מערכון של ספי ריבלין

adishimon

New member
מערכון של ספי ריבלין

עם מושיק טימור נדמה לי? זה הלך משהו על איזה רוסי שמספר איך הוא ערק מבריה"מ , משהו עם אברשה סאלוטקין. תודה לעונים.

מ10

New member
אתה צודק !

אברשה סלוטקין (ספי רבלין) ניסה לברוח מרוסיה דרך קבלה למקהלת ה"צבא האדום" והחביא טייפ במכנסיים רק מה.. הסוללות נגמרו ברגע שהטייפ חזר על עצמו. המראיין הוא מושיק טימור. (אני חושב שיש לי את המערכון באחד הקלטות הישנות שברשותי)

emh

Member
אני ממש לא סגור על זה....

אבל נדמה לי שזה היה פעם במוצ"ש (או שהוא הציג שם ורסיה של הקטע הזה) יכול להיות שזה לקוח מההצגה אשתי ברירת קנס. תוכנית נוספת שהיתה לו נקראה זכרונות מפפריקה בכל אופן, אני די בטוח שהדמות הזו הוזכרה לפחות באחד מאלו.

קוליפון

New member
אני זוכר מערכון שלו שהולך בערך ככה:

ספי , במבטא פולני כבד:"זה שאתם רואים אותי תולה כביסה, זה לא אומר שאני לא רוחץ כלים ולא זורק את הזבל. אבל אין מה לעשות, התחתנתי. צריך לשלם את הקנס
אישה זה לא דבר שמתכווץ בכביסה כמו תחתונים וגרביים, אישה זה דבר שהולך ומתרחב עם הזמן. או, זה ממש נורא, מי כתב את זה

האגס 1

New member
זה לא היה ב'מוצ"ש'

אבל הטעות שלך מובנת - ב'מוצ"ש' היה מערכון המשך לזה, כשאבי אתגר (מנחה 'מוצ"ש') ראיין את ספי ריבלין כבוריס אברמוביץ' על עוד סיפור עם אברשה סלוצ'קין.

royfr

New member
אתם בטוחים שזה היה מוישיק טימור

אני חושב שזה היה עם רוני ווייס. והיו כמה מערכונים כאלו, כש"אברשה סולוטקין" היה החבר של הדמות אותה גילם ריבלין. ופרח לי מהראש השם שלה.

adishimon

New member
אני בטוח שהמערכון

הזה ספציפית היה עם מויישיק טימור כי טחנתי אותו בטייפ עד שהקלטת מתה. "זה מעניין גם אני שאלתי אותה שאלה: איזה דרך?". לגבי רוני וייס אני חושב שהוא היה במערכון אחר של ריבלין שריבלין היה מחופש להרצל ודיברו שם משהו על הקמת המדינה באופן סאטירי כמובן.

האגס 1

New member
המערכון עם וייס

היה כשהוא מראיין את ספי ריבלין בדמותו של שוטר מזרחי, שמתלונן על השירים שמושמעים ברדיו: הוא אומר שהשירים הם "בזבוז אנרגיה!", כי הוא גילה ש'אני רואה אותה בדרך לגימנסיה' של אריק איינשטיין ו'שיר המכולת' של 'כוורת', הם "על אותה בחורה!". כדי לחסוך, הוא מחבר שיר שמאחד את שני השירים ביחד.

adishimon

New member
צודק....חחחח זה היה מערכון ענק

"אני רואה אותה בדרך למכולת, והיא קונה שם תלבושת אחידה והיא נתנה לי להחזיק לה בגימנסיה ואת הסולת להכניס לתוך הקרמבו, טמפו האם כבר מישהו נגע , בלחם קימל בכיתה?"

למעלה