חחח... נחמד../images/Emo8.gif אבל התנצלות? ממני?
על מה בדיוק? האם אנחנו מתייחסים לאותה נקודה? איך הגענו לנושא ההבדלים בין ראייתם של רוכבי אופניים את הספינינג לבין ראייתם של "השאר"? אנסה לענות לך שלב שלב, אבל קודם כל שב בנוח וקח אוויר מכיוון שאף אחד לא מתכוון כאן לתקוף אף אחד והכוונה היא נטו המתאמנים וכן, בהחלט אח"כ, המדריכים שהשקיעו זמן וכסף למען ה"מטרה הנכספת": תעודת הסמכה של מדריך ספינינג (את עניין השיקולים הכלכליים של המועדון/ מעבירי ההכשרות אני משאירה לעסקנים
): 1) אני מכירה בזאת שנפלה לידי מעיין הזדמנות, זה בדיוק העניין... המצב, בכל תחום שהוא, יהא גרוע אם נטופל/ נודרך/ נונהג בידי כאלו שחוששים לאבד "הזדמנות שנפלה לידיהם. מה הקטע כאן? אתה באמת חושב שכל הזדמנות שנופלת לידינו צריך לנצל?
2) אני שמחה שהמתאמנים עומדים בסדר העדיפות שלה על מוסיקה. אני באותה דעה ואינספור פעמים גם ביטאתי אותה בקול ש... מדריך הוא לא די.ג'יי והמוסיקה, גרועה ככל שתהיה - לא היא שתקבע את איכות האימון! אבל בוא נשכיל לנתח את הדרישות של מדריך: הרי הן לא מסתכמות רק בהעמדת המתאמנים בראש סדר העדיפויות, שהרי אם כך הדבר: 50% מכלל האוכלוסיה יכולה להיות "מדריכה גדולה"
3) אני מרשה לך להרים גבה באשר לידיעותיי על ספינינג, מגיע לי מאחר וגם אני הטלתי ספק בזהות הדמות שמאחורי הניק
אבל... את הכתבה שהבאת על מנת להאיר את עיניי - קראתי לפני שנים, די בסמוך לפרסומה (ואני מוכנה לתקן אותך בסעיפים רבים שם שכבר לא רלוונטים או שניתן להרחיב בהם) ובימי הקומונה גם הכנסתי אותה לרשימת ה"קישורים". את הרעיון שעומד מאחורי הספינינג ואת מקורו אני יודעת גם יודעת... אך אין זה משנה כהוא זה מהעובדה ש ספינינג = ספינינג והוא אינו רכיבת כביש ואינו רכיבת שטח, מה שרוכבים מאמצים בו לצרכיהם זה נפלא ומה ש"השאר" לוקחים ממנו - נפלא לא פחות! בעניין הזה אתה יכול לשאול את זוכת ה
מהנג"ש של אתמול - איך היא מתייחסת לספינינג: רק אימון או לפעמים גם "שיעור מעניין"
4) כשאתה מגדיר "רוכבי אופניים" האם אתה מתכוון רק ל"רוכבי כביש" או ל"רוכבים מקצועיים" או ל"רוכבים תחרותיים" כי... איך הגעת למסקנה שאני לא רוכבת?
5) ההתנצלות שלי... טיילתי ב"הרים" קצת ועכשיו הבנתי... או.קיי 4 (
)
יש כבוד
עיין סעיף 3 ובהחלט שמחה על הצטרפותך ל
הוירטואלי המדווש שלנו. רק ברור שההתנצלות היא על התהייה באשר לזהות הניק, נכון?
6) לסיכום: לא טענתי לרגע שמעיין לא יכולה להעביר אימון ספינינג טוב וראוי אבל כן טענתי שאני לא בעד
, שאני חושבת שבכל ענף יש את עניין ההתמקצעות לתת ענף וצריך לשמור על כך. אני אף אוסיף וארחיב שלבנות מערך שיעור אחד ולהעביר אותו בהצלחה - אינו סגולה ל... אבל חתמתי עם
ואני עדיין עומדת מאחורי חתימתי אלא שפחות תוקפנות מצידך, לא תזיק כלל... אתה יודע, כל זמן שאנחנו וירטואלים, אותיות מקבלות "מנח" אחר
על מה בדיוק? האם אנחנו מתייחסים לאותה נקודה? איך הגענו לנושא ההבדלים בין ראייתם של רוכבי אופניים את הספינינג לבין ראייתם של "השאר"? אנסה לענות לך שלב שלב, אבל קודם כל שב בנוח וקח אוויר מכיוון שאף אחד לא מתכוון כאן לתקוף אף אחד והכוונה היא נטו המתאמנים וכן, בהחלט אח"כ, המדריכים שהשקיעו זמן וכסף למען ה"מטרה הנכספת": תעודת הסמכה של מדריך ספינינג (את עניין השיקולים הכלכליים של המועדון/ מעבירי ההכשרות אני משאירה לעסקנים