מערכת הפעלה.

מערכת הפעלה.

שלום... פעם ראשונה שלי בפורום... בחיים לא חשבתי לחפש תשובות לשאלותי בפורום, פשוט בגלל שלא ידעתי שהפורום קיים. קבלו ח"ח. ולשאלתי : אני רוצה לשדרג את הטלפון הסלולרי שלי... אז ישבתי וחשבתי וחיפשתי ומצאתי NOKIA 7700... נראה מעניין. חקרתי ובררתי, ועלת לי אופציה גם לקנות POCKET PC במקום סלולרי=אותו מחיר. (ראיתי אחד כזה פעם, עם דיבורית אישית.) אבל יש לי בעיה ספציפית עם הקטנים האלו... אני יודע שיש לזה WINDOWS CE, או משהו כזה... ובתור אחד שיש לו WINDOWS, אני כבר יכול לשער שה-WINDOWS על POCKET PC הספציפי שלי יפול כל חודש. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי פיתרון והוראות להתקנת WINDOWS על POCKET PC. אז שאלתי היא איך עושים את זה ? האם יש הבדל בין החברות השונות, בתהליך התקנת WINDOWS ? שמעתם על LINUX בדברים הלו ? שווה בכלל לחשוב על POCKET PC במקום סלולרי (בתקציב של כ-2500 שח) תודה.. אורן

kikoj

New member
מע הפעלה

שלום אורן 1.מחשבי כף יד מגיעים עם מע' הפעלה מותקנת ברום. 2.pocketpc שהוא גם פלאפון נע סביב 6000 ש"ח עד לא מזמן כך שלא נראה לי שתמצא גם משומש אפילו ב-2500 ש"ח. 3.יש פאלמים (מע' הפעלה שאינה windows)שהם גם טלפון סלולרי בדוק את הtreo ייתכן והם זולים יותר.

mikeoreli

New member
מה אתה בדיוק צריך?

הנוקיה 7700 הוא יותר תקשורתן מולטימדיה משוכלל מאשר מחשב כף יד כמו פאלם ופוקט פיסי. אם אתה רוצה משהו כמו ה7700 ויש לך אפשרות לקנות - תקנה, כי פוקט פיסי או פאלם שעושים את אותו הדבר עולים יותר (וכנראה גם נותנים יותר). בכל מקרה, הגדרת את התקציב 2500 ש"ח. השאלה היא מה הצרכים?

הצרכים שלי

אני צריך בראש ובראשונה טלפון סלולרי 900/1800 GSM. אני צריך שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט GPRS. BLUE TOOTH, MP3, MPEG, זיכרון גדול, משחקים, בקיצור כל מה שיש בטלפון סלולרי עדכני. חוץ ממצלמה, שזה דיי חשוב, אבל סביר להניח שאין במחיר המבוקש משהו שאני רוצה... בנוסף, ארצה להתקין WINDOWS בעצמי ללא צורך בשירות מהחברה... למיטב ידיעתי מערכת ההפעלה של PALM לא ניתן להתקין לבד.

mikeoreli

New member
אהממ...

בסוף הסתבר בכלל שהמכשיר לא נמכר כרגע. למעשה מסתבר שנוקיה דחו את השקתו. להלן כתבה מאתר פוקט בנושא.

shklar1

New member
ה-7700 בוטל סופית לפני מספר חודשים

מחליפו אמור להגיע בקרוב

אחלה...

ראיתי אתר אחד (בלבד) באינטרנט שמוכר את הטלפון הזה ב 550 דולר אבל זה אחרי שחיפשתי הרבה זמן.... בטח רמאים/גנבים/נוכלים/... שרוצים כרטיסי אשראי...

למעלה