מערכון של נתן דטנר

david137

New member
מערכון של נתן דטנר

שלום לכל התותחים אני מחפש את המערכון שנתן דטנר הוא מגיש של שעשועון הכרויות ואם אני לא טועה גדי יגיל הוא זה שצריך לבחור את אחת הבנות רציתי לדעת איך קוראים למערכון הזה תודה מראש לכולכם אתם גדולים

emh

Member
שעשועונים במערכונים....

לא נשמע לי מוכר מה שתיארת אז אני אכתוב את כל האסוציאציות...
סרט קולנוע, עבודה בעיניים - נתן דטנר בימי הבטלנים היה לו שם קטע של שעשועון שנקרא "שש אותה" (אייל גפן מישש פירות וחזה של בחורה)
לדודו טופז יש מערכון על "שחק אותה" מה היה קורה אם פוליטיקאים היו משתתפים בשעשועון.
אם כבר הזכרתי את דודו טופז, זכור לי שגם מתחו אותו בשחק אותה לאחד מסרטי המתיחות (משהו עם כבל שמשך לו את הרגל)

david137

New member
לemh

תודה על הניסיון אבל זה לא מה שאני מחפש יש משפט ששואלים את הבחורות אם היא נשואה 4 פעמים והיא אומרת לא אני אלמנה 4 פעמים ואז צוחקת בקול בס שכולם נבהלים אולי זה יעזור תודה מראש

yonimi

New member
המערכון נקרא: "למה מה יש"

והוא פרודיה על תוכנית שידוכים שהיתה בערוץ 1 וקראו לה: "זה מה יש". המערכון נכתב ע" דודו טופז שהנחה את השעשועון המקורי, כחלק מהצגה שעסקה בנושאים שבינו לבינה...

david137

New member
לyonimi

תודה על העזרה זה המערכון שחיפשתי רק עוד בקשה מאיפה אני משיג אותו?ואם יש אפשרות לשלוח במייל או משהו אני אודה לך

yonimi

New member
כפי שנכתב פה בעבר,

הפורום לא עוסק בהחלפת קבצים. אני לא יודע עם המערכון יצא בהדפסה מסחרית על גבי תקליט או דיסק.

תיקון: "למה מה יש"

שודר באחת מתכניות "זהו זה", המנחה היה אבי קושניר ולא נתן דטנר. גדי יגיל לא הופיע שם.

yonimi

New member
לא כתבתי שגדי יגיל הופיע שם

וככל הזכור לי, המערכון שודר בטלווזיה במסגרת התוכנית : "זה מה יש" שהנחה דודו טופז. המערכון הוא חלק מהצגה שכתב דודו טופז על היחסים בינו לבינה, ואת המנחה במערכון שיחק נתן דטנר. יחד איתו שיחק אריה מוסקונה (נדמה לי) ועוד 3 דמויות שאינני זוכר את השחקנים. לאחת הדמויות קראו עדינה.

david137

New member
מה שם המערכון

זה המערכון שאני מתכוון אליו עדינה רציתי לדעת מה השם של המערכון כי חיפשתי אותו תקופה ארוכה תודה לתותחים

למעלה