מערכון דחוף!!!!

עפריפס

New member
מערכון דחוף!!!!

שלום קוראים לי עפרי ואני לומדת בכיתה ח' בכרמיאל. בתאריך ה16 ליוני יש לנו מסיבת סיום והחלטנו החלטה כיתתית שמספר מסוים של ילדים יעשה הצגה. אני נבחרתי ובקבוצה החלטנו שאנחנו עושים מערכון מצחיק, הנושא העיקרי של ההצגה הוא אהבה לכן אנחנו צריכים מערכון מצחיק שקשור לאהבה יכול להיות גם קשור לגיל ההתבגרות. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להציע לי מערכונים אפילו לכתוב אותם בעצמכם או לכתוב לי איפה אני יכולה למצוא מערכונים.

Yuvalenko

New member
עפרי שלום.

אין לנו שום דרך בפורום מצומצם זה להביא לך את כל הטקסט של מערכון זה או אחר, הדבר אינו אפשרי. כל שביכולתינו לעשות הוא לתת לך רשימת מערכונים שיכולה להתאים לצרכים שלך, וככל הנראה שתיאלצי למצוא אותם לבד, בין אם זה בחנויות הדיסקים ובין אם זה דרך האינטרנט. הצעה שלי- קרקר נגד קרקר. מערכון של הגשש החיוור, קורע במיוחד, קלאסי, אהוב על כולם.

ZEEVS1970

New member
מערכונים רבים של הגשש החיוור

מופיעים במלואם בספר הזהב שהם הוציאו לפני שנים רבות. ייתכן והספר עוד קיים בחנויות ספרים יד שניה אבל נראה לי שקל יותר יהיה להשיג דיסק או DVD ופשוט לרשום את המילים של המערכון לפי שמיעה.

sorek2

New member
אני רודף אחרי הספר הזה כבר שנה!

אבל בלי קשר, קרקר אכן בחירה מצוינת. עוד אופציות? חתונת הדמים, מערכון של תיקי דיין ואורי זוהר רגע אחרי החתונה, או של דובי גל וטוביה צפיר על זוג נשוי שחוגג יום נישואין, וכמובן, יועץ הנישואין של הגששים )"הוא לא דומה לקיקי? הוא לא דומה לקוקי? הוא דומה לקקי!!!"(.

D o r o t h y

New member
שנה? פחחחחחחחח

שמונה שנים לקח לי להשיג עותק משומש... אגב, אם מישהו מעוניין במשהו מהספר, תגידו, נמצא דרך להעביר כי אם יתחילו לחפש את הספר, מסיבת הסיום תהיה כשהחבר'ה יהיו בני 100. בכל מקרה, יש מערכון של יוסי בנאי ורבקל'ה מיכאלי, שהוא אבא שלה והיא נערה מתבגרת וזה נראה לי מתאים בול - המערכון נקרא "חבצלת" אאל"ט. מכירים?

עפריפס

New member
אתם לא מבינים....

אני צריכה מערכון לטקס סוף שנה של כיתה ח'!!!!!! תחשבו שאני הולכת להציג את זה לפני כיתות ח'? זה לא יענן אותם בגרוש.... וזה זם צריך להיות קשור באהבה ואם אפשר משהו במסגרת של משפחה

יש לי! יש לי! יש לי!

כשאני הייתי בתיכון, העלנו את המערכון "סיפור אהבה מהחיים", שהוא אחד המערכונים הכי מצחיקים של הגשש. זה שמתחיל "סניורס, סניוריטס אי סינוזיטיס" ואחריו בא השיר "עמדה לה נערה בחלון...". מומלץ בחום! אם את צריכה עזרה - פני אלי במסר.

D o r o t h y

New member
עזבי...

מישהו עוד יגיד שזה מטיף לאלימות.. שכחת שאנחנו בעידן הפוליטיקלי קורקט?

D o r o t h y

New member
אני דווקא כן

אבל את יודעת שנורא קל להיטפל לקנות ולא ממש להקשיב למסר עד הסוף.

sorek2

New member
חבר'ה, עזבו, יש לי רעיון!!!

קטע מ"פלטפוס", נורא מצחיק, אני חושב עם ירדן בר-כוכבא, חנן לדרמן ותומר שרון, שהם כולם ילדים, וכל אחד מהבנים מנסה לפתות את הילדה לבוא איתו. נורא מצחיק. יש לי את זה על קלטת...

Yuvalenko

New member
תזכיר לי ת'קטע?.. מה בדיוק הולך שם.

בטוח יש לי מוקלט גם..

sorek2

New member
האמת? אני לא זוכר את הפאנץ',

אבל אני זוכר שזה מצחיק... בערב, בבית, אני מבטיח לבדוק!

Yuvalenko

New member
היה ערב.../images/Emo13.gif

יש לך עד מחר בבוקר.

sorek2

New member
אל תשאל, יובל...

בכח לקחו אותי אתמול לטעם העיר, להידחס בין המון אדם... היום, היום בערב!

D o r o t h y

New member
בטח שווה

במיוחד אם אתה אוהב להצטופף בין המוני עמישראל ואחותו הרעבים והמתנפלים, לסכני דאודורנט ונטולי נימוס. לא מתקרבת למקומות כאלה - יותא מן הכלל רק שבוע הספר.

sorek2

New member
יש!!!!!!

זה הולך ככה: ירדן, עידן ולדרמן לבושים בבגדי ילדים, נראים כאילו הרגע יצאו מהגן. ירדן עומדת באמצע, כשמשמאלה עידן ומימינה לדרמן. ירדן: "מה עושים? אני רעבה!" עידן: "ירדן, את יכולה לבוא אלי, אני אעשה לך לאכול!" ירדן הולכת לכיוונו לדרמן:"ירדני, את יכולה לבוא אלי, ואז אני אעשה לך פרוסה עם השוקולד שאת הכי אוהבת בעולם!" ירדן הולכת לכיוונו ואומרת: "אני אוהבת שוקולד" עידן: "ירדן, ירדן, את יכולה לבוא אלי, ואז אני אעשה לך פרוסה, אני אמרח עליה שוקולד, ואני אפזר עליה פצפוצי אורז, מלמעלה!" ירדן הולכת לכיוון עידן ואומרת: "יש לו פצפוצי אורז...!" לדרמן: "את יכולה לבוא לביתי החמים, אני אפרוס לך פרוסה עם השוקולד שאת הכי אוהבת בעולם, אפזר מעל פצפוצי אורז, ואני אתבל זאת עם דובדבנים מן השוק!" ירדן הולכת ללדרמן וזורקת לעידן: "ביי!" עידן: "את יכולה לבוא אלי, אני אעשה לך פרוסה, אני אשים מעל פצפוצי אורז, אני אשים מעל דובדבנים, ואני אתבול אותה ב... מרק" ירדן ולדרמן בסתכלים על עידן במבט תמהוני, וירדן אומרת ללדרמן: "בוא, נו בוא נלך כבר!!!" אני בטוח שזה יותר מצחיק כשרואים את זה...

למעלה