מערכת טיהור אוויר ב LC4

medwow

New member
מערכת טיהור אוויר ב LC4

כשקראתי במוטו את המבחן על ה EGS 97 צויין שם שהוספה מערכת טיהור אוויר או משהו כזה שנועדה להפחית זיהום (נדמה זו שבתמונה). 1. מישהו יודע אם יש דבר כזה? 2.ואם יש, האם היא מגבילה את המנוע? 3.במידה והיא מגבילה, האם ניתן להסיר אותה בקלות ללא תופעות לוואי?

lady R

New member
אם היא זהה לזו המותקנת בדיוק ,אז

ניתן להסירה ללא חשש. אבל ,בזהירות! יש תופעות לוואי עם השלכות חמורות על כירורגית הלסת. אצלי המנוע הרגיש יותר "עגול": הוא עבד חלק ללא המדרגה ב5,500- סל"ד ,ההשהיה הקלה בהילוכים הנמוכים נעלמה כליל והמנוע הרגיש פחות אסטמתי. חן חן ויום טוב

45degrees

New member
כן. אין שום בעיה להסיר. ישנו עוד

חיישן בדיוק שגם מסרס מעט את המנוע. גם אותו אין בעיה להסיר. גם את "גל" האיזון אין בעיה להסיר. גם את המצבר את הסטרטר את שלדת הזנב מפלדה... . . . . . אפשר להסיר המון דברים מהדיוק, וגם מה EGS.

שחרלרט

New member
לא לא לא.

זה לא אותה מערכת,בדיוק 2 מדובר על הEPS מערכת שמחוברת לקרבורטור. בדיוק 2 זה לא אותו קרבורטור כמו שלך MED. אצלך זו מערכת אחרת,שגם אותה ניתן להסיר.אבל אל תתיחס להוראות מMONOMANIACS כי מדובר על מערכות שונות.בהצלחה

שחרלרט

New member
אצליך המערכת הזו מחוברת לפליטה

כמו סוג של ממיר קטליטי(משהוא בסגנון).בכל מיקרה אני הייתי מתיעץ עם אוריה מ"ספין".

medwow

New member
זה בסדר לא התכוונתי להוריד לבד.

הכוונה שלי הייתה לקפוץ לאוריה. ודרך אגב אתה יודע אם המערכת מגבילה בצורה כלשהי?

medwow

New member
תודה, ניסיתי לגגל קצת...

ויש איזכור למערכת הזו (SLS?), אבל הטקסט הוא בגרמנית

45degrees

New member
צר לי. לא יכול לעזור יותר.

נתקלתי בהמון חומר בנושא בפורומים שונים. אבל זה בדיוק מסוג הדברים שאני מוחק - לא מעניין אותי. מאחר ואני מניח שאחרי שקראתי כמה פעמים שהפתרון קל, ניתן לביצוע בד"כ לבד, אז אם אי פעם אצטרך להוריד מערכת כזו - יהיה קל למצוא את ההוראות לגבי איך לבצע את זה. קבל מסר.

למעלה