מערכת ההתראות

מערכת ההתראות

אולי עשר פעמים ביטלתי את האופציה וההתראות ממשיכות להגיע.
בדף הניהול שלי עשיתי גם "הסר" להתראות שהתקבלו וזה לא עוזר.... בכל פעם שאני מתחברת ולוחצת על הסמל של תפוז,
נפתח לי חלון ורואים את ההתראות שכביכול הסרתי.
איך פותרים את הדרעק הזה??

בפורום תמיכה שלחו אותי לפה
 
למעלה