מערכת הפעלה WIN10

ARY09

New member
מערכת הפעלה WIN10

צריך עזרה מערכת הפעלה 10
משהו יכול לעזור לקבל חינם
תודה

היו כאן שרשורים על הנושא

למעשה, אתה יכול להשתמש במע' ללא הגבלת זמן בכלל, גם כשהיא לא עברה שום אקטיבציה.
לעומת מערכות קודמות, כמעט ואין הבדל בין מע' שעברה אקטיבציה לבין מע' שלא עברה אקטיבציה.
אין צורך במפתח מוצר כדי להתקין את המע'.
זה חסר טעם ממשי לפרוץ את חלונות 10.
תעשה חיים...

ARY09

New member
לא הבנתי

סליחה אבל לא הבנתי אותך
אם אפשר הסבר במילים יותר פשוטות
כוונתי להתקנת מערכת הפעלה על דיסק חדש

אמרת "לקבל חינם...."

וגם אני דיברתי בדיוק על אותו נושא. לקבל את חלונות 10 חינם.
מע' חלונות 10 למעשה מחולקת חינם.
יש כאן מי שמתקומם שאני אומר את זה, מפני שמיקרוסופט מסתירים מהציבור שהם למעשה מחלקים את חלונות 10 חינם. אבל מעשית זה בדיוק מה שהולך.

אתה יכול להוריד את חלונות 10 בעזרת כלי ההורדה וההתקנה של חלונות 10 וליהנות מהתוכנה ללא הגבלת זמן כלל וכלל.
Windows 10 using the Media Creation Tool
יתכן שלאחר 90 יום תקבל הודעת "תו מים" על שולחן העבודה שקוראת לך לעשות אקטיבציה לחלונות 10, אבל אתה לא חייב לעשות כן.
אתה יכול להמשיך לעבוד עם חלונות 10 ללא שום הפרעה.

כמו שאמרתי, כבר היו על זה שרשורים בפורום זה.

כדי להוריד את כלי ההורדה של חלונות 10, אתה צריך מחשב עם חלונות 7 ומעלה.
https://www.youtube.com/watch?v=QMTCawqtYO0

ARY09

New member
דיסק ריק במצב DOS

אמרתי דיסק ריק חדש במצב DOS
אין עליו כלום שום מערכת הפעלה .
האם גם במצב כזה ניתן להוריד מערכת הפעלה 10 שמוכרים אותה ב500 שח:?
ואם כן אז איך מורידים ומתקינים ?
תודה רבה לך על עזרתך

כן בוודאי

הסברתי הכל וגם קישרתי לסרטון שמדגים איך כלי ההורדה של מיקרוסופט מתקין את חלונות 10 ל USB, כך שהוא יוצר דיסק און קי בר אתחול.

הקובץ היחידי שעליך להוריד הוא כלי ההורדה של חלונות 10.
windows media installation tool
חפש בגוגל היכן בדיוק להוריד.

כל מה שהמשתמש ( אתה ) צריך לעשות זה לוודא שהביוס מוגדר לאתחול מ USB.
מרגע שהמחשב מאתחל ל USB, נפתח אשף ההתקנה של חלונות 10.
לא צריך שתהיה מותקנת שום מע' הפעלה קודמת.

המחשב שאתה כותב ממנו כעת, יכול לשמש אותך כדי להכין מדייה לאתחול, כלומר USB בר אתחול שמכיל ISO של חלונות 10.

מצאתי עבורך סרטון הדרכה בעברית, אבל לא צפיתי בכולו.
בינתיים הקשבתי קצת והבחור מדבר שם על "מפתח מוצר". אז הוא טועה בעניין זה. מפני שלא צריך מפתח מוצר.
https://www.youtube.com/watch?v=MnFns4D6z1Y

dudi4321

Active member
דיסק עם DOS מפורמט לא בNTFS כנראה בFAT או FAT32

צריך לעלות עם הDVD או DISKONKEY ולפרמט את ההרדיסק לNTFS ואחר כך להתקין את חלונות.
&nbsp

רוב הזמן נח

Well-known member
צריך גם להבין למה זה המצב.

כי כיום מיקרוסופט מרוויחה מהמשתמשים שלה שמשתמשים במערכת ההפעלה. הריגול של מיקרוסופט- זה שהיא אוספת מידע מכל מה שהמשתמשים שלה עושים במערכת, זה משהו ששווה למיקרוסופט כסף.
&nbsp
ואם זה לא היה ככה, הם יכלו בקלות לסגור לחלוטין את המערכת אחרי תקופת ההתנסות ולחייב אקטיבציה בשביל להמשיך להשתמש.
&nbsp

לא יודע בעניין הזה...

יתכן שאתה צודק, ויתכן שהסכם הרישיון מתיר למיקרוסופט לפשפש בקבצים שלך. אני לא יודע כי מעולם לא טרחתי לקרוא את השורות הקטנות, וגם אין לי חלונות 10 כי אין לי מחשב חדש.
&nbsp
בכל זאת יש כמה מגבלות קטנות כמו התאמה אישית, אי סינכרון בין חשבונות מיקרוסופט למחשב , תו מים שעשוי להיות טורדני.
&nbsp
כשמיקרוסופט באמת רוצים כסף, הם מונעים את המוצרים שלהם מהציבור, כמו עם אופיס. תנסה למשל להשיג אופיס או לפרוץ אותו, זה ממש לא קל...
אני לא לגמרי מבין את כל המניעים של מיקרוסופט.
כשזה מגיע למע' הפעלה, הם כאילו נדיבים.
כשזה מגיע למוצרים אחרים שלהם, אין עם מי לדבר בכלל.

רוב הזמן נח

Well-known member
אני ראיתי מדריכים שהסבירו על התקנת חלונות 10

יש שם הגדרות שמיקרוסופט יודעים שרוב המשתמשים ישאירו בברירת המחדל. ובמצב כזה בחלונות 10 מיקרוסופט מרגלים אחרי כל מה שאתה עושה.

וגם למי שטורח לשנות את ההגדרות, יש הגדרות ריגול שמיקרוסופט לא נותנים לשנות ובכלל לא רושמים אותם.

וגם למי שבנוסף מפעיל תוכנות ספציפיות שחוסמות אוטומטית את הריגול, זה לא 100 אחוז שהם יחסמו הכול.

אפשר לבטל עדכונים וגם להסיר אותם

אם רק היה לי גרוש על כל פעם שציינתי את זה....
בחלונות 10פרו, ביטול העדכונים קיים באופן מובנה. אבל אנשים לא מורידים את גרסת פרו בכלל...לא מתעניינים.
בגרסת הום, ניתן לבטל עדכונים בעזרת תוכנות טוויק, ו/או בעזרת ביטול שירות העדכונים. אפשר לוודא ששירות העדכונים מבוטל בכל אתחול בעזרת קובץ BATCH כלשהו ( לא ניסיתי ). אז בעניין הזה אני אומר את הדברים בתיאוריה.
העליתי כאן כמה המלצות לתוכנות ניהול עדכונים לחלונות 10, אבל אנשים פחדו מהתוכנות האלה והעדיפו את העדכונים עצמם. לך תבין...
בחלק מהתוכנות ניתן גם להסיר עדכונים קיימים.

רוב הזמן נח

Well-known member
אפילו בפרו זה נמצא בגרופ פולסי, מה שזה לא יהיה

מיקרוסופט מנסים כמה שיותר להסתיר את זה.
וברור שיש תוכנות אחרות שעושות את זה. מעניין אם מיקרוסופט בכל סדרת עדכונים חדשה מנסה לגרום לכך שהתוכנות האלה יפסיקו לפעול.

אני התכוונתי שיהיה משהו ברור, כמו למשל היה ב-XP או בחלונות 8 שלכולם היה ברור שמשם אפשר לבטל את העידכונים.

ולפי מה שמספרים, בחלונות 10 מיקרוסופט גם חיבלה באפשרות לבטל את העדכונים דרך השירותים (ה- Services.) אפשר לבטל משם, אבל בהפעלה חדשה של המחשב השרות הזה חוזר לפעול.

רוב הזמן נח

Well-known member
לא צריך שיהיה לך. יש מדריכים ביוטיוב של חלונות 10

וגם הסברים על הנושא של ביטול העידכונים.

אני התקנתי חלונות 10 והשתמשתי לזמן קצר בתקופה שהוא היה רישמית בחינם. לכן מגיע לי בהמשך (אם יהיה לי צורך בזה) לפי התנאים שמיקרוסופט פרסמו, גם לעשות בחינם אקטיבציה למערכת.

סנגיב

New member
המדריכים לא מתעדכנים. חלונות כן מתעדכנת. אבל גם אם

היה לך 10 לא היית יודע כי אתה בעיקרון לא מעדכן חלונות....

רוב הזמן נח

Well-known member
הבסיס זה אותו בסיס

יש לך בהתקנה המון סעיפים שמרגלים אחרי כל מיני דברים שאתה עושה במחשב.
אתה יכול להגדיר אותם שלא יעקבו. אבל הרבה לא יעשו את זה. על זה מיקרוסופט בונים.
&nbsp
וכל סדרת עידכונים תשבש את מה שהגדרת ואתה תצטרך להגדיר מחדש ויתכן שגם הגדרות חדשות שהוסיפו. וגם בעניין הזה יש כאלה שלא יגדירו מחדש, כי הם לא חושבים שמיקרוסופט משנים את ההגדרות שקבעו.
&nbsp
&nbsp

רוב הזמן נח

Well-known member
אה, וגם מי שטורח ומשנה את ההגדרות..

אחרי כל סדרת עידכונים מיקרוסופט משנים חזרה את ההגדרות לברירת המחדל ולפעמים אפילו מוסיפים עוד סעיפי ריגול. (זה נושא שנבדק)
&nbsp

superman1234

New member
חחחח נו בטח ומעולם לא נחתו על הירח ואת רבין רצח השבכ.

ואללה רק שתהיה בריא.
קונספירציות מהת#ת מקצרות את החיים. הישמר לך.

רוב הזמן נח

Well-known member
יש כאלה שמעדיפים לחיות בהכחשה ובבורות

אבל העניין שמיקרוסופט מחזירה הגדרות פרטיות לברירת המחדל שלהם אחרי העידכונים, זאת עובדה.

superman1234

New member
לא ברור לי אילו הגדרות "מיקרוסופט מחזירה לברירת המחדל שלהם"

ועוד יותר לא ברור ,מדוע אתה חושב שברירת המחדל שלהם מאפשרת למיקרוסופט לאסוף על משתמש בחלונות 10 מידע ששווה לה כסף.
כאשר אתה מבצע עדכון גדול, בודאי שכל ההגדרות שקשורות ל KERNEL יחזרו לברירת המחדל שלהם. זה טבעו של עדכון גדול.
מעבר לכך, כל ההגדרות שקשורות ל GUI למשל ישארו בעינם.
בוא ותספר לחברים כאן אילו הגדרות שינית והם חזרו לברירת המחדל שלהם.
במידה ואין לך דוגמא/ות , אני מציע לך להמשיך ולבדוק אם באמת אנשים נחתו על הירח. ואיך הממזרים האמריקאים הצליחו לעבוד על כל העולם.
ד"א אתה בטח שטלסקופ החלל "האבל", הוא אמיתי ?
בקרוב ישלח לחלל טלסקופ חדש ע"ש גיימס ווב , זה אמיתי לדעתך , או שכל התמונות מעובדות בפוטושופ?
ואתה עוד מעיז לדבר על "אנשים שחיים בהכחשה ובורות" .....ואללה , כפי שאיחלתי לך כבר קודם - רק בריאות.

למעלה