מערכת יחסים הקצרה

ציפור 88

New member
מערכת יחסים הקצרה

אני נכנסתי למערכת יחסים ... עם מישהו שהיה ידיד שלי כבר הרבה זמן נודה לי מימנו שהוא מאוד אוהב אותי ורוצה להיות איתי , כבר הרבה זמן זה אצלו בלב ואני כל הזמן דחיתי אותו.. לא מזמן נפרדתי מחבר שלי .. ואמרתי טוב ניתן לחדש צ'אנס למרות שאני רואה /שזה לא זה.. אני לאא נמשכת עליו מבחינה מינית ,כל מה שקורה זה רק החרמנות. אני עד עכשיו מתוסכלת שאני לא נהנית אפילו להתנשק איתו, הוא מנשק אותי המון המון המון ולא מוכן לעזוב אני משתפת פעולה, לא יודעת כי אני יודעת שזה לא סתם והוא באמת אוהב, אבל לי לא כיף בכלל ומחכה שהוא יפסיק כבר.. אנחנו מנסים לקיים יחסי מין( אני מכירה ת'אדם המון שנים) ואני אומרת לו שכואב לי והוא לא מצליח להחדיר, וממש הוא מתחיל להרגיש שחלילה זה כמו אונס, כי אני ממש מתוסכלת מיזה שכואב לי.. הוא מת שאבדוק מה יש לי שם.. ואני מאמינה שזה כאב טבעי ,ופשוט לא טוב לי עם הסקס הזה אז זה ישר אני עוצרת ..ומתלוננת .שכואב... חוץ מיזה אנחנו מתקשרים מעולה הןוא מקבל הכל מה שבי ולא מעניין אותו החסרונות ווסה"כ כיף איתו... והוא יודע להיות מבוסס , ועוזר בכל ... אבל מה הטעעם שאני סובלת מנשיקה אפילו ?? והיום בחוץ כ"כ קשה למצוא אנשים הוא מוכר, זה קל ..אבל אני מודעת למצב שאי אפשר וזה לא יחזיק מעמד משהו שכ"כ מתסכל מחדש.. והמחיר כבד : בדידות געגוע במובן מסויים עליו שהוא נייד ובא כמה שאפשר עליי לבקר, להפתיעה,לשמח ,לחיייך ,לצחוק יחד, לטייל, להתחבק פשוט .. והכאב ושהוא יפגע.. ולי גם יהיה עצוב כי התרגלתי במובן מסויים עליו...

rotem220

New member
את נשמעת מקסימה

ומה שאת מתארת זה יחסי חברות נפלאים ללא אהבה ורומנטיקה. לכאוב לך שאת מקיימת יחסי מין?? לחמוק מנשיקות? עשית למישהו משהו רע בחיים שמגיע לך לסבול ברגעים האינטימים. התשובה היא לא. זה נכון שאת יכולה לאבד אותו בתור ידיד אבל לפחות לא תאבדי את עצמך לעוד הרבה שנים. מציאת אהבה היא סיפור פתלתל אבל עדיף להיות לבד מאשר בתחושת "התחמקות" במקומך הייתי מדברת איתו כמה שיותר מהר

ציפור 88

New member
היי יקרתי

עוד מהתחלה דיברתי איתו והוא באמצע הלילה עזב הכל ונסע לבית שלי ובכה לי שהוא לא רוצה לאבד אותי ... והסיפור שלו ריגש אותי.. אבל, אני מאז מנסה מנסה ובעעע לא אבד אותו בתור עתיד,אבל עצוב שהוא יהיה עצוב הוא מתכנן לי יום הולדת הוא רוצה לתמוך בי בטיפול רפואי שיהיה לי ..אוףף יש לו נשמה טובה למרות שמבחוץ הוא קשוח

ציפור 88

New member
:\ שומעת ת'שיר

אז איך זה כ"כ כואב לי עליו ולעשות את זה? להגיד לו ... עדיף להיפרד אני לא אוהבת .. להיות קרה? לתת סימנים?

איך?

כי זה נורא מחמיא לאגו כשמישהו שרוף על התחת והרוס לך על החיים
אבל הגוף שלך אמר את דברו - הוא ביג נו נו לוג'יינה שלך. שחררי, אל תתעללי בו, בייחוד שיש לו רגשות

למעלה