מערכה ראשונה

ferdinand

New member
מערכה ראשונה

אוטוטו חוגגים עשור. האם בעוד אחד, נוכל לשכתב את ברל? כן לא הכל טוב, לילות קרים, לילות חמים, ואחרות ואחרים שאת גופי (ונשמתי) השביעו נחת. (ואותך?) אבל ללא ספק אוהב אותך, אוהב עדיין! והמתח הזה הורס אותי (לפעמים זה לא רק דימוי או ביטוי) התחת העגול שלך. עצמות האגן הבולטות, המתניים הצרים, הכרס הקטנה הזו, זכרון של שתי לידות, לא יודע למה את נלחמת בה? אל מה אניח את ראשי?, והשדיים שלך – לא גדולים, אבל עגולים, וזקופים. כל טפח מגופך אני מכיר, חרשתי בעשר שנים. את המראה ואת הטעם, ואת הריח, ואת התחושה. ומנגד – הקרירות שלך. כל זה הממלכה הקטנה ש גופך, שלי היא. ולא שלי. כמה אפשר לערוג, לערוג בלי לממש – מתי תהיי שלי ממש, כולך, בגופך ונישמתך מתי תתמסרי אלי בכל רמ"ח, ושס"ה, מתי תהי כל כולך שלי? והנה שוב הערב, את מתחמקת ממני. יש עוד זמן עד שהאורחים יגיעו. ואנחנו אחרי מקלחת, בלי האפרוחים, במיטה. ואני חם אלייך כל-כך. עורג, משתוקק. את אפילו לא נרדמת, אז למה? התעוררתי מהצילצול בדלת. המיטה לצידי ריקה, שומע את קולך המתוק מקדם בברכה לבבית. כל כך כועס, ומתוסכל, שלא בא לי בכלל לקום אל האורחים המטופשים שלך! אבל את בפתח, עם הקול המתוק שלך, מצווה "קום". ראשי הולם.....

וואו

זה ממש קסום. וגם קצת עצוב. אל תאבד תקווה בסוף היא תיכנע. גם אם הן לא מודות הן מתות וחמות עלינו. לפעמים רק צריך להזכיר להן את זה...

ferdinand

New member
סוף מערכה ראשונה

מציית לך בלי חשק. מתארגן בחושך. והוא משום מה, תקוע לי בראש. וקולו המרעים ברקע, מספר משהו. שומע את (אישתו כנראה) מצחקקת וגם את הצחוק המתוק שלך. מה לנו ולהם. אחד הקליינטים הפייבוריטים שלך. וגם שכנים שלנו. לא פעם הבאת את החומר שלו הביתה, במקום שהוא יטריח את התחת שלו אל המשרד שלך בעיר. והטיפים השמנים שלו, אם פתקי הברכה. ההזמנה לבת-מצוה של הבת שלהם (זו העילה לביקור) את לא רואה? הם ואנחנו ב-"קאסטה" אחרת. אמנם הכול תחת מסכת השיוון של הליברליזם והדמוקרטיה המודרניים – אבל עם כל האמפטיה – הם אדונים, ואנחנו משרתים! מדדה שבוי בקורי שינה, זועף ועגמומי, לעבר הסלון, וכמעט נתקל בה. "הי אתה בטח פרדי" נשאר נטוע, הלום במקומי. אישה בשנות החמישים (כך אני יודע) מטופחת ומלובשת, כיאה למעמדה, אבל גם ברישול קל, מחושב של ביקור שכנים. מבטי נבלע במבטה...

הפנטזן

New member
אך ...

כמה שהסיפורים האלה עושים לי את זה !!! נ.ב המתחיל במצווה אומרים לו גמור!

אאאאאאאאאא שייקספיר

אני מבין שאתה בעניין של מערכות וכו' והגראנד פינאלה?איה? קדימה אני רוצה לראות אותך משתחווה בסוף המערכה.

למעלה