מערכת הפעלה

eshco

New member
מערכת הפעלה

מה ההבדל בין חלונות 2002 ו2003, מכיוון שמצאתי ACER N20W במחיר מציאה אבל עם חלונות 2002, האם זהו חיסרון שלא שווה הפרש מחירים של 150 דולר? אני צריך את המכשיר על מנת להשתמש בתוכנות האופיס,אין לי צורך באינטרנט.... לתשובתכם אודה..

ron20

New member
../images/Emo26.gif

מבחינת פיצ'רים עיקר ההבדלים הם באמת בתחום הקישוריות האלחוטית, שיפור באינטרנט אקספלורר המובנה, בנגן המדיה ואולי עוד מספר דברים קטנים - על פני השטח לא רואים שינויים בולטים. מתחת לפני השטח ה 2003: - יציבה יותר (פחות נפילות והרבה פחות איפוסים נדרשים) - מספקת ביצועים טובים יותר (מכשירים ששודרגו הפגינו רמת בצועים עדיפה לאחר השדרוג) - צריכת סוללה נמוכה מעט יותר (לפחות כך נאמר) בקיצור לפי הצרכים שהגדרת ה 2002 תספיק, אם זה שווה 150$
החלטה שלך .. (ואני לא מכיר את המכשיר שציינת או את החלופה שיקרה יותר) אגב, חלק מהמכשירים עם 2002 נתנים לשדרוג ל 2003

2cookie

New member
המכשיר הזה גרוע

אני אישית שונא את אייסר, והם משתמשים בממורי סטיק! איכס

ron20

New member
לא מכיר ... ../images/Emo186.gif

ואני מדגיש שוב בפני PuRe in§anitY שלא התייחסתי למכשיר אלא לשאלתו על ההבדלים בין מערכות הההפעלה.

eshco

New member
לא הבנתי../images/Emo5.gif

לא הבנתי מה ההבדל בין הגירסאות השונות של חלונות, בקיצור לא עניתם על שאלתי, וקוקי לא הסביר לי מה הבעיה עם הממורי סטיק. אני לא הבנתי אם אתם הולכים סחור כי נמאס לכם לענות על שאלות כאלו, או מכיוון שאתם לא מכירים את האייסר..... חוץ מזה אתם סבבה.

2cookie

New member
ברור שאנחנו סבבה!../images/Emo3.gif

ממורי סטיק, מעצבן אותי בגלל שהוא סגול!
עכשיו ברצינות- חריץ ממורי סטיק הוא תחליף עלוב לסקיור דיג'יטל (SD) או קומפאקט פלאש. הוא לא נותן אפשרויות הרחבה והגודל המקסימלי שלו הוא 128 מגה בייט על כל צ'יפ זיכרון. בקיצור- אל תקנה, בטח שלא במחיר ההוא שלא נחשב מציאה בשום מצב... אין למכשיר הזה יכולת הרחבה כלל!

ron20

New member
../images/Emo35.gif עניתי ... ../images/Emo4.gif

קרא בבקשה שוב את תשובתי הראשונה .... אני ממש לא חושב שהלכנו סחור סחור ... אם משהו לא מובן שאל שאלה ספציפית ...

eshco

New member
וואלה ענית

אני פשוט לחצתי בטעות על השם שלך ןלא על החץ הסגול, דרך אגב קוקי לא אוהב סגול, ולכן לא ראיתי את התשובה

2cookie

New member
סתאאאאם נו ברור שאני אוהב סגול../images/Emo3.gif

הקליה הראשון היה סגול וכל הVAIOים היפים סגולים...

למעלה