מערכוני השבת בגל"ץ...

• פותח הנושא emh
  • פורסם בתאריך

emh

Member
מערכוני השבת בגל"ץ...

הפעם השמיעו מערכונים של יוסי בנאי! לאור המצב החשוך - יוסי בנאי שיחה טלפונית - יוסי בנאי ואילי גורליצקי טלפונים - יוסי בנאי ורבקה מיכאלי המברק - יוסי בנאי ורבקה מיכאלי בוטיק לשידוכים - יוסי בנאי וגדי יגיל ורדה קדנצה - יוסי בנאי לא אבקש את ידך - יוסי בנאי (שיר)

החתולית

New member
מה אני אגיד לכם ?

בכל פעם שאני שומעת את "לאור המצב החשוך", אני צוחקת עד עמקי נשמתי עם דמעה בזוית העין. אז אם תשירו שיר לשלום, אל תשכחו כולכם, ששתי גדות (ראטאטאם) לירדן (ראטאטאם) זו שלנו זו גם כן (ראטאטאם)

D o r o t h y

New member
LOL

ורק חסר לי ברשימה המערכון עם יוסף גלמידי השדכן ורשל תאג'ר הבת-בתה שעובדת בפרומין. היידה גלמידי תתרגל, מעכשיו רק בסקוויטים. המערכון הזה שופך אותי כל פעם מחדש.

D o r o t h y

New member
יוסי ../images/Emo99.gif

כמה שאני אוהבת את האיש הזה, בחיים אני לא אשכח לו שהוא התקשר אלי אחרי שקיבל מכתב ממני. התרגשתי כמו ילדה בת חמש בדיסנילנד.

D o r o t h y

New member
בעונג רב

כשקראתי את הספר הנהדר שיוסי כתב "מכתבים ברוח" מאד התלהבתי והתרדשתי ממנו. אחר כך קראתי את הספר שלו "כשאמא שלי היתה צלכה" וחזרתי וקראתי את מכתבים ברוח. החלטתי שאני לא מחכה עד שיוסי ילך לעולמו כדי להגיד עד כמה שהוא והיצירה שלו הם חלק מהחיים שלי אז כתבתי לו מכתב, ובתקווה רבה הוספתי מספר טלפון. מה שיהיה יהיה. עכשיו הגיעה הדילמה איך שולחים את זה. יש לו משרד מייצג? להיעזר בכל מיני אנשין שטוענים שיש להם הכרות אישית? בסופו של דבר קיבלתי כרטיסים להצגת יחיד של יוסי. לא התביישתי, עליתי לבמה לפני ההצגה והנחתי את המכתב על השולחן שהיה על הבמה (תפאורה שימושית) אחרי כמה דקות אחד מפועלי הבמה נכנס לבמה ולקח את המכתב. האמת? קיוויתי זהמכתב יגיע לידי יוסי, אבל לא סניתי על זה. הטלפון צלצל אחרי כצה ימים ויוסי בנאי הודה לי על המכתב, אמר שהתרגש ואיחל לי שנה טובה (נדמה לי שזה היה בדיוק לפני שנתיים) כל כך רציתי להגיד לו "זה יוסי בנאי? היהיהיהי..." אבל התביישתי. כל כך התרגשתי שהלכתי ברגל הביתה .. וצלצלתי לכל העולם לספר שיוסי בנאי התקשר אלי. האיש מלך

Yuvalenko

New member
אה, אז הוא לא באמת התקשר?... ../images/Emo13.gif

סתם. מגניב לך, הלוואי עלי.. באמת יוסי בנאי שמו הולך לפניו.

D o r o t h y

New member
מפאת כבודו של האיש

אני לא אפרט מה הקול שלו עושה לי ?מה הוא עושה לה >

כל הכבוד לך כתבת לו

ישנה חשיבות כה גדולה עבור אומן בקבלת חיזוק מהסוג שנתת ליוסי בנאי, זה כל כך חשוב להגיד עוד בחייו של האדם עד כמה הערכת אותו ועד כמה הוא השפיע עליך ותרם לך. כל הכבוד על היוזמה.

האגס 1

New member
טוב שהוא לא אמר לך

"אינעל אביך ואמך ואחותך הקטנה והמופרעת!!!"

D o r o t h y

New member
ברור לך שהייתי עונה על זה

"הלו יוסי? אתה השתגעת? שאת אמא מדברת!!"

חי חי חי

היא באמת התקשרה לכל העולם לספר. אני עדה. יום אחד מצלצל הטלפון בביתי הדל והצנוע. על הקו. החברה לי מישראל. אני. - שלום חברה שלי מה חדש היא- אל תשאלי מי צלצל אלי אני. שותקת. (לא שואלת!) היא. נו , את לא רוצה לדעת? היא- יוסי בנאי אני- מה יוסי בנאי? היא יוסי בנאי נו.. אני- יוסי בנאי? חיחיחי היא- זה מה שרציתי להגיד לו והתביישתי אני. תגידי, את שפויה? היא- כן כן, בטח. למה את שואלת אני. כי , כזה למה יוסי בנאי התקשר אליך? היא.. טוב נו לא אספר שוב את כל הסיפור שכבר סיפרה לכם. בהזדמנות זו. תודה ליוסי בנאי שצלצל לחברה שלי ובזכותו זכיתי גם אני. שנה טובה לכולם.

למעלה