מערכת ההפעלה ויסטה

• פותח הנושא emega
  • פורסם בתאריך

emega

New member
מערכת ההפעלה ויסטה

האם מישהו ניסה להתקין את ויזואל בייסיק על מערכת ההפעלה החדשה ויסטה? מערכת ההפעלה קיימת בכמה גרסאות מ BASIC ועד Ultimate האם הויזואל בייסיק עובד? האם ניתן לכתוב לקמפל וכו' על מערכת ההפעלה החדשה? האם יש בעיות כלשהן? תודה לכל המשיבים.

ארזירון

New member
לא ניסיתי, אבל...

אני יכול לספר שויסטה עשתה לי צרות עם VS2003, אז לא נראה לי ש-VB6 תעבוד. אם כן, זה יהיה רק עם הרשאות ריצה של administrator, וגם אז אני לא בטוח שזה באמת יהיה תקין לגמרי.... אם אתה עובד עם VB6, לא הייתי משדרג. אם זה למשחקים בלבד, שיהיה בהצלחה...

emega

New member
תודה

תודה על התשובה. אבל האם הייתה לך הגירסה המלאה האחרונה, או ביטא?

yosi7171

New member
אני בדקתי

אני בדקתי VB6 על ויסטה, זה עבד עם המון באגים , שינויי צבעים מחריד ולא כל התוכנות שבניתי הצליחו לעבוד. בקיצור, העפתי את הויסטה לקיבינימט ונשארתי עם ה- XP

emega

New member
שוב ---> תודה

עזרתם לי להחליט. לא בדקתי אותה. יתכן והיא מערכת הפעלה טובה וחכמה, אך מה שניראה לי שיש בה יותר מכל זה פירוטכניקה גרפיקה ואפקטים. ואם היא לא מתאימה ל VB הישן, אז אולי היא לא תתאים לעוד אי אלו תוכנות ישנות... אולי בעתיד היא תשתפר עם יציאת SERVICE PACK

erani5

New member
VISTA

היי הייתה לי בעיה דומה בעת כאשר ביצעתי קובץ התקנה ב XP כאשר ניסיתי להפעיל אותו בויסטה התקבלו כל מני הודעות שגיאה. בבדיקה קצרה שערכתי, במאפיינים של קובץ ההפעלה ניתן לגדיר באיזו מערכת הפעלה ברצונך שויסטה תבצעה הדמיה אפשר להגיד שלי זה הצליח מקווה שזה יפתור את הבעיה.

למעלה