מערכת החינוך....{!!!}

fireblue1

New member
...

זה היה ממזמן... פעם בכלל הייתי שחצן מגעיל{כולם אמרו לי את זה וגם ידעתי את זה בעצמי...} השתניתי אני בחיים לא יעשה דבר כזה למישהו...

lady polegra

New member
אם אתה באמת באמת רוצה להיות איתה

אין שום דבר שיעצור אהבה! אתה כתבת "בכל מקרה אמרתי לה שמתי שהיא תרצה היא יכולה לבוא אליי ונוכל לדבר" ... זה לא ממש נקרא להתעקש ולנסות להיות איתה. לפי מה שאני מבינה מזה, אתה משאיר את הבחירה ביידים של מישהי שפעת בה ולא בטוח שהיא סלחה... אני יודעת מה זה לפגוע במישהו. ואני גם יודעת שזה עובר.. עם תתמיד ותראה לה שאתה באמת מצתער. היא תסלח. כל אחד יסלח אחרי מספיק זמן

fireblue1

New member
...

תראי יש לה מישהו עכשיו ולפי איך שהיא דיברה איתי בטלפון היא פשוט חולה עליו... איזו ידידה שהייתה איתי אמרה שהיא סתם מנסה לגרום לי לחשוב שיש לה מישהו{כן אני אוהב שבנות מייעצות לי משום מה דברים}... אמרתי לה אם היא רוצה להיפגש כי אני מרגיש שפספסתי איתה משהו ואני חושב שגם היא פספסה והיא אמרה לי באמת פספסת והוסיפה שאם אני רוצה להיפגש איתה אז זה יהיה ביחד עם הבחור שהיא בקשר איתו{וזה ממש לא מה שאני רוצה}. אמרתי לה שאין לי שום קשר עם אותו אחד ואני לא רוצה שהוא יהיה איתי ואיתה ביחד באותו זמן אבל{פאק} היא אמרה שהוא שונא שהיא נפגשת עם ידידים שלה והיא לא מוכנה לשקר לו...{מה שהיא אמרה ממש דפוק}. משום מה אמרת לה שנמאס לי לשכנע אותה לבוא אליי{או אני יבוא אלייה זה לא משנה} ושאם היא רוצה להיפגש אני יהיה שם....ואז היא אמרה מה אתה משחק אותה נעלב{שוב מה הקשר נעלב היא מנסה לגרום לי לקנא?} ואמרתי לה שאני צריך לזוז ונתקתי... מה גם שהיא שונאת את התספורת החדשה שעשיתי שזה ממש עוזר לי{!!!}{ואני לא מתכוון לשנות אותה בכל מקרה!!}

lady polegra

New member
...

זה לא נראה כמו משהו לפורום... זה לא מוזר.. גם ידידים שלי מעדיפים שבנות ייעצו להם.. ואני מעדיפה עצה מידיד קרוב.. זה לא נראה לי מוזר.. בכל אופן. אםבא לך לדבר אז 169907410 =)

למעלה