מערכת הגשת באנרים
היי!
אני בתחילת כתיבת אפיון למערכת הגשת באנרים עבור לקוח ותיק שלי.
גם לו וגם לי יש ניסיון בתפעול מערכות באנרים קיימות, מהגדולות בעולם, והצרכים שלו הם יחוידיים והוחלט על פיתוח עצמאי על סמך המידע הקיים בארגון.
פיתחתי לו כבר מערכות שמגישות עשרות אלפי עמודים ביום, ואוספות סטיסטיקות וכד'. המערכות הן בנות כמה שנים, כתובות ב- PHP "טהור" ועובדות היטב מול MySQL.
כיום אני מפתח ב- YII, ובשלב כלשהוא אשכתב אותם מחדש על תשתית זאת...
המערכת החדשה אמורה לספק באנרים לשוק צומח במהירות, וההערכה הריאלית שלנו מדברת על מליוני באנרים ביום, אלפים בדקה, כולל לוגיקה לא פשוטה של איזה באנר בכלל להגיש, וזו כבר סביבת ביצועים שאינה מוכרת לי היטב. ניסיתי לגגל מעט על הנושא מבחינה טכנולוגית, אבל לא מצאתי משהו מאוד משכיל - בעיקר פרסומות.
אשמח לקבל מבעלי הניסיון המלצות / כיוונים בנושא:
- האם כדאי להשתמש ב- FW, האם YII ספציפית תתאים
- מסד נתונים מומלץ, מהיר ועמיד ועם יכולת לגדול במהירות מבלי להתרגש
- המלצות סיסטם, סוג שרתים, אופן אירוח וכד'
תודה מראש,
בועז
היי!
אני בתחילת כתיבת אפיון למערכת הגשת באנרים עבור לקוח ותיק שלי.
גם לו וגם לי יש ניסיון בתפעול מערכות באנרים קיימות, מהגדולות בעולם, והצרכים שלו הם יחוידיים והוחלט על פיתוח עצמאי על סמך המידע הקיים בארגון.
פיתחתי לו כבר מערכות שמגישות עשרות אלפי עמודים ביום, ואוספות סטיסטיקות וכד'. המערכות הן בנות כמה שנים, כתובות ב- PHP "טהור" ועובדות היטב מול MySQL.
כיום אני מפתח ב- YII, ובשלב כלשהוא אשכתב אותם מחדש על תשתית זאת...
המערכת החדשה אמורה לספק באנרים לשוק צומח במהירות, וההערכה הריאלית שלנו מדברת על מליוני באנרים ביום, אלפים בדקה, כולל לוגיקה לא פשוטה של איזה באנר בכלל להגיש, וזו כבר סביבת ביצועים שאינה מוכרת לי היטב. ניסיתי לגגל מעט על הנושא מבחינה טכנולוגית, אבל לא מצאתי משהו מאוד משכיל - בעיקר פרסומות.
אשמח לקבל מבעלי הניסיון המלצות / כיוונים בנושא:
- האם כדאי להשתמש ב- FW, האם YII ספציפית תתאים
- מסד נתונים מומלץ, מהיר ועמיד ועם יכולת לגדול במהירות מבלי להתרגש
- המלצות סיסטם, סוג שרתים, אופן אירוח וכד'
תודה מראש,
בועז