מערכת אלקטרונית.

BlacK LiOr

New member
מערכת אלקטרונית.

לאחרונה אני מתחיל להתעניין במערכות האלו..רציתי לדעת מה פחות או יותר הוא הטווח מחירים... ואיך זה הולך עם אני רוצה להוסיף מצילות ומצילות אפקט בפרט?...מה לדבי דאבל פאדל? איך זה הולך?? בעיה אחרת זה זה שאני לדוגמא,יש לי הרכב שאני מנגן איתו אצלי מאחורי הבית..ואם תהיה לי אלקרטונית נוכל להמשיך רגיל? או שהמערכת חייבת לצאת לאוזניות? (ואז זה בעיה..) תודה מראש נשמות !

drums123

New member
הטווח מחירים הוא לא פחות מ-6000 ועד 20+

המצילות הן אותן מצילות אבל אתה בוחר להן סאונדים של מצילות אפקט. לא, אין מצילות בצורה צ'יינה למשל לעומת זאת אתה כן יכול להוסיף מצילה...יענו עוד אחת. דאבל פדאל בול כמו בסט אקוסטי. במקום אחד פשוט שניים..

BlacK LiOr

New member
אוקיי תודה

תגידו..מה היתרונות? מה החסרונות? מה שעולה לי זה שזה אחלה שיש לך סט כזה בתוך הבית שאתה יכול לנגן שעות בלי לחפור לשכנים...מגוון של סאונד... והחסרונות זה כל העניין של הפיל אבל עם המערוכת האלקטוניות של היום זה עוד תופס?

Vdrums

New member
עדיין הFEEL הוא לא 100%

במיוחד במצילות, מבחינת סאונד זו ליגה אחרת, יש אפשרות לסאונד מושלם של הקלטות, הופעות חיות או סתם בחדר בבית. אני נהנה לנגן על אלקטרוני כמו על מערכת רגילה, היא דינמית לחלוטין וכל מתופף שאי פעם ביקר אצלי הזיל ריר והתלהב כי מי שלא מכיר וניגן לא ממש יודע במה מדובר.

יש לי רק משהו קטן להגיד...

Vdrums אמר שהוא מעדיף אלקטרוניות בתור אחד שלמורה שלו יש אלקטרונית ובבית שלו יש אקוסטית אני יכול להגיד לך שלדעתי זה כיף ענק לנגן על מערכת אלקטרונית אבל זה הרבה אבל הרבה פחות כיף לדעתי אבל מאשר מערכת אקוסטית עם מערכת אקוסטית לדעתי יותר כיף... אבל כל אחד והטעם שלו..והנוחות שלו...והשכנים...

drums123

New member
כדי להנות מהסואנד שאתה מקבל באלקטרונית

אתה צריך להשקיע לא פחות כסף באקוסטית. לעומת זאת אני חושב שאין תחליף למערכת אקוסטית ההדהוד של העץ זה דבר די מרגש לדעתי.

Master Boo

New member
גם בתור אלקטרוני

לי אפילו אין Mesh Heads, שזה אומר שיש לי מערכת עם הכי פחות פיל- אבל זה עדיין בסדר גמור. יש הבדל בין אקוסטית לזה, כמובן, אבל זה בכלל לא נורא כמו שחושבים. הסאונד מטורף. אין מה להגיד- זה פשוט כיף להחליף בין מערכת פאנק לרוק כבד לג'אז בלחיצת כפתור, לקבוע אם יש הד, עד כמה החדר שאתה מנגן בו גדול, ופשוט הכל. מה שכן- חשוב מאד לקנות אוזניות איכותיות. קנה משהו שחוסם כל סאונד מבחוץ, משה ושתרגיש בו את הבאסים. ואני מבטיח לך- בפעם הראשונה שתשים את האוזניות ותנגן אתה תתמוגג
מבחינתי החסרונות והיתרונות: חסרונות: 1. מחיר. 2. פיל- לא כזה קריטי אם אתה מוכן להשקיע. 3. ניגון עם חברים בעייתי אלא אם יש לכם מיקסר כמו שצריך. 4. יש כאלה שאומרים שהם מרגישים שהסאונד אלקטרוני. יתרונת: 1. אפשר לנגן כמעט בלי לגרום רעש. אני גר בדירה וזה הפתרון היחיד. 2. גיוון. כמו שאמרתי- המערכת שלי (TD8) הגיעה עם כ60 מערכות מובנות (אני חושב, לא זוכר בדיוק) ואני עדיין מגלה מערכות חדשות שאף פעם לא שמתי לב אליהן. 3. הקלטות קלות- פשוט לחבר לLine In איפהשהו. 4. המערכת קטנה וגמישה יותר מאקוסטית- רוצה להפוך את הרייד והקראש? פשוט תחליף בין החיבורים מאחורה. וזה כל מה שאני יכול לחשוב עליו בעבודה
ולסים כמה הקלטות מהימים הראשונים שקיבלתי את המערכת ורק עכשיו חשבתי להעלות
http://stage.co.il/Stories/537228730 http://stage.co.il/Stories/537228732 http://stage.co.il/Stories/537230806

Master Boo

New member
../images/Emo41.gif רוצה תגובות ../images/Emo26.gif

אומנם זה רק עוד תגובה בשרשור, אבל אשמח לתגובות על ההקלטות. יש יציאות מהקצב וכל מיני שטויות, לא לשכוח שאלו סתם אילתורים

גרברון

New member
וגם

אם יש לך אלקטרונית אז הכל טוב ויפה וזה אבל שיש לך פתאום חזרות והופעות אין לך מצילות או סנר שאתה יכול להביא או משהו כזה זה דבר מצויין לאימונים בבית אבל לדעתי לא יותר מזה

גרברון

New member
יש אולי מערכת

ולפעמים מצילות ממש מעפנות אבל בדר"כ אין בכלל מצילות איך תופיע בלי מצילות?

Master Boo

New member
המצילות הן חלק מהמערכת, מה הכוונה?

לצורך העניין אתה יכול להפוך את הטומים לקראשים אם מתחשק לך.

Vdrums

New member
תקרא שוב, אתה יכול להביא את המצילות שלך ואת

הסנר שלך האלקטרוניים ולהתחבר להגברה בחדר חזרות או בהופעה. אין פה שום מגבלה.

Vdrums

New member
לגבי החיסרון הרביעי,

אולי שרואים את הסט בעיניים אבל בהקלטות נדיר מאוד שמישהו יקום ויגיד היי זה רולנד.

למעלה