מערכים
שלום, אני כותבת ב-ASP.NET , #C אני מנסה ליצור מערך של buttons דרך הקוד, ולשייך לכל הלחצנים את אותו אירוע. ניסיתי כך:
הלחצנים הוצגו, אבל כשלחצתי על אחד מהם לא הגעתי לפונקציה המוגדרת באירוע והם נעלמו! שאלותי: 1) האם אני צריכה להוציא אותם מה-isPostBack ולמה? 2) למה לא הגעתי לאירוע? 3) אם אני כן אגיע לאירוע, איך אני מזהה איזה לחצן נלחץ? תודה רבה על עזרתכם
שלום, אני כותבת ב-ASP.NET , #C אני מנסה ליצור מערך של buttons דרך הקוד, ולשייך לכל הלחצנים את אותו אירוע. ניסיתי כך:
protected System.Web.UI.WebControls.Button [] ButtonsArr; private void Page_Load(object sender, System.EventArgs e) { if (!IsPostBack) { ButtonsArr =new Button[5]; for (int i=0;i<5;i++) { ButtonsArr=new Button(); ButtonsArr.DataBind(); this.ButtonsArr.Click += new System.EventHandler(this.Button1_Click); PlaceHolder1.Controls.Add(ButtonsArr); } }
הלחצנים הוצגו, אבל כשלחצתי על אחד מהם לא הגעתי לפונקציה המוגדרת באירוע והם נעלמו! שאלותי: 1) האם אני צריכה להוציא אותם מה-isPostBack ולמה? 2) למה לא הגעתי לאירוע? 3) אם אני כן אגיע לאירוע, איך אני מזהה איזה לחצן נלחץ? תודה רבה על עזרתכם