מערכת הפעלה?

itaf10

New member
מערכת הפעלה?

בהעלאת מערכת ההפעלה של המחשב נתקלתי בהודעה הבאה:- "אתה משתמש בהפעלה סלקטיבית לפתרון בעיות במערכת" משהו יכול להסביר לי מה פרוש??? תודה

AfiComp

New member
עלית ב"במצב בטוח"...

כנראה בגלל כיבוי לא מסודר של המחשב. בדוק אם בפינות המסך שלך כתוב "מצב בטוח". מצב בטוח הינו מצב שבו מערכת ההפעלה עולה עם סט מינימלי של דרייברים לצורך פתרון תקלות. אפשרות אחרת היא ששיחקת ב-MSCONFIG, וביטלת כמה מקבצי המערכת שעולים בהפעלת WIN. התחל=>הפעלה=>msconfig, תחת "הפעלה סלקטיבית" וודא שה- Autoexec.bat, Win.ini,System.ini, Config.sys ו- Load Startup Group Items מסומנים. בהצלחה, AfiComp

itaf10

New member
אז ככה...

אכן בטלתי את ה-V מהMSCONFIG הפעלה את DOWNLOAD ACCELERATOR בלשון "כללי" סלקטיבית - מסומן System.ini win.ini מטען קבצי VXD סטטיים, טען פריטי קבוצת הפעלה - הV הפוך (אפור) עוד מסומן מטען משתני סביבה. האם לסמן "הפעל שחזור מערכת". כל היתר מה שרשמת לא מצאתי ברשימה. מערכת הפעלה WIN ME עברית.

itaf10

New member
הממממ , אפי

תחת סלקטיבית -מסומנים - System.ini win.ini מטען קבצי VxD סטטיים טען פריטי קבוצת הפעלה - הוי הפוך טען משתני סביבה. קביעת תצורת המערכת - כללי, System.ini, WIN.INI , קבצי VXD טטיים, הפעלה, סביבה, בינלאומי. בכל הלשונות מסומנים V בפעלה שאינם מסומנים, REAL TRAY REALJUKEBOX SYSTRAY´ DOWLOAD ACCELERATO את שני הראשונים כפי שזכור לי לא הורדתי רק את DOWLOAD ACC מה לגבי כל מה שסימנת Autoexec.bat, Config.sys Load Startup Group Items היכן הם מופיעים? מה עלי לעשות?

itaf10

New member
אפי, שאלה קטנה - דחוף בבקשה

האם להחזיר את ה-V מ-DOWNLOAD ACCELERATOR? הסרתי את הוי משום שלא רציתי שיעלה עם ההפעלה אוטומטית. האם עשיתי בסדר? או שזה גרם לי לבטול פעולות מערכת מסוימת ועלי להחזירה.

duke4you

New member
איטה!!

1. תחזירי את הוי בmsconfig, תאתחלי את המחשב מחדש. 2. כנסי ל -download accelaretor - > downloads -> option ותסירי את הוי מעל laungh download accelaretor at startup בפעם הבאה, לא רצים לmsconfig, אלא בודקים באפשרויות התוכנה.

AfiComp

New member
אז ככה...

היות וב-ME עסקינן... א. אתחיל ואומר שאני לא מחבב את מערכת ההפעלה הזאת, וכתוצאה מכך לא התעמקתי בה יותר מידי. ב. אין צורך להחזיר את ה-V שהורדת, מה שעשית למעשה הוא למנוע מתוכנה ששתלה קיצור דרך שלה בתיקיית ה"הפעלה" שלך, לעלות בצורה אוטומטית בעת הפעלת המחשב. ג. האם ההדועה שקיבלת עדיין חוזרת על עצמה כל פעם שאתה מאתחל את המחשב ? ד. שאר הרכיבים שציינתי בהודעתי המקורית הינם רכיבים תומכי אפליקציות דוס ו-16bit (תוכנות מהסוג הנ"ל מקבלות את המידע שהן זקוקות לו לצורך עבודתן מקבצי הטקסט האלו היות והן אינן מסוגלות לקרוא את אותם הנתונים מקבצי הרג´יסטרי) שאינן נתמכות ע"י ה-ME ולכן הקבצים האלו הוסרו. בברכה, AfiComp

itaf10

New member
היא עלתה לי בפעם הראשונה בעת

הפעלת המחשב. מאז לא כיביתי את המחשב. כך שתשובה מדויקת אין לי כרגע. במקרה והיא תעלה שוב (מחר למשל) מה עלי לעשות? האם כדאי להחזיר את ה-V מ-MSCONFIG ולהסיר אותו מהתוכנה כפי שדיוק הציע?

AfiComp

New member
לא יותר פשוט לאתחל את המחשב רגע ?

ואין שום סיבה להחזיר את ה-V ב-msconfig כמו שכבר שציינתי. בברכה, AfiComp

itaf10

New member
כן הכתובית עלתה לי שוב עם הפעלת

המחשב? באמצע של העלאת המחשב (כלומר בפתיחת עמוד הבית) נשמע רשרוש כמו כיבוי המחשב , למעשה העלאת האקספלורר לא כיבה את הקשר לאינטרנט אבל עלה באיטיות רבה. האם יש קשר. אגב, גם בשליחת ההודעות המערכת לא מתפקדת כראוי מה עושים?

itaf10

New member
ההודעה עדיין חוזרת על עצמה כל

פעם שאני מאתחלת את המחשב.(עשיתי מספר נסיונות) אינני יודעת באם זה קשור. פעולות המחשב איטיות מאוד. בכל פתיחת לינק או שליחת הודעה. יש פתרון?

למעלה