מערכת החינוך....{!!!}

fireblue1

New member
מערכת החינוך....{!!!}

לא תאמינו עד כמה סתומים יכולים להיות שם... היה אמור להיות לי בגרות ביום שני{במינהל} ובגרות ביום רביעי{בתכתובת} אבל משום מה ביום ראשון שכולם מתכוננים למבחן מודיע לי אחד מהכיתה שהמבחן יערך ביום שלישי{נתנו עוד יום להתכונן}. אחרי שעה בערך מתקשרת המורה ואומרת לי שהחזירואת זה למחר ובערב היא אומרתלי פתאום שזה יהיה בסוף ביום שלישי... קיצר היה לנוגם ביום שלישיבגרות וגםביום רביעי בגרות...המורים אומרים שבמשרד החינוך שם הם סתומים...אבל מי שסובלים מזה הם אנחנו שבמבחן בתכתובת היה לנו פחות מיום להתכונן שזה ממש כלום וזה די ברור יעלה לנו בציונים גבוהים יותר... מה שמצחיק זה שהם לא דחו את זה אפילו ביום...{תודה רבה להם!!!!!}

fireblue1

New member
ו...

זאת כנראה הסיבה שלא הייתי בפורום הרבה זמן...{בגרויות, בעיות עם איזו אחת....והחיים...חחח}

punctual

New member
כמה זמן לא היו לי בעיות אם איזו אחת

fireblue1

New member
...

תמיד שאני חושב על דברים בנושא על זה אני נכנס לדיכאון וזה נהפך לבעיות שמטרידות אותי...חחח אבל זה עובר תמיד...

fireblue1

New member
זה...

מצב שאתה לא יודע מה אתה רוצה מהחיים שלך ואין לך כח לאף אחד...חחח בעצם אצל כל אחד זה מבוטא בצורה שונה... בטח אצלך זה מבוטא בתור שמחה...

punctual

New member
חח אצלי...

אני שוב ושוב מודה לאל שיש סביבי אנשים כאלה שגם אם יש לי (ויש לי) מיליון סיבות להיות בדיכאון הם גורמים לי להיות מ-א-ו-ש-ר. וחוץ מזה - משהו שאני תמיד עושה, כשאתה מדוכא, פשוט תשמח. הדיכאון יוביל לעוד דיכאון ולא ישנה את מה שבגללו אתה בדיכאון. כשאתה בדיכאון תעשה משהו שאתה אוהב ועושה אותך שמח.

fireblue1

New member
זה קשה...למה?

כי שאני נכנס לדיכאון אז זה בגלל שאני פספסתי או פשוט לא עשיתי אותו כשהייתה לי הזדמנות ואז אני חושב מה היה יכול לקרות עם הייתי עושה את זה{כמו שפעם הייתי שחצן וילדה "שרצתה" אותי דחיתי אותה וקיום אני די "רודף" אחריה אבל די ברור שזה מאוחר מידי...

punctual

New member
כולנו באותה הצלחת..

אולי לא באותה נקודה אבל על אותה צלחת, באותו צבע ומאותו החומר. אני יכול לדבר איתך שעות על מקרים כאלה ואחרים... שניכנס לצ'אט?

lady polegra

New member
למען האמת

כשראיתי את החתימה שלך חשבתי שמשו כזה עובר עלייך... בכל אופן למרות שאני בחורה... ובחורות לא אמורות "לרדוף" אחרי בנים.. אני מבינה אותך מצוין.. ומייק צודק. כולנו באותה הצלחת. ואם בא לך לדבר.. אז זה המספר 169907410 (אייסיקיו.. מה חשבת ;) )

fireblue1

New member
...

חחח ואללה החתימה מתאימה אבל זה לא הגלל זה{זה סיפור ארוך...}... לא הבנתי "בנות לא אמורות לרדוף אחרי בנים" כאילו אוליי לא לרדוף אבל יכולות להתחיל... תראי זה היה קשה לי בגלל שבהתחלה איך נגיד? היא רצתה אותי ועשיתי לה פאדיחה שאני לא ישכח... ועכשיו אני רוצה אותה וניסיתי להכיר אותה שוב{אבל כנראה שאנידפוק וזה היה מאוחר מידי...} נ.ב-אני מכיר את הילדה הזאת כבר כמעט שנתיים ולפני כמה ימים גיליתי שאני באמת באמת רוצה אותה וזה לא משהו חולף...

lady polegra

New member
כמה שזה מוכר לי!

לקח לי חצי שנה להבין שאני אוהבת בחור שניסה להתחיל איתי כל הזמן ואפילו לא ראיתי שהוא מנסה להתחיל איתי. ורק אחרי שנפרדתי ממנו פעמיים הבנתי שאני חולה על האיש הזה... לחזור אליו היה קשה (נו מה אחרי פעמיים.. ) אבל תאמין לי , אם באמת רוצים משהו אז מצליחים. אה והסיפור שלי נגמר כמו כל אגדה.
=)

fireblue1

New member
יאי......

וואיי איזה יופי... חבל שאצלי הסיפור לא יגמר כמו באגדות...זה ייגמר בצורה שונה בסוף היא תתחנן שאני יהיה איתה הזמן יעשה את שלו...

חלמית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הלוואי שתהיו ביחד
תאמין לי עמית אם היא כבר לא רוצה אותך ההפסד שלה...

fireblue1

New member
...

אם היא לא רוצה אותי אז ההפסד יהיה של שתינו{ואני אמרתי לה שיש לי תחושה שפספסתי איתה משהו}... אני יודע שהיא רוצה להיות איתי אבל כנראה אני פגעתי בצורה מגעילה{שממש לא אופיינית לי} והיא עדיין חושבת על זה והגאווה שלה נפגעה... בכל מקרה אמרתי לה שמתי שהיא תרצה היא יכולה לבוא אליי ונוכל לדבר....חוץ מזה היא בקשר עם מישהו חדש מה שדי חוסם לי את האפשרויות....

fireblue1

New member
לפגוע בצורה מגעילה....

עשיתי משהו לא יפה{לא חשבתי שזה יהרוס...}

punctual

New member
אז תתחיל לחשוב

לפני שאתה אומר/עושה משהו... ותנסה לזכור את זה <<

למעלה