מערכת יחסים

שר88

New member
מערכת יחסים

זה כבר כמעט שנתיים שאנחנו יחד ומהתחלה מקננת בי המחשבה שזה לא תקין אבל בכל זאת מנסים יש עליות ויש ירידות בירידות זו ממש נפילות נשארתי בלי חברות בלי משפחה ו...בבעיה

קצת לא הבנתי את המצב במדויק....

אבל אני מבינה שאת במצוקה. אז קודם כל
ועכשיו. בא לך לפרט יותר?

שר88

New member
פירוט

קצת חוששת לפרט. לא יודעת מה לעשות רוב הזמן מאשימה את עצמי. אולי אני מבקשת קצת יותר מדי יחס קצת יותר מדי הערכה קצת יותר מדי אהבה...יש דבר כזה? עצובה רוב הזמן גם במהלך הכתיבה אני כועסת על עצמי שאני משתפת מבולבלת מאד. תודה על החיבוק.

ליאם63

New member
חבל על הכעס העצמי שלך

רובינו מבולבלים, כועסים ולא בדיוק יודעים מה רוצים ו/או עושים בתחילת הדרך. מה שאני מנסה לומר , שר, אל תחמירי עם עצמך יותר מידי. אל תאשימי את עצמך. זה לא תורם בכלום. כתבי רק מה שמרגיש לך נכון ואני מאמין שמשם זה יתגלגל לך מעצמו...

ליאם63

New member
שר כאן זה ה ../images/Emo82.gif

פה זה המקום לקבל
החברה נעימה ומפרגנת וחוצמזה תמיד עושה טוב לפרוק ....

שר88

New member
בית

מאדם נעים בעלת בטחון מצחיקה אשת שיחה וכו` הפכתי להיות מסוגרת ולהוציא ממני חיוך זו עבודה קשה מה גרם לזה איפה בעצם איבדתי את עצמי בקשר למה זה קרה בכלל בשום קשר לא הלכתי לאיבוד פה אני לא מוצאת את מי שהייתי למה??

אני חושבת שזה...

פחד? אני מצטרפת לדבריה של ליאם הלאקה עצמית לא תקדם או תעזור או תוביל למקום טוב יותר שאליו את מייחלת להגיע עם עצמך. אני לא יודעת האם החברות התרחקו ממך או שאת בחרת להתרחק מהן מהסיבות שפירטתת, אני מאמינה שכתבת את הודעתך מתוך קושי גם אם זה משפט אחד ולא ''השתפכות'' זה עדיין זועק, אולי יש דברים שדורשים בירור עמוק ועיצה מקצועית שתעזור לך לסלול דרך לעצמך קודם כל ואחכ מעצמך לאחרים... אולי הזוגיות שאת נמצאת בה לא טובה לך ובחרת להשאר בה רק בכדי לא להיות לבד. אולי את זקוקה להרגיש טוב ולהאמין שמגיע לך משהו מתאים וטוב יותר אני באמת לא יודעת מה יש שם בזוגיות. לכולן יש עליות וירידות ונפילות אך אולי הן חזקות יותר כשלבן אדם פחות טוב עם עצמו... אנני מכירה אותך ואולי טעיתי בכל מה שכתבתי.... תחזיקי מעמד שם ואל תתני לפחד להשתלט הוא רק תוקע...

ליאם63

New member
גילוי נמרות

חייב לתקן אותך ..לדבריו. אני גבר לא אישה.
בכל מקרה אני מקווה ששר תתגבר ותתחזק...

למעלה