא לוחץ

את לא צריכה להסכים רק בשבילו אלא רק אם את מוכנה. ואם לא - ורד4 לודקת בהחלט: תקחו איזה פסק זמן (חצי שנה זה לא כלכך הרבה זמן. טוב אולי כן אבל זה לא חתונה
) ובפסק זמן הזה שכל אחד יחשוב מה הוא רוצה מהמע´ יחסים ותחזרו אח"כ עם תשובות ותראו אם הציפיות שלכם אחד מהשניה תואמות.

דליה.ד

New member
"דלת פתוחה"

קודם כל: אסור לאף אחד להפעיל עליך לחץ כלשהו לקיים יחסים אם את לא מוכנה ומרגישה שאת באמת רוצה...ואם זה עולה במחיר החברות סימן...שכל מה שהבחור רצה זה מין. בחור אוהב באמת לא ילחץ ויתן לך את הזמן להגיע לכך מרצון ובאופן טבעי. בנוסף: קיים מקום בשם "דלת פתוחה" הנותן ייעוץ מיני לבני נוער באנונימיות (לא צריך להזדהות) ועם הדרכה של אמצעי מניעה וכל השאלות שבעולם. בכל קטופת חולים תלוי פוסטר שלהם, אני מבטיחה להיכנס למרפאה בקיבוץ ביום ראשון ולהביא לכאן מספר טלפון.

katykr

New member
לדעתי....

את לא צריכה לקיים איתו יחסי מין בגלל שהוא לוחץ..... את צריכה לעשות את זה בגלל שאת רוצה. את טוענת שהוא לא לוחץ אבל עובדה שזה מביא אתכם לריבים וויכוחים, וזה בטח מביא להרס הקשר. אל תשכבי איתו רק כי את חושבת שזה ימנע ת הוויכוחים. תשכבי איתו כשתהיי מוכנה ואם הוא ילחץ זו בעיה שלו.....אל תכנעי לו. חבל שסתם תשכבי איתו כי הוא לוחץ , אחריו יבואו אחרים ואני בטוחה שזה לא נחמד לדעת שהראשון שלך היה אחד שהכריח אותך לעשות את זה איתו, או שלחץ עלייך. באופן כללי בטח לא ישארו לך זכרונות טובים מהראשון שלך...ולכי תדעי איך זה ישפיע על כל עתידך בעניין הזה. אתם לא כל כך הרבה זמן יחד... ככה שאם זה ממש נורא אני מניחה שאתה יכולה לסיים את הקשר. קטי

shiraa

New member
לדעתי..

בשום אופן אל תקיימי יחסים כיוון שבן הזוג רוצה אלא רק אם את רוצה בכך ומרגישה מוכנה ובשלה לכך. ומדוע אתם רבים? משום שהוא לוחץ? הוא מאוכזב? כועס? אם אלו הרגשות שהוא מפגין כלפי סרובך, על אחת כמה וכמה שאינך צריכה לקיים אתו יחסים. מצופה ממנו לגלות סבלנות והבנה כלפייך. לתת לך את הזמן שלך ולא לבסס את היחסים ביניכם על קיום יחסי מין. ואם הוא בונה את הקשר אתך על הבסיס הזה, שלחי אותו הביתה- ומהר!

אטיוד5

Active member
בתולה יקרה

דעתי כמו כל הקודמים לי. אם את לא מוכנה - אז לא. ויש לי שאלה אלייך - מאיזו בחינה את לא מוכנה? את לא מרגישה בשלה פיזית? נפשית? סתם לא רוצה? פוחדת ממשהו? בקיצור - איזו מין "לא מוכנה" זה?

AYELET1

New member
היי הילה

וגם לי אין מה לחדש: יחסי ין מקיימים רק כשבאמת רוצים , מוכנים- פיסית, נפשית... לא בגלל שהחבר רוצה, ואת רוצה למנוע מריבות ופרידה. זו אחת הסיבות הגרועות לקיים יחסי מין! רעיון היעוץ ב"דלת פתוחה" נראה לי פנטסטי. בהצלחה

של 80

New member
אל תעשי את זה

אל תעשי את זה בשום פנים ואופן עם את לא מוכנה גם אם את אוהבת אותו מאוד את צריכה להיות בטוחה שאת רוצה את זה ומוכנה לזה בדיוק כמוהו ואם הוא אוהב אותך מספיק הוא יחכה ויכבד את הזמן שלך אבל אל תעשי משהו שאח"כ תתחרטי עליו........

gal-or

New member
הילה,

לדעתי כדאי לך לעזוב אותו. זה לא קל, אבל עדיף מלהיות עם אחד שלוחץ. אולי הוא יותר מבוגר ממך, אבל מה שכן, את הרבה יותר בוגרת ממנו! עדי

למעלה