מערכת הירחים

melindo

New member
מערכת הירחים

הכנתי את זה במקור למשחק די אן די כדי שמכשפים יוכלו לעקוב אחרי הירחים אבל אני מניח שאולי תמצאו לזה תועלת אחרת. בחוקים של איך בדיוק כל ירח משפיע ומתי עדיין לא התעמקתי אבל אם מישהו ממש ירצה אני אבדוק ואכתוב.

melindo

New member
ככה

הייתי באמת צריך לתת שם אולי הסבר קטן...פשוט אני קראתי ולשניה זה כנראה היה לי נראה ברור מידי. יש שם 3 מערכות:סולינארי לוניטארי ונוינטארי. (לפי הצבעים את אמורים להבין) כל יום שעובר את פשוט מעבירה בכל מערכת נקודה אחת קדימה. הרגע שבו הצבתי את הירחים במקור נקרא "night of the eye" זה הרגע בו כל הירחים ממוקמים בייחד בhigh sanction...זה הלילה לו כל מכשף מחכה. הוא נמשך ליומיים והוא מחזק את המכשפים בצורה הכי חזקה שהמערכת מאפשרת. לפי הספר זה קורה פעם בשנה וחצי אבל לא בדקתי את זה

MadManII

New member
נצל"ש

תגידו מאיפה אתם קונים את סיפריכם, ובאיזה מחיר? יאיר

melindo

New member
את רובם...

כלומר את ספרי הקריאה אני קונה בכל חנות ספרים רגילה. את הספר של הדי אן די קניתי ב"פריק" בת"א

el kortito

New member
האתר של סטימצקי עד שנגמרו לי המתורג

מים ואז התחלתי מאמזון

python 4

New member
בעבר..

הייתי קונה מאמזון, כשהם העלו את מחירי המשלוח עברתי לבארנס & נובל, ועכשיו גם הם העלו את המחירים בצורה דרסטית אז אני כבר לא קונה מהאינטרנט. את הספרים החדשים יש בסטימצקי, אבל חסרים לי עדיין משהו כמו 25-30 ספרים שאני אצטרך להשיג איך שהוא. המחיר - 52 ש"ח לספר בארץ, ובד"כ 6-7$ (+ כ- 2$ דמי משלוח) באינטרנט.

למעלה