מערכות יחסים

ואולי זה זלזול במהות האהבה...?!

אני לא אוהב כל אדם בצורה שווה. ואני לא חושב שזה אמור להיות כך. לא נראה לי שאני אמור לאהוב אדם מושחת כמו שאני אוהב אדם שנלחם כל רגע כדי להיות יותר טוב. אכפת לי מי הוא האדם שעומד מולי. אכפת לי מאוד. אני לא ממש אוהב אנשים רעים שמנסים לעשות הכל ע"מ להרוס את עצמם וחברתם. אמנם תמיד תשאר אמפטיה בסיסית לכל אדם בגלל התקוה והאמונה בטוב האדם. אבל האמפטיה היא בסיסית. אדם טוב יותר גורם לי לאהוב יותר ואותו אדם יכול לגרום לי לאהוב אותו פחות. כי אכפת לי ממנו. כי אכפת לי מהעולם.

ש ו נ י

New member
../images/Emo41.gif ממחברתה של שוני

משוחררת על תנאי כשאני נותנת לך אני לא מקבלת ומרגישה שנגרע ממני דבר אתך תמיד מתרוצצת מבוהלת ומבולבלת כאילו לא למדתי כלום מכל מה שעבר מסתובבת סביבך עצבנית וכוססת מחשבות שוב ושוב ואין לי מנוחה מתמכרת אליך כאילו חיי הם חייך לא רוצה בלעדיך לא סובלת אותך משוחררת על תנאי מחברתך המרגשת וכשתשוב להיות פה אשכח את הכל מחדש אעלה וארד עם כל חיוך, כל רמיזה אחזור להתנהג כמו ילדה, קטנה ומטופשת קשר רופף שהוא מותר מראש ולי אין כל אחיזה

ש ו נ י

New member
השיר הזה הוא דוגמא קלסית לקשר שהוא

לא מבוסס על אהבה ללא תנאי ולא נעדר תלות דבר שלצערי אפיין עד היום את רוב הקשרים שלי נו.. יש עוד מה לעשות/לזכור/לשנות

למעלה