מערכת חיסונית..

Helen15

New member
מערכת חיסונית..

יחסית לבן אדם נורמאלי יוצא לי להיות חולה (מחלה של ממש, לא הצטננות או קצת כאבים) בערך פעם בחצי שנה,(אפילו יותר) כשאני רואה שלאנשים יוצא להיות חולים פעם בשנה או אפילו שנה וחצי-שנתיים, למשל עכשיו, היה לי וירוס, כאבי בטן נוראיים+שילשולים, הפסיק לי רק לפני כמה ימים, וכבר עכשיו ניהיה לי דלקת גרון. (ד"א, דלקות גרון יש לי ממש הרבה!) מה אפשר לאכול (מוצרים או תירכובות) בשביל שהמערכת החיסונית תיהיה יותר חזקה? או שביכלל משהו חיצוני, שלא קשור לאוכל..? אשמח אם תוכלו לעזור לי
(ד"א, יש תרופת סבתא, לכאבי גרון, בצל+דבש למי שמכיר, אין לי דבש בבית, אז דבש תמרים יעשה את העבודה?)

mushinka111

New member
הי,תקשיבי הכי עזר לי לכאבי ודלקות גרון

זה לקחת חצי לימון עם קליפה,לשים על זה סוכר ולאכול ככה,זה הי לי ממש מגעיל,במיוחד בהתחלה,אבל עשיתי מאמץ כי היה לי מאוד חשוב והדלקת עברה לי עד הערב!גם החברים שלי שניסו את השיטה אמרו שבדרך פלא ,תוך 24 שעות מקסימום הדלקת עוברת!אה,ושכחתי להגיד שלפני האכילה צריך לשתות כוס מים פושרים וכרבע שעה אחרי האכילה לא לשתות ולאכול. ולהגברת מערכת החיסון אני עוסקת בספורט 4 פעמים בשבוע ותקפידה על תזונה בריאה,וזה מאוד עזר לי

טוטס

New member
אני לא מרבה בכלל בכלל לומר זאת

אבל במקרה שלך, אני אחרוג, ואלך עם אלה הטוענים כי למעשה המחלות משקפות משהו מעבר... כשחולים עד כדי כך הרבה, זה כבר משקף לטעמי משהו נפשי שמוביל לחולי הפיזי וכבר לא "רק" בעיה של מערכת חיסונית חלשה. הגוף מנסה לאותת לנו משהו דרך החולי - או שאנחנו מעמיסים עליו יותר מדי, והוא "רוצה" לנוח" או שאכן יש משהו פנימי. ממליצה לך לגשת לטיפול ברפואה המשלימה שמתאים לך, בכדי לטפל בבסיס הבעיה ולא רק בסמפטומים החיצוניים (יש הנחות משמעותיות דרך קופ"ח). שיהיה בהצלחה
(תרופות שונות לכאבי גרון ניתן למצוא במילון המונחים משמאל
, לטעמי הפתרון המוצלח ביותר הוא אכילת חצי לימון כל שעתיים, או סחיטת חצי לימון בכוס תה כל שעתיים
)

בהמשך לתשובתה של טוטס,

דלקת גרון מסמלת חסימה בדיבור, או בדרך ביטוי עצמי כלשהי. החולשה של המערכת החיסונית, היא בעצם ביטוי לחולשה פנימית. מחסור בהגנות. ולעצות פרקטיות יותר: לחיזוק, מומלץ לקחת כדורי פרוטק- אפילו שש כמוסות ליום בזמן מחלה, וכדאי להמשיך לאורך תקופה לאחר מכן כדור אחד או שניים ליום. כדורי פרוביוטיק, יוגורט או אקטימל [לכולם אותה השפעה]. בזמן מחלה, מומלץ לשלב כדורים וגם יוגורט / אקטימל[: מומלץ לאכול מאכלים בעלי אנרגיה מחממת- ירקות ופירות כתומים, בצל, דגנים מלאים, תבלינים מחממים [כגון- קינמון, כורכום, כמון, פפריקה, בזיליקום, שום,...]. כדאי להקפיד יותר על מזון לא מעובד, להפחית בצריכת סוכרים [מחלישים את הגוף, ומזינים את החיידקים], שתייה- שתמיד עוזרת.. לשמור על חום הגוף- לא לשתות מים קרים, להוציא מוצרים מהמקרר כחצי שעה לפני אכילתם, לא ללכת יחפה [עדיף ללבוש פחות בגדים, אבל לנעול נעליים. זה ממש מזמין מחלות]. לנוח הרבה[: וכמובן- תבדקי מה גרם למצב הזה מלכתחילה... תהיי בריאה ^_____^ וכמובן

mushinka111

New member
רציתי להוסיף לגבי שתיה

רק מים מינרליים או תא צמחים בלבד,ולא קפה או תא שחור,ולא לשתותאת כל המשקאות הקלים-כל אלו מחלישים את מערכת העצבים ומשפיעים על מערכת החיסון. במצבך גם חשוב לשתות מספיק,וזה תלוי במשקלך ובגיל,אבל לאדם מבוגר ששוקל 60 קילו מומלץ לשתות 2.5 ליטר מים ביום. אני יודעת שזה נשמע מאוד מוגזם וגם אני הייתי בשוק כששמעתי את זה בפעם הריאשונה,אבל זה עובד! בהצלחה

tunalover

New member
על אצידופולוס כבר שמעת? פרוביוטיק?

אני, בכל פעם שמשהו רק מתחיל אני ישר מתחילה לקחת. לאחרונה אני מגלה עוד ועוד תחומים בהם האצידופולוס עוזר ואני כל פעם נפעמת מחדש. שווה לנסות.

למעלה